tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kaynak:http://www.dvoturk.com Bu sene 31 Temmuz - 2 Ağustos tarihlerinde, Leipzig şehrinde düzenlenecek olan Games Convention Online'da, World of Warcraft PvE yarışını en önde götüren iki guild Ensidia ve Method karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 10'a kişilik takımlarla Ulduar Timed Run olarak düzenlenecek ve boss kesip zonelarda ilerdikçe puanlama yapılacak. Ensidia - Method karşılaşması 2 Ağustos tarihinde düzenlenecek. 1 Ağustos'ta ise, Almanya'nın önde gelen iki guildı Irae AoD ve For the Horde karşılaşacak. Karşılaşmalar http://www.allvatar.com/ adresinde canlı olarak yayınlanacak. Enterasan olacak... bence method kazanacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bencede method kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ensidia alacak bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nereye alıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 eline alıcak ben ce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ıkı grup ıcınde bence önemli bir karşılaşma kazanan büyük prestij yapar. ensidia nın karizma çizilir yenilirlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kungenin hırsı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ensidianın karizması çizilir diyip duruyorsunuzda adamlar onca başarıdan sonra bi time run kaybedip karizma çizdirmez diyhe düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 cenx said: ensidianın karizması çizilir diyip duruyorsunuzda adamlar onca başarıdan sonra bi time run kaybedip karizma çizdirmez diyhe düşünüyorum. valla bir çok first kill i ki bunlar önemli first killer bariz buglarla alıp blizzinde ses çıkartmadığı bu arkadaşlara, bu yarışta blizz bir destek sağlayamayacak yani herşey eşit, bi o zaman görelim bakalım ne yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ensidia > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gereksiz ve overrated bi olay daha. 2 grubun sivilceli veletleri karşılaşacakmış da ilk kim yenecekmiş de, karizma çizilirmiş de first killmiş de hayatiymiş de önemliymiş de bişiler. Oyun lan bu! Hani eğlenmek için oynanıyo, zevk almak için. Yaratık var, kesersin. arkadaşlarınla geyik falan yaparsın, gezersin. Yoksa bilmemkaçıncı dungeonu ilk kim temizlemiş de bilmemkimi ilk kim öldürmüş, kimin niye şeyinde bu kadar anlamıyorum. Hadi "aman ilk olayım" diye kapışan gençlerin hayatları beklentileri yok diyelim tek hevesleri bu da, sizin de mi yok işiniz gücünüz oturmuş bunu takip ediyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 rewendor seninle çok iyi arkadaş olabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bu guildeler ne zaman öne geçti yahu? Bir buçuk sene önce...ulan ismini unuttum guildin sadece tek guild World First çıkartırdı (Ct'hun fln), ne oldu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 onlardan ikisi birlesip ensidia oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rewendor said: Gereksiz ve overrated bi olay daha. 2 grubun sivilceli veletleri karşılaşacakmış da ilk kim yenecekmiş de, karizma çizilirmiş de first killmiş de hayatiymiş de önemliymiş de bişiler. Oyun lan bu! Hani eğlenmek için oynanıyo, zevk almak için. Yaratık var, kesersin. arkadaşlarınla geyik falan yaparsın, gezersin. Yoksa bilmemkaçıncı dungeonu ilk kim temizlemiş de bilmemkimi ilk kim öldürmüş, kimin niye şeyinde bu kadar anlamıyorum. Hadi "aman ilk olayım" diye kapışan gençlerin hayatları beklentileri yok diyelim tek hevesleri bu da, sizin de mi yok işiniz gücünüz oturmuş bunu takip ediyosunuz :) Abi sen futbol bölümünde moderatördün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ahah crit geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Spidee said: Rewendor said: Gereksiz ve overrated bi olay daha. 2 grubun sivilceli veletleri karşılaşacakmış da ilk kim yenecekmiş de, karizma çizilirmiş de first killmiş de hayatiymiş de önemliymiş de bişiler. Oyun lan bu! Hani eğlenmek için oynanıyo, zevk almak için. Yaratık var, kesersin. arkadaşlarınla geyik falan yaparsın, gezersin. Yoksa bilmemkaçıncı dungeonu ilk kim temizlemiş de bilmemkimi ilk kim öldürmüş, kimin niye şeyinde bu kadar anlamıyorum. Hadi "aman ilk olayım" diye kapışan gençlerin hayatları beklentileri yok diyelim tek hevesleri bu da, sizin de mi yok işiniz gücünüz oturmuş bunu takip ediyosunuz :) Abi sen futbol bölümünde moderatördün değil mi?AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 crit degil direk fatal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Holy said: Spidee said: Rewendor said: Gereksiz ve overrated bi olay daha. 2 grubun sivilceli veletleri karşılaşacakmış da ilk kim yenecekmiş de, karizma çizilirmiş de first killmiş de hayatiymiş de önemliymiş de bişiler. Oyun lan bu! Hani eğlenmek için oynanıyo, zevk almak için. Yaratık var, kesersin. arkadaşlarınla geyik falan yaparsın, gezersin. Yoksa bilmemkaçıncı dungeonu ilk kim temizlemiş de bilmemkimi ilk kim öldürmüş, kimin niye şeyinde bu kadar anlamıyorum. Hadi "aman ilk olayım" diye kapışan gençlerin hayatları beklentileri yok diyelim tek hevesleri bu da, sizin de mi yok işiniz gücünüz oturmuş bunu takip ediyosunuz :) Abi sen futbol bölümünde moderatördün değil mi?AHAHAHAHAHAHAH Bırakın bu işleri. Bi topun peşinde koşun 22 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tekrar tekrar okuyorum rew'in mesajını her cümlesi ayrı fail, her cümlesi ayrı epic. AHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rew çok yaşa, birkez de şu şirketti senin sayende kahkahamla inlettim ya valla saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 spidee den çok zalım bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Spidee said: Abi sen futbol bölümünde moderatördün değil mi? OUCH[.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ayni sey mi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar