adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oruç döneminde yenilen yemekleri bulmam lazımda internette sadece hayvansal gıda tüketilmediği yazıyo ki bunu herkes biliyo bana böyle yemek tarifi lazım yine ve yine hani burda yoksa bile yakın bi tanıdığı olan falan o da güzel olur süryani mutfagı olmasın ama süryani tanıdığım olduğu için o kısmı hallettim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 "my religion is to do good" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Onlar şarap da içer rerörerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hurma fln yesin onlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 'I' var artık. Eskiden yoktu ama var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konu garbıca düşerse espri yapıcam, şimdilik tutuyorum. Burdan kimse çıkmazsa bir arkadaşıma sorup öğrenebilirim ben ama oruç hangi mezhepler tarafından uygulanıyor? Ortodoks sanırım benim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Şansını burada denesen hem daha rahat edersin hem de kesin bilgiye erişmiş olursun. En azından bizim troll tayfası ile karşılaşmazsın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 aramızdaki hristiyanlar derhal açıklansın ve nicklerinin altına cross şekli eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 elhamdülillah hristiyanim. koy önlerine schnitzeli, kizartilmis pattisi, her daim gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Arada ı var. Hıristiyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 alman hristiyanidir o, sayilmaz. bi de bunlarin binbir cesidi var, hepsi birbirinden farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Alman Hristiyanı has olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 üzgünüm ama dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 adamınbiri said: oruç döneminde yenilen yemekleri bulmam lazımda yemek tarifi lazım yine ve yine hani burda yoksa bile yakın bi tanıdığı olan falan bulduğun yemek tarifi felan olursa yazarsan sevinirim. bu arada belki işine yarar bilmem de, http://en.wikipedia.org/wiki/Fasting#Christianity yemek tarifi felan da oluyor wikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ilk postu kicimdan anlamisim da, zaten eti tamamen kesiyorlar oructa. -genelde böyledir, bi sürü cesidi var + bireysel- Ash Wednesday ve Good Friday diye isimlendirdikleri günlerde diger günlere göre daha siki oruc tutuyolar. avrupalilarin özellikle severek yedikleri sebze kuskonmazdir hollandaise sosuyla. kuskonmazin da yanina genelde haslanmis kücük patates ve jambon yenir ama zaten eti kestikleri icin önemli degil. bi de Sauerkohl/Sauerkraut var. buna kesinlikle taparlar. ed:eüzüüüpismii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://img159.imageshack.us/img159/470/1236870570143.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekant1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 arkadaş banlansın ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Kutsal değerlere de saygı kalmamış, kuul ateist zibidiler sizi.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ciiiiziz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Lent var benim bildigim, ona gore ararsan belki daha faydali olur. gelmisken orcunu da banliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 anam bilir adamınbiriiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: anam bilir adamınbiriiiiii yaaaa dimiiiiiiiiii eveeet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar