erdiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlük ne haber hangi renk çorap giymeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 14 günüm kaldı şanslı bi günümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çorap soran arkadaş, mor giysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: selam saat 20.45, ben hala study'de proje yapıyorum selam, hala study:) 3ten beri burdayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Acıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 düzeldi lan artık:( gerçi haftaya vizelerde üçüncü deliği açacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 keşke ben de prof.a hazırlanmak yerine şu an o study de olsam. (moral olur belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bilemedim şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sevgili günlük hadi beni yine ses yine deli gibi sev hadi beni yeni yeni yenideeeeen sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ciddi anlamda başım dönüyor.hiç böyle olmamıştı.bu kadar üzüntüye az bile bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 üzüm çekirdekli ve mürdüm erikli çok çılgın süper bi çay içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlük domuz gribi oldum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ve sanırım ben de oluyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hay tezine vurayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bana bir şeyler anlat, canım çok sıkılıyor. bu şarkıyı sadece kendim söylersem seviyorum, geri kalan herkes sussun. hatta geriye kalanların çoğu, bu şarkıyı söylemiyor olsalar dahi sussunlar.vize dönemi bana yaramıyor. ama artık sabahlamıyorum da. çünkü artık daha tembelim, ne güzel.günlük postunu bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorum. evet. iyi geceler arkadaşlar djfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 az içilen alkol baş ağrıtıyor. artık testi onayı kalmadı bu işin. böyle bu bence bende.neyse geçer.ne zaman geçmedi ki? yarın bişiler yapayım egleneyim.kendi kendime bi ugras bulayım burlarda. gidip balık falan tutayım sakince.tutarım ki.deniz falan ya da güzel havayı koklayıp güzel yerlerde yürürüm.dinlerim kendimi. ne diyorsun lan sen de diyemem ki.tatlı tatlı düşünürüm bişiler. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Butun parami alkole veriyorum. bu da boyle bi anim olsun. yazayim ki yarin kalkip okuyunca kufur edeyim kendime. hadi optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sabahın 5'i. tevrat okuyorum. kafayı sıyırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mühendislik fakültesinin sınav programını hazırlayan kişiye kafam girsin. Hatta gebersin. Uykum geldi uyuyamıyorum 8:30 da sınav var diye. Gerçi ona da çalışmaya başlamadım henüz, gece 12 den beri öglen 1'deki sınava çalışıyorum ve içim dışım elektrik oldu. Kafam patlamak üzere günlük. 3. seneye geldik hala niye bu bölümü yazdım anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ilkbahar ders seçimini yaptım istediğim saate yer bulamadım calc2 sınıfında. sabahın köründe haftanın 4 günü 7.30da derse giricem ızdırap gibi. 1 dönem boyunca 4 gün 7.30da derse gireceğimi düşündükçe çıldırıyorum. zaten kimya lab için de bekleme listesindeyim, abanmışlar direk yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 günaydın günlük sabah 8 de ders çalışmaya, not almaya başladım hala devam ediyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bugüm 2 sınavım var.ikisine de çalışmadım. şans ve güç benimle olsun lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dualarımız seninle bella, benim de pazar günü var eykey napıcam bilemiyorum. neyse çok yardırdım forumda ben biraz daha çalışıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sınavlarda beyinleri akıyormuşçasına burunları çeken insanların burunları alınsın ceza olarak ilk yarım saatte çıkıp gidicektim nerdeyse, nasıl bi öküzlüktür lan bu? hayır bi de birbirlerinden destek alıyolar, biri çekince FIRK ŞRFK hemen iki kişi daha ardından. anlamadığım şey daha dün sınavımız vardı, fırk fırk çektiniz burnunuzu tamam eyvallah, ama be ayı oğlu ayının evladı hiç mi aklına gelmez bugünkü sınavdan önce burnunu bi temizleyivermek, allahın kırosu, hayvan oh rahatladım şunları yazınca valla, yüzümde gülücükler açtı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi de hastayım ben diye acındırıyolar kendilerini öhö öhö filan diye kedi yavrusu gibi öksürerek. burusuz, sümüksüzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar