BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 trilogy ise güzel olur. sherwood maceraları daha eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 beklentilerimin altında kalsa da ridley scott tarafından yönetildiği çok belli olan bir filmdi. hele ki robertın babasının robinle konuştuğu sahne kafasını böyle cibinliğimsi şeye dayayarak direk gladiatorden alınmış gibi duruyordu. onun harici zaten aksiyon nedir iyi bilen bir adam ridley scott. bariz bir 2. 3. film geleceği çok belliydi. batman begins gibi oldu bu film. umarım 2.si dark knight etkisi yaratacak kadar güzel olur da izleriz güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben de bi arkadaşla gittim, gayet beğendim filmi ama arkadaş "berbat bi filmdi senaryoyla uzaktan yakından alakası yok" falan dedi gerçekten öyle mi? ben beğendim senaryoyu tam olarak bilmediğim için ama tekrar yazdıkları senaryo olsa bile güzeldi yani baymadan falan izledim, ancak adamlar kılıçla falan vurulduğunda resmen kılıç geri sekiyodu adamlar AUHAU diye ölüyolardı falan kan falan yoktu hiç, daha iyi yapabilirlerdi. atmosfer de iyiydi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oku ortadan ikiye bölmüyomuş. oku bölmeyen robin hood'a robin hood demem ben arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Anubisath said: bana çekilir gibi geldi kesin. ana olay başlamadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sabonis said: oku ortadan ikiye bölmüyomuş. oku bölmeyen robin hood'a robin hood demem ben arkadaş... yayı eline kaç kere alıyo diye bir sorgulamak lazım oku ikiye bölmekten önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ortadan ikiye bölmeyi bırak bi yerde adamı ıskaladı dudağını kesti. bizim bildiğimiz robin ıskalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 leonidas da xerxess'in dudağını kesmişti mızrakla spartaağ http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Sports/images-2/gladiator-movie-russell-crowe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 leonidas > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 maximus leonidası çoğaltır çok pardon ama. maximus lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 leonidas maximus'un tam adını söyleyene kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bence filmde gayet ok kullaniyor adam, oyle bodoz warrior yapmamislar adami. bu arada bu robin hood hikayesinin tarihselligi var mi filmdeki, yani dogrusu gercegi bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 leonidas döver maximusu. maximus kimmiş. spartacus hepsininin ağzını kırarda karıştırma orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok baydı beni film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 baya bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Spiegel said: bu arada bu robin hood hikayesinin tarihselligi var mi filmdeki, yani dogrusu gercegi bu mudur? Bu hikayenin doğrusu, gerçeği yok. 13. yüzyıla kadar dayandırılabilen bir halk öyküsü. Halk öyküleri genelde gerçeğe dayanır derler ama bunun daha çok perilerle ilgisi olduğu tezine inanıyorum ben. Robin Goodfellow diye arat dahasını okumak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 film eğlenceliydi de yani üçlemelik bir olayı yok, ridley scott gene ortaçağ'da geçen ama 363827326 kere çekilmemiş bir hikaye bulabilirdi. beceriksiz hükümdarın hakkını yediği adamın halka egemenlik verdiği hikaye olarak gladiator'ü çekmiş zaten kendisi bundan çok daha iyi olan. ne bileyim luc besson'un hakkını veremediği bir jeanne d'arc var mesela. üçüncü filmi magna carta'yı imzalatıp bitirir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 GERGE said: Spiegel said: bu arada bu robin hood hikayesinin tarihselligi var mi filmdeki, yani dogrusu gercegi bu mudur? Bu hikayenin doğrusu, gerçeği yok. 13. yüzyıla kadar dayandırılabilen bir halk öyküsü. Halk öyküleri genelde gerçeğe dayanır derler ama bunun daha çok perilerle ilgisi olduğu tezine inanıyorum ben. Robin Goodfellow diye arat dahasını okumak istiyorsan. sagol, bakicam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar