barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BSG lutfen. ya kocaman garip ucan bi bocek girdi simdi odama. lanet sey gozuktugunda tırstırıyor, suan saklandı bi yere girdi. bu yuzden daha beter tırsmaya basladım. illa gece yarısı mı olmak zorunda. tam yatıcam, gece azıma yuzume giricek of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 şu an benim odada da da da da bu ne be odada da yazacaktım ne kadar çok da var. sivrisinek var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 beni bu sene daha hiç sivrisinek ıstırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya evet of gecen iceri ucan dinazor yavrusu girdi bastim yaygarayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ya sivrisineke can kurban şuan. neredeyse bu AT. bilemiyorum ama bildiğin 4 nala uçuyodu hayvan. uyuyamıcam resmen gece of. bulamadım. mahlukat bide ustume ustume ucuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 az önce balkonda 2 adet bundan vurdum. :/ yuva falan mı kurmuşlar ya bunlar off be. biraz bakındım nete, diğer böcekleri yiyiyormuş bunlar eheh. o yüzden yararı da var gibi. odama girmediği sürece dışarda takılsınlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 adamın balonunu patlatır onlar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 uçuyo mu bunlar? aynısı lan odamdakinin. lanet olsun. abi bunlar beni bile yer odamdakiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dory said: ucan dinazor yavrusu ahuhsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 geçende bir böceğe yumrukla stun attım havadayken. biyoloji okumama rağmen tiksinirim ağır uçan böcekten. HABIHIHI falan diye bağırırm görünce nasıl bir korkuyla vurduysam öldü sandım. (ölüsünden korkmuyom) aldım kağıda götürüyom çöpe atcam. kız arkadaşımın ablası gördü o ne dedi gösterirken hayvan canlandı ellerim bak boş kaldı. yere düştü. terlikle patlatmışım. sıpleş demıc. end of sıtori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Or1on said: az önce balkonda 2 adet bundan vurdum. :/ yuva falan mı kurmuşlar ya bunlar off be. biraz bakındım nete, diğer böcekleri yiyiyormuş bunlar eheh. o yüzden yararı da var gibi. odama girmediği sürece dışarda takılsınlar. :P Buna köylerde kulağa kaçan diyorlar.Bilmem ki neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 barbu said: tam yatıcam, gece azıma yuzume giricek of. ashduahsdu, mummy retuns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 kulağa attırıyo bunlar benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Akhlaur said: Or1on said: az önce balkonda 2 adet bundan vurdum. :/ yuva falan mı kurmuşlar ya bunlar off be. biraz bakındım nete, diğer böcekleri yiyiyormuş bunlar eheh. o yüzden yararı da var gibi. odama girmediği sürece dışarda takılsınlar. :P Buna köylerde kulağa kaçan diyorlar.Bilmem ki neden. evet ve ben cok tırsarım bundan. Kulağa kaçan demelerinin sebebi karanlık yerleri cok sever ve içine gizlenir. Bu yüzden eğer insanın üstüne (kafasına) düşerse karanlık yer olan kulağa gidiyormuş hemen. Biri bana kulapa girdimi beyne kadar gider fln demişti. Ogün bugündür meyve agaçlarına pek yaklaşmam. İğrenç hayvan hep meyve ağaçlarında gezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 of o lanet böcekten burda da var, bulabildiği en sote en küçük aralıklara deliklere girer söyliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 http://www.makinahirdavat.com/images/products/00/16/40/1640_buyuk.jpg + kic icin beyaz pamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o plastik parçasıyla buna karşı koyamazsın dostum http://i32.tinypic.com/2yyussy.jpg kaçarı yok http://www.humancartoon.com/improvs/pics/earwig.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 http://ecx.images-amazon.com/images/I/21gSpVE7h9L._SL500_AA175_.jpg == http://www.gardenmandy.com/wp-content/uploads/2008/05/roach.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bizim odaya da gece girdi 10man indirdik bossu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 reyou said: http://ecx.images-amazon.com/images/I/21gSpVE7h9L._SL500_AA175_.jpg o bundan farksız, böceği gördükten sonra sorun yok zaten http://www.rehberalem.com/firmalar/24621/urun/erkek_terlik_37.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 böceği alıcan karşına diycen ki selam, her odanın içinde alakalı alakasız bulunma plxxx. öyle yaparsan çıkar. mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Her böcek türü için farklı boyutlarda terlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Or1on said: az önce balkonda 2 adet bundan vurdum. :/ yuva falan mı kurmuşlar ya bunlar off be. biraz bakındım nete, diğer böcekleri yiyiyormuş bunlar eheh. o yüzden yararı da var gibi. odama girmediği sürece dışarda takılsınlar. :P bu böcekler genelde ağaçlarda oluyo böyle tahtaların arasında falan da olabülü. geçen vişne toplarken heryerim bunlardan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 dün evde en küçük bir delik olmamasına rağmen 3 defa eşşek arısı girdi. 2 sinde de (ciddi anlamda) sırtımdan öptü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bizim odada var böyle böcekler ayagımın yanından geçip deliğe falan giriyolar, ilaçlayacam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar