Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Farklı bağlantılarınız varsa her biri için ayrıca yazabilirsiniz. Bulunduğunuz şehir: İnternet tipi: Kağıt üzerinde internet hızı: Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): Bulunduğunuz şehir: Gazi Mağosa / KKTC İnternet tipi: ADSL Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Airties RT-104 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 100-110 kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bulunduğunuz şehir: İzmir İnternet tipi: adsl Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: alcatel speedtouch İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 100-110 kb/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bulunduğunuz şehir: İstanbul (Anadolu) İnternet tipi: Kablo Kağıt üzerinde internet hızı: 4096/1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Webstar DPX100 ve router olarak ASUS WL 520GU İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 440-470KB/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bulunduğunuz şehir: Edirne İnternet tipi: Uydunet Kağıt üzerinde internet hızı: 512 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Netmaster cxc-150 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 50-55 kb/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bulunduğunuz şehir: İnternet tipi: adsl Kağıt üzerinde internet hızı: 8mbit'e kadar Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: datron rta230 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 850kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bulunduğunuz şehir: İstanbul İnternet tipi: Fiber Kağıt üzerinde internet hızı: 20Mbit/5Mbit Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Pirelli wireless router(voip adsl2 modem sanırsam ama aşağıdan gelen cat6 yı bilgisayar ethernete takıncada çalışıyor aslında modem tarzı cihaz laf olsun diye duruyor.) İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 2.2mb/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bulunduğunuz şehir: Ankara İnternet tipi: Kablo Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: surfboard sb3100 ( yıllanmış modem ahaha ) İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 100/120 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şarap gibi modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bulunduğunuz şehir: istanbul İnternet tipi: Uydunet Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: atlanta yeni kasa ^^ İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 115-120 kb/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bulunduğunuz şehir: Ankara İnternet tipi: Kablo İnternet Kağıt üzerinde internet hızı: 4mbit Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Surfboard SB3100 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 440-470kb/sn http://www.speedtest.net/result/573515728.png upload da maximum 118kb/sn gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bulunduğunuz şehir: Ankara İnternet tipi: Quiknet(ışık hızında internet nınını) Kağıt üzerinde internet hızı: 10mbps Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Quiknetin kendi modemi, ama Zyxel e benziyor tipinden. İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 6-7mbps. OHŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kilobyte dedim ama :D mbit/s şekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 lol XD Ağır geldi herhalde XD Abi yok vallahi bak. Seneler sonra kurtuldum ya illet TTNET den başka bişey istemem... Tatilden b geldik(ki bikaç ay önceden ön başvuru yapmıştık Eryaman'a gelecek diye), yerleri kazmışlar. AHA dedim BABA tut! Hemen verdik ayarı Quiknete. Geldiler ertesi gün zaten bütün bloklara, bizim binada bayaa teknolojik ayıptır sölemesi, altyapı var zaten, girdiler binaya kolayca, bi çektiler WAN'I bizim kata hooop, 10 dakka sonra 10mbit bağlanıyoduk yane. Eskiden lanet TTNET le(babam arşivcidir biraz), orda o DL açıyo ben burda WoW oynayamamalar, baarışlar çaarışlar. Şimdi içerde full thortle açıyor, bende burda rahatım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ağır gelmekle neyi kastettiğini anlamadım. sen direk mbps şeklinde yazmışsın, yani mega bit per second. ben dedim ki byte per second şeklinde yazın diye. yani saniyedeki download yaparkenki hızın, direk internet hızın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 cidden ya 10mb internetle nası 6-7 mbs download yapıyor bende 1mb var 110kbs yapıyorum.adam 10 katı internetle 60 kat hızlı mı dl yapıyor bu yeni bistem falan mı netten baktım fiyatı da ucuzmuş len ama burda yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Anladım Bone. Evet dediğim gibi aktif download hızım 6k-7k kbps. Quiknet Turkcell'İn endi alt yapısı. Biçok yerde bulunmuyor ama, yavaş yavaş yayılıyolar. Gayette hızlı yayılıyorlar aslında. TTNET 1mb fiyatına 10mb Quiknetim var işte. Hatta şöleki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 10mbit ya işte 5mblik mp3e 6sn demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bulunduğunuz şehir: Ankara İnternet tipi: TTNET Kağıt üzerinde internet hızı: 8mb Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Airties İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 700-800kb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Rotweiler said: Anladım Bone. Evet dediğim gibi aktif download hızım 6k-7k kbps. anlamamışsın, anlatamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 e adamın dl hızı 6000kb/s işte neyi anlamamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bulunduğunuz şehir: İzmir İnternet tipi: Adsl Kağıt üzerinde internet hızı: 8mbit Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: Airties rt 104 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s):750-850 (düşmedi daha hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bulunduğunuz şehir: Ist Anadolu İnternet tipi: adsl Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: zoom x5 İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 108-112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bulunduğunuz şehir: Topkapi/İSTANBUL İnternet tipi: ADSL Kağıt üzerinde internet hızı: 1024 Modem (yoksa bağlantı kartı) modeli: e-con İndirme sırasında optimum hız aralığı (kilobyte/s): 100-110 kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar