Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robin Hood ( 2010 )

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

beklentilerimin altında kalsa da ridley scott tarafından yönetildiği çok belli olan bir filmdi. hele ki robertın babasının robinle konuştuğu sahne kafasını böyle cibinliğimsi şeye dayayarak direk gladiatorden alınmış gibi duruyordu.

onun harici zaten aksiyon nedir iyi bilen bir adam ridley scott. bariz bir 2. 3. film geleceği çok belliydi. batman begins gibi oldu bu film. umarım 2.si dark knight etkisi yaratacak kadar güzel olur da izleriz güzel güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi arkadaşla gittim, gayet beğendim filmi ama arkadaş "berbat bi filmdi senaryoyla uzaktan yakından alakası yok" falan dedi gerçekten öyle mi? ben beğendim senaryoyu tam olarak bilmediğim için ama tekrar yazdıkları senaryo olsa bile güzeldi yani baymadan falan izledim, ancak adamlar kılıçla falan vurulduğunda resmen kılıç geri sekiyodu adamlar AUHAU diye ölüyolardı falan kan falan yoktu hiç, daha iyi yapabilirlerdi. atmosfer de iyiydi.

7/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Spiegel said:

bu arada bu robin hood hikayesinin tarihselligi var mi filmdeki, yani dogrusu gercegi bu mudur?

Bu hikayenin doğrusu, gerçeği yok. 13. yüzyıla kadar dayandırılabilen bir halk öyküsü. Halk öyküleri genelde gerçeğe dayanır derler ama bunun daha çok perilerle ilgisi olduğu tezine inanıyorum ben. Robin Goodfellow diye arat dahasını okumak istiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
film eğlenceliydi de yani üçlemelik bir olayı yok, ridley scott gene ortaçağ'da geçen ama 363827326 kere çekilmemiş bir hikaye bulabilirdi. beceriksiz hükümdarın hakkını yediği adamın halka egemenlik verdiği hikaye olarak gladiator'ü çekmiş zaten kendisi bundan çok daha iyi olan. ne bileyim luc besson'un hakkını veremediği bir jeanne d'arc var mesela.

üçüncü filmi magna carta'yı imzalatıp bitirir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Spiegel said:

bu arada bu robin hood hikayesinin tarihselligi var mi filmdeki, yani dogrusu gercegi bu mudur?

Bu hikayenin doğrusu, gerçeği yok. 13. yüzyıla kadar dayandırılabilen bir halk öyküsü. Halk öyküleri genelde gerçeğe dayanır derler ama bunun daha çok perilerle ilgisi olduğu tezine inanıyorum ben. Robin Goodfellow diye arat dahasını okumak istiyorsan.

sagol, bakicam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...