Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Jack'i tanınmaz diye eklemediydim, Jack'in üstü vampir tanımadım. Adam bir kere emekli korsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 vampitr ne olm ya ne bu vampir muhabbetş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adamlar kan iciyo, sen hala rakida kaldin typolarina koduum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 valla bu parlayan uyumayan ve daha bile zor ölebilen vampirler çıktı çıkalı mertlik bozuldu da vampirler güzeldir, öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 lan tek,rdağ kapağı açtım kokgladım bi dayanamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kan kkokusndan daha ii rakı kokusu hgem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Vampeter üzerine tanımam. vampirli resmini bulamadım adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 tüm kızlar efemine erkeklere hayran oluyo ama hepsinin yanında bitane öküz var nasıl bi ironi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kermit said: lan tek,rdağ kapağı açtım kokgladım bi dayanamdım KOY KOY KOY KOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adamınbiri said: tüm kızlar efemine erkeklere hayran oluyo ama hepsinin yanında bitane öküz var nasıl bi ironi lan bu efemine erkekler de eminelere degil, biyikli hatunlara bakiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben onu bunu bilmem arkadaş ne efemineyim nede öküzüm normal bi insanım kız arkadaşım yok bundan dolayı benim isyanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bide evde kola bitti onada isyan ediyorum şimdi tam şuan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 adamınbiri said: tüm kızlar efemine erkeklere hayran oluyo ama hepsinin yanında bitane öküz var nasıl bi ironi lan bu Xunn'a da hasta oluyorlar, gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 inanırım abi nekadar kıza benziyen erkek varsa hepsine hasta oluyo bu hatun millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 -alatariel- said: hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 vaniLLe said: vampir dedigin bizim bülo gibi olur; ohhs eric.. (tu) Hala bir fantazi urununun oyle olma boyle olmaz rerore diye tartisilmasini sacma buluyorum. Ister guneste parlatir ister suda eritir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 shjdfksdlk iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "aaaa aynı elmas gibi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ilk mesajdaki cocuk, filmde başroldeki güzel kızla sevgiliymiş normalde. kız hamileymiş filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 -ben vampirim -valla? -valla, bak gel bişe göstercem ve faggotun simli memeleri God bless daywalker. O resimdeki kız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sıkıntı abiyi parlatması değil, konsepti teenage hatunların ağzı burnu kaysın diye yamultması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "adam" derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Rewendor said: "adam" derken? adam. a dam. dame. madam dam üstünde un eler? uy neler. tombul tombul memeler. adam degilmis, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 vaniLLe devreleri mi yaktin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar