roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 deliricem acil uyumam lazım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dilimi ısırıyorum sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sıcak yataktan buz gibi sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 keşke seferihisar otobüsü 13:15'te değil 13:30'da olsa. acaba dolmuşla mı gitsem, hiç alışkın da değilim ama neyse bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gideyim işe gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 üf yine 10 saat staj. iyi sömürdü adam. azcik uykuyla gidiyorum, gece velet uyutmadi. essek sipasi. bu aralar kitaplarimin da gelmesi lazim, ondan sonra baska sinavlara da calis oooh. bittim dostum ben. hadi giddim. bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şu gün bi bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 günlük bu gerizekalı insanlar maalesef her yerde ha bi de bugün 2 tane sınavım var 6. ve 7. sınavlarım haha bitanesi akşam 9da =))))))))9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sabah kahvaltısın da elmalı çaya, muzlu gofret batırıp yemek öğrencilik böyle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Tatlım tarih sınavım var 4 saat sonra çalışmak istemiyorum hiç. Nefret ediyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sevgili gunluk yarim saat sonra automata sinavim var ben burda cay icip pati trolluyorum. ama hepsini anladim 1 kere daha okusam ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gümlük. havaalanına erken geldim boş boş oturuyorum. pöf. kafayı sıyıracam işler yetişmiyo olm. :/ askere gitmese miydim naapsaydım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tam 1 haftadır hastayım,bıktım. canımdan bezdim öyle öyle beterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 iyilestim thx god. sokaga vurucam kendimi hemen hjemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Sınavlar bitti 10 gün okul yok :P vapurdayım gitarı bırakıp çıkamıyorum dışarı çok baydım param yok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 az önce hesaplarına yardımcı olduğum eski bi doktora çalışmasını arıyordum.. bulamadım bilgisayarda, dedim nete bir bakayım.. 1. bendekinin adı tez.pdf ya da doktora pdf idi.. orijinalinin adı 50kelime falan.. lan biz bunu yaparkene bu kadar kısa bir adı yoktu be.. 2. kuron köprü protezi ne demek yahu? tez kataloğunu indirdim de orada gördüm bunu da.. 3. 2008'de istanbul uni sağlık enst.te tek sonlu elemanlar analizi biz yapmışız galiba.. 4. şu konuya ayrıca bayıldım.. "Atlarda Equine Arteritis Virus İzolasyonu" her neyse artıkın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 günlük bugün okulda kirpi görüp "AA KÖSTEBEK DEĞİL, KİRPİ" diye bağırdım ilginç hayvan görünce paniğe kapılıp karıştırıyorum bi keresinde de akrep görüp yengeç diye bağırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vapurda gezmek çok süper lan cidden bugünde güzeldi en gğzel anda leventle otururken parlar sokağında tiçırs mıydı neydi orda of o dünyalar tatlısı 1 yaşındaki kız çocuğuun gelip karşımızda oturması. lan o nası bi güzellik nası bi tatlılık. kızım olsun öyle bi tane lütfen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 son 6 gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 günlük. sabah dokuz buçuk gibi falan uyandım. 12de okula gittim. 20 dakikalık ders sonucu eve döndüm geri. metroda biri bayıldı falan yolda. eve geldim hatunla konuşup fallouta yüklendim. sonrada 1 haftadır vizeler yüzünden konuşamadığım sevdicekle saatlerce malesef telefonda hasret giderdim. bayram istanbuldayım. şu birkaç gün geçmez heralde şu anda biraz ölerek uyumaya gidiyorum. iyigeceler lan güzel bir gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Belki de açık ara en iyi blues fest idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yeni türkü konserine gitmek istiyorum.çok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 הבה נגילה. günlüküs, boğazlar acımalarda, tatil başladı. hasta olmak istemiyorum lütfen, çok işim var. sınav da nasıl böyle geçti anlayamadım. hoca kesin dersten sonra neden bu kadar düşük aldın, yüksek almalıydın dicek, hadi bakalım ne diyim. çok iş var yine, sıraya koyayım da şu tatilde bitsinler sonra rahatlarım okul varkene de. evet bu güzel bi plan sevdim. görüşürük o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 pogodi said: günlük bugün okulda kirpi görüp "AA KÖSTEBEK DEĞİL, KİRPİ" diye bağırdım ilginç hayvan görünce paniğe kapılıp karıştırıyorum bi keresinde de akrep görüp yengeç diye bağırmıştım ahahahahhshjd yarı sarhoş haldeyim, ne güldüm ya ahahahahahahshd of şiyir yazdım; KAÇMASIN blues ne güzel lan. her sene gidelim, kaçmasın. saçım ne güzel olmuş lan. her ay boyayayım, kaçmasın. şurdaki kedi ne güzel lan, tut sevelim, kaçmasın. mersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar