FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ya yine içilir 3-5 ay sonra. mükemmel devletimiz sigara içilen yerlerden iyi bi miktar vergi alır, karşılığında burada sigara içilebilir levhası gömer oraya. hem her yerde sigara içilememiş olur. hem de içilebilen yerlerden para kasar. şerefsizler.
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sigara kullanmıyorum ama bu yasağı da saçma buluyorum. nerden baksan ülkenin %75 i içiyodur. bari bi zorunluluk getirde böyle yerler sigaralı sigarasız diye ayırsınlar mekanlarını. yani şimdi nargile de bi nevi sigara. o ortamda nargile içiliyosa adam arada sigarada içse kim anlıcak. dsfsfs. bi gidin yea
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bence gayet güzel oldu.Her yemekten sonra sigara yakanlardan nefret ediyordum.Kurtuldum oh. Bir de otis abinin sigarayı bırakma hikayesi var.Çok güzel o.Tavsiye ederim.Hatta arayım,bakım bulur muyum.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Böjeek said: %90 % 40 hatta Rıdvan Yaka'nın verdiği bilgilere göre 18-24 yaş arasındaki her dört gençten biri sigara içiyor. Dünyada 15 yaş üstü fertlerde sigara kullanımında yüzde 51,8'le Yunanistan başı çekiyor, Türkiye yüzde 35,5'le 21. sırada bulunuyor. Türkiye'deki sigara bağımlılığında az da olsa azalma var. Dünya genelinde 1 milyar 250 milyon kişi sigara içiyor. Sigara, her yıl 4 milyon, her gün 11 bin kişinin ölümüne sebep oluyor. Yetişkin nüfusun yaklaşık üçte biri sigara içiyor. Dünyada sigara kullananların yaklaşık üçte ikisi şu 10 ülkede yaşıyor: Çin, Hindistan, Endonezya, Rusya, ABD, Japonya, Brezilya, Bangladeş, Almanya ve Türkiye.
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 @Tenekeadam yemekten sonra sigara kutsaldır. Taş olursun taş.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Yasak gayet güzel oldu. Nargile kafe olayı da biraz göreceli bence. Şimdi ismi nargile kafe diye , ya da içinde nargile bulunduruyor diye her giden nargile için mi yoksa ortam için mi gidiyor ? Bu kafeden kafeye değişir bence. Nargile kafeye gidip sadece sigara içen , nargile içmeyen birçok insan var. Ama denildiği üzere özel bir uygulama ve ruhsat ile sadece nargile içilen kafelere izin verilebilir. Aksi taktirde önüne gelen yasağı delmek için ismini nargile kafe yapar , atar içeri nargileleri sonrada mecburen içeride sigara içmeyen ve nargile kullanmayan insanlar artık nargilekolik olmaya başlarlar. Bu da hiç iyi bir yol olmaz.
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hadi ya o kadar azmı. ben nerde görsem adamlar baca gibilerdi. gerçi benim çalıştığım yerdende kaynaklanıyo olabilir fdssd.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 benim çalıştığım yerde hiç yok mesela
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 222 oda parfümü kokuyordu geçen gittiğimde.Ahaha abi adamlar sigara molası verdiler müzik çalarken la durum çok kötüydü.Ben sigaradan da sigara kokusundan da nefret ederim ama insan çelişkiye de düşüyor millet eğlenmeye geliyor şimdi sigarasız adam keyfini çıkaramıyor müziğin falan.Alkol de bi bakıma aynı sigarayla.Adamlar içip içip kızlara sarkıyor sokakta bağıra bağıra şarkı söylüyor falan.Bunlardan rahatsız olanda var.Sigara kadar büyük bir kitle değil ama var sonuçta.Şimdi yasak iyi mi oldu kötü mü oldu ben bilmem de sigarasız ortamda kokmadan eğlenmek çok güzel ama zırt pırt arkadaşlarının abi bi sigara içip geliyorum demesi de biraz kötü.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Horizon said: Yasak gayet güzel oldu. Nargile kafe olayı da biraz göreceli bence. Şimdi ismi nargile kafe diye , ya da içinde nargile bulunduruyor diye her giden nargile için mi yoksa ortam için mi gidiyor ? Bu kafeden kafeye değişir bence. Nargile kafeye gidip sadece sigara içen , nargile içmeyen birçok insan var. abi her seye muhalefet oldunda insanlar NARGILE kafeye nargile icmeye mi gidiyo diyerek beni benden aldin tamamdir horizon bundan sonra allah tek desen inanmam lafina
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BonePART said: Horizon said: Yasak gayet güzel oldu. Nargile kafe olayı da biraz göreceli bence. Şimdi ismi nargile kafe diye , ya da içinde nargile bulunduruyor diye her giden nargile için mi yoksa ortam için mi gidiyor ? Bu kafeden kafeye değişir bence. Nargile kafeye gidip sadece sigara içen , nargile içmeyen birçok insan var. abi her seye muhalefet oldunda insanlar NARGILE kafeye nargile icmeye mi gidiyo diyerek beni benden aldin tamamdir horizon bundan sonra allah tek desen inanmam lafina Asıl sen beni benden alıyorsun şimdi :). Sen nargile içmeyipte o kafede oturan veya giden insana hiç mi rastlamadın ? Ben çok insan gördüm. Hani gözüm de görüyor yani. Arkadaş gurubu olarak bile o şekilde gitmişliğimiz oldu. Sonuçta bildiğin kafe , üzerine nargile eklenmiş hali. Onun dışında eksisi veya artısı yok. Belki gözünden kaçmıştır cümlem şöyle; said: Şimdi ismi nargile kafe diye , ya da içinde nargile bulunduruyor diye her giden nargile için mi yoksa ortam için mi gidiyor ?
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Akhlaur said: 222 oda parfümü kokuyordu geçen gittiğimde.Ahaha abi adamlar sigara molası verdiler müzik çalarken la durum çok kötüydü.Ben sigaradan da sigara kokusundan da nefret ederim ama insan çelişkiye de düşüyor millet eğlenmeye geliyor şimdi sigarasız adam keyfini çıkaramıyor müziğin falan.Alkol de bi bakıma aynı sigarayla.Adamlar içip içip kızlara sarkıyor sokakta bağıra bağıra şarkı söylüyor falan.Bunlardan rahatsız olanda var.Sigara kadar büyük bir kitle değil ama var sonuçta.Şimdi yasak iyi mi oldu kötü mü oldu ben bilmem de sigarasız ortamda kokmadan eğlenmek çok güzel ama zırt pırt arkadaşlarının abi bi sigara içip geliyorum demesi de biraz kötü.Sigara içen sapıtmasa da içtiği sürece çevresini rahatsız ediyo. İçkiyi de adabıyla içmesini bilen kimseyi rahatsız etmeden evine gidiyo. Sigarayı istediğin kadar adabınla iç, yine de o dumanı içinde tutamıyosun sanırım?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 BonePART said: Horizon said: Yasak gayet güzel oldu. Nargile kafe olayı da biraz göreceli bence. Şimdi ismi nargile kafe diye , ya da içinde nargile bulunduruyor diye her giden nargile için mi yoksa ortam için mi gidiyor ? Bu kafeden kafeye değişir bence. Nargile kafeye gidip sadece sigara içen , nargile içmeyen birçok insan var. abi her seye muhalefet oldunda insanlar NARGILE kafeye nargile icmeye mi gidiyo diyerek beni benden aldin tamamdir horizon bundan sonra allah tek desen inanmam lafina 1 milyon tane kafe war arkadas. Bu mekanin adi NARGILE KAFE. Sen internet kafeye gidip niye kimse konusmuyo niye tost yok niye dart oynayamiyoruz burda gibi sacma selerde soluyo musun ya?
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nargile kafe diye geçmiyoki çoğunun adı x kafe y kafe diye geçiyo tabelalarında. nargilede veriyolar o ayrı konu.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bodrumda canavar gibi uygulanıyor. Barın içerisi resmen mis gibi olmuş çok hoşuma gitti yasak olayı. Barın dışı ise ayrı bir mekan olmuş hoşuma gitti. 2 hafta önce bırakmış olmak ayrı bir zevkli oldu :P
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Valla bonepart olayı saptırıyorsun. Arkadaşın söylediği gibi ki ben de söyledim buralar normal kafe zaten. Sadece nargile ikram edilmiyor bunu biliyorsun heralde. İnternet kafelerde olay internet üzerine kurulu zaten sana yemek menüsü getirmezler. Hem normal kafe artı yanında birkaç bilgisayar ile internet barındıran kafeler vardır o ayrı. Benim değindiğim konu da o , nargile kafelerde sadece nargile değil , içeceğinden tut yiyeceğine kadar birşeyler sunulmakta. En azından benim gördüklerimin çoğu böyle idi. Buralara yoldan geçen insan veya ortamının güzel olduğunu bilen insanlar nargile içmeseler de girebilirler. Zaten sadece nargile içen adam gitse batarlar (kafenin nerede olduğuna bağlı tabi).
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Güzel oldu yasak yahu. Normalde bir yerde oturduğumda üzerim bayağı sigara kokuyordu ve sigara kokusu bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bende. Dün mis gibiydi hiç koku moku olmadı.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bonepart i kendi haline birakin, normaldir ilk zamanlarda boyle
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dün park caddesinde shakespeare'de çatır çutur içti arkadaşlarım kimse de kardiş yav sigara içme yasağı var emme diye gelmedi. anlamadım ben bu işi bazı mekanlar paraya kıyıp içirtiyorlar heralde.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 horizon ile aynı şeyi savunmak garip bir duygu ama bu konuda haklı. yasak gayet mantıklı. gayette rahat uygulanacak, kimse de ekmeğini filan kaybetmez merak etmeyin. en azından benim uygulandığını gördüğüm fransa, abd ve almanya da böyle oldu. ha derseniz kardeşim türkiye gelişmemiş bir ülke, farklı olur bilemem tabi. bundan önce otobüslerde işyerlerinde yasaklar geldi, pek zorlama olmadan takır takır uygulandı çünkü sigara içenlerde farkında işin aslında, öküzlük yaptıklarını içten içe biliyorlar :P.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abd de fransada bole olmadi abdde ancak eyaletlerin yarsi sigarayi yasakladi avrupada ornek hollandada coffee shoplarda tutunu gectim ot iciliyor fransada bi suru nargile kae war insanlarin tutun icmek icin bi r araya geldigi mekanda BURDA TUTUN ICILMEZ demek dunyanin en sacma seyi binlerce kafe olan istanbulda gidip "nargile kafeye gdiyorum ustum tutun kokuyor" demek dahada sacma bisi
Öne çıkan mesajlar