Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ractamainus said: yarın ve ertesi gün çok efektif çalışacağım, haftasonuna hiç bir şey bırakmayacağım. çok süper olacak her şey. evet evet, süper plan. yine mükemmelim. lan olm araya hep başka iş giriyor, konsantrasyon hikaye ondan sonra.. task manyağı oldum be! görev değil günlük, task. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İşteyim çalışıyorum lan gg günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük ohh işler bitti sunum bitti doktor işi gg oldu ama. bide izmirden bir misafir geldi bu akşam 2.cisi de gelicek. bu akşam gezmeye gidicekmişiz pee ne işim var benim ya bir rahat bırakmıyolar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 rihanna eskiden baya güzelmiş günlük. anneme ilişkimize ara verelim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Günlük, yeni telefonumu sormuş dün. Kıytırık bir mevzu için bana ulaşmaya çalışmış. İyiki değiştirdim hattımı lan. Sil baştan yapacaktım sesini duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük, canım sıkılmakta. mandalina, elma filan aldım yatakta keyif yapıyorum bir yandan da sevdicekle laflıyorum sms ile ama özledim ya. dün doğru düzgün görüşemedik hatta hiç görüşemedik. bugün de alışverişe çıktı annesiyle. neyse ama alışveriş dönüşü bana gelcek oda saat 4-5 arası. neeeyse günlük sevdicek gelene kadar tıkınmaya devam yoksa vakit geçmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İş yerindeyim. Yanımdaki eleman "20 dakkalığına gidiyorum, laptop'a göz kulak olursun" dedi çekti gitti. Bir saat oldu gelmedi. İş yapasım da yok. Neyse devam ediyorum işe, az kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 aile büyük yük. 10dakika çalışamıyorsun aile yanındayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sabahtan beri iş yerindeyim ama hiç birşey yapmadım günlük, yapasım da yok. Dışarıda hava çok kötü zaten, içerisi de soğuk üf. Sabahtan beri 20 tane satranç maçı yaptım ama chesscube'tan, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Günlük tiksindim okuldan halloween kutluyo bebeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük en sevdiğim beremi kaybettim, üstelik de tam havalar soğumuşken :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bir mesai günü daha bitmek üzere. ilginç bir şekilde koştur koştur geçti. garip şeyler oldu. ama hala canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bugun okula gitmedim gunluk uyudum hep hala da uyurum ama topology calismam lazim fak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 son 23! gün yarın kesin bi vukuat olur hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hah.. şincik.. alakasız zamanlarda alakasız işler yapma konusunda süper kral bir adamım ve hepsini gereksiz flamboyant şekilde yapmam gerekiyor. ne gibi, işte kaynak yapmayı bilmeden kaynak yapmam gerekir. dolgu malzemesi köpük falan olmadan eldeki imkanlarla dolgu karışımı yapmam gerekir falan.. hep böle geç zamanlarda bir macgyver'lık olaylarına girmem gerekiyor yani.. az önce kafamın zor sığıdığı bir yerde tamirat yapmam gereki.. böle aradan kafamı zor uzatıyorum, bir de sağ kolum giriyor zar zor.. tek elle uğraştım yaklaşık yarım saat.. bayağı zorlandım lan. laz burnum varmış, onu anladım. her kafamı çevirişimde çubuklara çarptım burnumu. o değil de kolumu falan içeri uzatırkene çıkartıyorum sandım. öle böle değil, çok acıdı şerefsiz. bi de kasılıverdi acıyınca. dışarı da alamadım bir anda. hâlâ acıyor itoğluit kol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras5 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hissediyorum arkamda TW var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Midemin acısı geçmiyo nefret ediyorum senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hala nezleyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Günlük... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 İcmeye otururuz yine birazdan. gercekten mutlu hissediyorum kendimi. Boyle degildim lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günük, çok yorulmaaya başladım hem okul hem iş bide yetmezmiş gibi birsürü detay hayat ne zormuş bugün yorgun düşüp saatlerce uyumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sictim beyazi icin son bes dakika. Ne bicim oda lan bu her yer beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 7 saat sonra analiz vizem var günlük. Aliciğimin neler sorucağını kestiremiyorum, beni korkutan da bu oluyo zaten. Hayır yani eşşekler gibi çalıştım afedersin ama işte konu matematik olunca böyle bi kalıyo insan, kendimi hala hazır hissetmiyorum ama kısmet artık nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 forumda konularda espri yapıp hiç kimseden yorum, gülüm ya da alıntı yapılmamış mesajları bulup o kişileri tebrik etmek, en azından o mesajı gördüğümü belirtmek, hoşuma gitmese bile hoşuma gitmiş gibi alıntılayıp cevap vermek istedim.acıdım onlara. sonra vazgeçtim.denk gelirsem yapıcam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sigarayı bıraktığımın 28.günündeyim. kesilen 180liralık kredinin oluşturduğu zararı kapatmayı planlıyordum sigarayı bırakarak ama olmadı, hesaplarım tutmadı. sigarayı bırakmayla iştahım açıldı, eskiden 2 öğün yerken şimdi 3 öğün yiyorum ve dolayısıyla daha fazla yemek parası çıkmaya başladı. sonuç olarak bi boka yaramadı yine zarardayım. bi de bırak fit vücudum bozulacak diye tırsıyorum yiye yiye. ama içmicem sigarasız hayat çok daha güzel yeminlen. ciddi. walla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar