Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

bana bir şeyler anlat, canım çok sıkılıyor.

bu şarkıyı sadece kendim söylersem seviyorum, geri kalan herkes sussun. hatta geriye kalanların çoğu, bu şarkıyı söylemiyor olsalar dahi sussunlar.vize dönemi bana yaramıyor. ama artık sabahlamıyorum da. çünkü artık daha tembelim, ne güzel.günlük postunu bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorum. evet.

iyi geceler arkadaşlar djfg.
Sosyal ağlarda paylaş

az içilen alkol baş ağrıtıyor. artık testi onayı kalmadı bu işin. böyle bu bence bende.neyse geçer.ne zaman geçmedi ki?
yarın bişiler yapayım egleneyim.kendi kendime bi ugras bulayım burlarda. gidip balık falan tutayım sakince.tutarım ki.deniz falan ya da güzel havayı koklayıp güzel yerlerde yürürüm.dinlerim kendimi. ne diyorsun lan sen de diyemem ki.tatlı tatlı düşünürüm bişiler.
hadi iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mühendislik fakültesinin sınav programını hazırlayan kişiye kafam girsin. Hatta gebersin. Uykum geldi uyuyamıyorum 8:30 da sınav var diye. Gerçi ona da çalışmaya başlamadım henüz, gece 12 den beri öglen 1'deki sınava çalışıyorum ve içim dışım elektrik oldu. Kafam patlamak üzere günlük. 3. seneye geldik hala niye bu bölümü yazdım anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkbahar ders seçimini yaptım istediğim saate yer bulamadım calc2 sınıfında. sabahın köründe haftanın 4 günü 7.30da derse giricem ızdırap gibi. 1 dönem boyunca 4 gün 7.30da derse gireceğimi düşündükçe çıldırıyorum. zaten kimya lab için de bekleme listesindeyim, abanmışlar direk yer bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

sınavlarda beyinleri akıyormuşçasına burunları çeken insanların burunları alınsın ceza olarak
ilk yarım saatte çıkıp gidicektim nerdeyse, nasıl bi öküzlüktür lan bu?
hayır bi de birbirlerinden destek alıyolar, biri çekince FIRK ŞRFK hemen iki kişi daha ardından.
anlamadığım şey daha dün sınavımız vardı, fırk fırk çektiniz burnunuzu tamam eyvallah, ama be ayı oğlu ayının evladı hiç mi aklına gelmez bugünkü sınavdan önce burnunu bi temizleyivermek, allahın kırosu, hayvan

oh rahatladım şunları yazınca valla, yüzümde gülücükler açtı sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...