paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Günlük noluyo lan. Sabah bismillah ofise girdim millet üstüme atladı. Gazatelerimi bile temaşa edemedim. Şu saate kadar durmadan konuştum. Bugün daha çalışmam artık ehhe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bella said: rapor bulmaya kasıyorum. lütfen bir sorun çıkmasın.bak lütfen. allam çok mesuudum,buldum buldum. yihuea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gelsin fransızca sınavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 iş görüşmesine gittim, hiç başvurmadığım bi ingiliz firması. benim gibi kıçı kırık adamın götünü kaldırdılar saolsunlar. görüşmede cool takılsamda içimden "abey alın beni işe köpeğiniz olayım" cümlesi geçiyordu aklımdan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kuantum dolaşıklık ve eşevresizlik...Hey hey hey! Ankara uymadı günlük olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sabah ve öğlen sıcaklıkları arasında otuz derece fark olmayan bir şehirde yaşamak istiyorum artık hem yağmur hem sıcak, cıcığım çıktı olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 üf had 1 saat kaldi. okuluma alismaya basliyorum. ama an itibariyle karin agrisindan, giren kramplardan dolayi ölmekteyim. sövmek istiyorum! yolda markete girip cikolata almaktan kacinmaliyim.sdufh yok ya da kacinmiyim ko poposuna. aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oha tam şuan keşfedildim sanırım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 su anda garip bi heycan basti. zamaninda bürokrasi hedelerini halledemedikleri icin gidemedigim staj yeri, o isleri halletmis olcak ki bugün okulda official sitelerinde ilan verdiklerini gördüm. ve cüs dedim. arayip-aramama arasinda kalmistim ki, sanirim aramaya karar verdim. hayir demekten baska ne diyebilir ki? yok seni taniyoruz, ama baska stajyerlere de bakmak istiyoruz derse kendi bilir tabi! asirlardir suraya staj sorunlarimi yaziyorum ya, atin beni denizlere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Zannediyorsam delirdim veya deliliğin yakınlarındayım. Ortada bir sorun da yok halbusi. Yok lan delirmeyeyim vizelerdendir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 6 saattir %95 ,ee arkadaş "öğlen saatlernde yüklüyorum altyazıyı" dedin,akşam 7 oldu "çeviri tamamlandı ,senkron beni mahvediyor" yazmışsın ayıptır bea nasıl bir zaman kavramı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kanser edicek bu is beni. cidden erken yasta olcem ona yaniyorum. neden boyle maasli sigortali bi isim yok ki benim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Domuz gribi oldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ALLAH FİNANSAL ANALİZİN BELASINI VERSİN. ALLAH AKTİF HESABIN BELASINI VERSİN. ALLAH 102 BANKALARIN,100 KASANIN AMA EN ÇOK 320 SATICILARIN BELASINI VERSİN !!!bir gerçekten kendimi 17pendik'in altına atmak istiyorum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kazayla e-10un altına atma , zaten yol 2 saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 gozum seyiriyor iyiye isaret degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 mikrobiyolojiden beklenen epic sıçış gerçekleşti. 10 falan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 "peder zickler" said: kazayla e-10un altına atma , zaten yol 2 saat sürüyor hayır kesin,açık,net belirledim ben,17 pendik. çok karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yarın eve gidiyom 2 haftalık uykusuzluğun acısını çıkarıcam ^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ahh be.. kaç gündür kompüter başında oturmaktan belim çatlıyor.. 2de sınav üstüste :( hem de hoca da dedi, sınavı bir hafta sonra yapalı isterseniz diye.. 2kişi hariç (biri bendim tabii) herkes "yoook bu hafta olsuuun" dediydi. canları cehenneme nalet olasıcalar! şimdi 2sınav+ödevlerle uğraşmak zorundayım.. uykum var ve belim çok ağrıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 paspatur said: Günlük noluyo lan. Sabah bismillah ofise girdim millet üstüme atladı. Gazatelerimi bile temaşa edemedim. Şu saate kadar durmadan konuştum. Bugün daha çalışmam artık ehhe... Olmadı be günlük Mesailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 computer graphics sinavim guzel gecti. yaptim yaptim bahceliye gidiyorum simdi ehuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bugün T-shirt' üme mayonez döktüm. Sadece mont la geziyodum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 son 15 gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Geez said: bugün T-shirt' üme mayonez döktüm. Sadece mont la geziyodum günlük neyse ki montla sıçmak zorunda kalmamışsın.. http://www.smasliketeenspirit.com/wp-content/montlasic.jpg yarabbim 1000lerce sayfa.. çocuklar gibi şenler.. binlerce sayfa devi gibi bir dasaaayı yenecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar