Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

günlük,
canım sıkılmakta. mandalina, elma filan aldım yatakta keyif yapıyorum bir yandan da sevdicekle laflıyorum sms ile ama özledim ya. dün doğru düzgün görüşemedik hatta hiç görüşemedik. bugün de alışverişe çıktı annesiyle. neyse ama alışveriş dönüşü bana gelcek oda saat 4-5 arası. neeeyse günlük sevdicek gelene kadar tıkınmaya devam yoksa vakit geçmiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

hah.. şincik.. alakasız zamanlarda alakasız işler yapma konusunda süper kral bir adamım ve hepsini gereksiz flamboyant şekilde yapmam gerekiyor.

ne gibi, işte kaynak yapmayı bilmeden kaynak yapmam gerekir. dolgu malzemesi köpük falan olmadan eldeki imkanlarla dolgu karışımı yapmam gerekir falan.. hep böle geç zamanlarda bir macgyver'lık olaylarına girmem gerekiyor yani..

az önce kafamın zor sığıdığı bir yerde tamirat yapmam gereki..

böle aradan kafamı zor uzatıyorum, bir de sağ kolum giriyor zar zor..

tek elle uğraştım yaklaşık yarım saat..

bayağı zorlandım lan. laz burnum varmış, onu anladım. her kafamı çevirişimde çubuklara çarptım burnumu. o değil de kolumu falan içeri uzatırkene çıkartıyorum sandım. öle böle değil, çok acıdı şerefsiz. bi de kasılıverdi acıyınca. dışarı da alamadım bir anda.

hâlâ acıyor itoğluit kol..
Sosyal ağlarda paylaş

forumda konularda espri yapıp hiç kimseden yorum, gülüm ya da alıntı yapılmamış mesajları bulup o kişileri tebrik etmek, en azından o mesajı gördüğümü belirtmek, hoşuma gitmese bile hoşuma gitmiş gibi alıntılayıp cevap vermek istedim.acıdım onlara.
sonra vazgeçtim.denk gelirsem yapıcam ama.
Sosyal ağlarda paylaş

sigarayı bıraktığımın 28.günündeyim. kesilen 180liralık kredinin oluşturduğu zararı kapatmayı planlıyordum sigarayı bırakarak ama olmadı, hesaplarım tutmadı. sigarayı bırakmayla iştahım açıldı, eskiden 2 öğün yerken şimdi 3 öğün yiyorum ve dolayısıyla daha fazla yemek parası çıkmaya başladı. sonuç olarak bi boka yaramadı yine zarardayım. bi de bırak fit vücudum bozulacak diye tırsıyorum yiye yiye. ama içmicem sigarasız hayat çok daha güzel yeminlen. ciddi. walla lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...