Fryzn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sevgili günlük bugün kar yağdı üşüdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yemek yedim patron ismarladi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Günlük naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 uyuyodum bi ara tepemde sınıftan arkadaşımı görür gibi oldum uyumaya devam ettim. meğersem kız gerçekten gelmiş. uyanınca evdekiler söyledi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yarın ve ertesi gün çok efektif çalışacağım, haftasonuna hiç bir şey bırakmayacağım. çok süper olacak her şey. evet evet, süper plan. yine mükemmelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 deli dolu yağıyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ne güzel bi cümle oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Günlük, kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum. Hayır, hasta değilim. Yani psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. 3 gündür neredeyse bütün fakülte tarafından tebrik edildim kısa film yarışmasındaki başarıdan ötürü. Tamam bu güzel, hoş bir şey. Normalde insanın mutlu olması lazım değil mi? Hah, işte gariplik olduğunu da burdan anladım. Hıı sağol diyip geçiyorum insanlara. Birisi var zaten bu dönem mezun oluyo. O zaten çok kafamı bozan bir konu. Ama yarın gidip konuşçam. Olm ne kadar zaman geçti hala kız arkadaşım yok lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Günlük okuluma geldim yolda bi adam gözümün önünde öldü bi de kıza bu düğme ne işe yarıyodum dedim sallamadı baya güzeldi bugün daha az nefret ediyorum hayattan. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Got a secret Can you keep it? Swear this one you'll save Better lock it, in your pocket Taking this one to the grave If I show you then I know you Won't tell what I said Cause two can keep a secret If one of them is dead. üç noktadan nefret ederim dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Hacı, günlük, sıçtın mavisi olacam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dynun +1 bu haftayı bi atlatsam, rahatlicak biraz. ama hiç çalışasım yok ehe. yarın sabahki sınavı öyle ya da böyle atlatsam, çıkar çıkmaz akşama ödev yetiştirsem, onu teslim edip seminere girsem, oradan çıkıp miyuyu alıp mamasını verip eve geri götürsem, oradan eve dönüp sabaha kadar lab defteri yazsam. sonraki sabah onu teslim edip, erken kaçıp eve dönsem, yaz projesinin bitmeyen kısmını bitirip bi sabahlamada o gece yapsam, cuma gününe sağ çıkarsam rahatlıyor galiba. ama yok rahatlamıyo, haftasonu da diğer lab raporunu yazsam, o bitince rahatlıyo evet. bu hafta bitsin o zaman. hadi hemen. bi de staj başvurusu yapmak lazım ya zaman ilerliyo :/ okulu bırakıp, huzurlu bir ingiliz kasabasına yerleşip café işleticem ben! ya da istanbulda da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük,bugün aynı filmlerdeki gibi konuşmak istemediğm bi insan peşimden gelerek konuşalım diye darlarken,darlarken "istemiyorum konuşmak" diyip yola devam ettim hala gelince koşarak taksiye atladım ve yine aynı filmlerdeki gibi sağ arka köşede oturarak ağladım. ve izimi kaybettirdim! çok havalıydı sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük yeniden doğmama son 24 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 utopia said: Got a secret Can you keep it? Swear this one you'll save Better lock it, in your pocket Taking this one to the grave If I show you then I know you Won't tell what I said Cause two can keep a secret If one of them is dead. üç noktadan nefret ederim dfg. niye getirdin aklıma ya. kafadan 2 saat dinlerim şimdi bunu tekrar. fakingşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 çünkü ben balataları sıyırdıysam herkes sıyırmalı dflkg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük çok heyecanlıyım, cuma günü district 9'ı izleyeceğim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günlük bugün uyku günüydü. hastanede aksilik çıktı geldim uyudum. kayda değer yaptığım tek şey banyo yapmak oldu dfghd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 gunluk kombi bozuldu donuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ulan ülser oldum allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük ince hesaplar icerisindeyim ;) bakalım ya tutarsa uyku moduna geciyorum yavastan sabah 10 da ders var :S bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük, yeterli miktarda insanın hayatı boktansa bazı şeyler değiştirilebilinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 günlük, yine çok uyudum yine çok uyudum ehe. yusufçuk böcekti di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bogazlarim agiriyor.konusmuyorum is yerinde millette resmen bögrüyorum. bu nasil ses günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bir beta key verenim bile yok gunluk. Bir de yan ofisteki hayvanlar girip cikarken kapiyi oyle bir carpiyor ki, onlar her girip ciktiginda bizim kapi da acilip kapaniyor. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar