Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Özellikle konsollarda eski oyunlar çok sıkıcı olabiliyor. Çok zorlayıcı, bol glitchli, oynanabilirliği kötü, grafiklerinden hiç bir şey anlaşılmayan oyunlar var. Örneğin E.T. oyunu çıkmış en başarısız oyunlardan olmuştur. Şimdi bile oynanabilecek, en çok hoşunuza giden, en iyi bulduğunuz Nintendo Entertainment System (NES), Super Nintendo Entertainment System (SNES), Gameboy, Gameboy Color, Gameboy Advance, Nintendo 64, Playstation, Sega Saturn oyunları olarak neler var? Bir nevi anket gibi. Alalım listenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 SS Hele 2 kişi oynarsan müthiş zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Pokemon, Mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 goal 3,tsubasa(ct2),might final fight,sonra futbol oyunları,mk3,stret fighter daha cok nes oyunu sayabilirim ya da bi site vardı bütün nes oyunlarını download edebiliyosun. aaa http://romhustler.net/roms/nes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.nintendocu.com/en-iyiler.php Burayı bi incele derim. Ayrıca Nintendo konsonllarında en iyileri istersen kesinlikle; The Legend of Zelda Castlevania Metroid Super Mario ve İlgili Her Şey Golden Sun Final Fantasy Fire Emblem Pokemon Serisi Mega Man Zero Bunları GBA'dan aldım. Misler gibi oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Chono Trigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 konuyu Bone mu acmis diye bakmaya gelmistim, oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 N64 : The Legend of Zelda : Ocarina Of Time. Snes : Chrono Trigger Nes : Super Mario Bros. Gameboy : Pokemon PSX : FF7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pokemon abi. uniqe pokemon yakalayacam diye 10saat çimen çayır içinde gezdiğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pokemon, golden sun. çocukluğumu yedi şerefsizler. 251 pokemonu yakaladım diye kendimi uçabiliyor zannetim. hayır o ben değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 psx için tomba 2 yi önerebilirim, oynadığım en güzel macera/aksiyon oyunlarından biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 snes icin super mario world. halen grafikleri guzel ve oynadigim en zevkli platform oyunu. N64 icin de Mario 64, mario Kart 64 ve golden eye sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Snes için Chrono Trigger, N64 için Ocarina of Time. Tartışma bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Hmm Herc's Adventures'u hiç duymamışım, ona mutlaka bakayım. Evet, Super Mario World güzel oyundur. GB'deki SML1-2'yi de severdim. Ancak NES'teki ve N64'deki Mario'yu sevmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 snes icin kesinlikle contra war mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://snesorama.us/images/ss/PSX/Bishi_Bashi_Special-front.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 -Dark_Angel- said: Snes için Chrono Trigger, N64 için Ocarina of Time. Tartışma bitmiştir. tartisma yeni baslar. zelda oldukca kotu bir oyun mesela bence. bu adam sevmeyebilir. ya indir dene iste, hepsi ufacik dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Azmodai said: snes icin super mario world. halen grafikleri guzel ve oynadigim en zevkli platform oyunu. N64 icin de Mario 64, mario Kart 64 ve golden eye sart. snes'in mariosu > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 snes mario smw değil mi işte en güzeli oydu evet edit: maria ne ya ahaha mario nun hatun versiyonunu yapsalar maria diye esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 smw rules all. cok guzel secret levellari falan vardi, hatta star worldu bitirince falan farkli grafiklerle oyunu bastan oynuyorduk. ah ah cok guzeldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 heyyyy beee. ulan ne guzel oyundu. şuttoooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ehah ben 3ü çok oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 golgoglgolgogolglgoglgogogogoooollll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kornerkikbarbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar