Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 detaylara girmeyeceğim ama gerçek bu ve benim de suçum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: item yuzunden kavga disinda cok oyun oynuyorum diye az daa kapinin onune konulacagim bi donem var hayatimda. aksam raid sabah farm instance derken, herif dellendiydi "bu ne lan!" diye. dedim gel sen de oyna, atar yapti. cok sonra duydum ki baslamis wowa, kapamis bunyeyi. of su ara wowa baslamazsam bi daha baslamam sanirsam cok ozledim. gel asyam frostmane horde side sana boost beles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ilyasim, ne kadar asilsin. peki ya boyle hani xmass hat falan oluyo onlari ninjalarsa nolur rare drop binegi herif needlerse ayrilmam gider vururum tabi artik wow oynamiyorum daha saglikli iliskilerim var yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 epic odunla dövüceksin aslında böyle bişey için terk edeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 vaniLLe said: orgrimmarda yürüdüm ben, icimdeki ölü ogreleri kürtajla aldirin yov yov. sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Kişiselde o kadar gereksiz topiğe mesaj atıp bu cevheri nasıl göremedim? Epics are soulbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sen aldın bana ver dememiştir, gereksiz need olayları vardır belkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Wow drama yaratmaya çok müsait bir oyun. Daha neler var böyle ^^ Hırvatların yoğun olduğu bir realmda (adını anımsayamıyorum sorarım aarhana) annesini oyuna başlatan bir çocuk vardı sonra kadın çocuğunun guildine giriyor guild master ile muhabbeti falan ilerliyor sonra kocasından boşanıp guild master ile beraber yaşamaya başlıyordu. death & taxes draması zaten efsane onu geçecek başka bir drama yok henüz. Perspective'e ise 10 üzerinden 7 veriyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 DnT'nin Draması 1 numaradır yahu. Miyavi FTW! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Nessarien said: Perspective'e ise 10 üzerinden 7 veriyoruz :P hakettiğim puanı vermiyorsun üzüldüm bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 oha ya devir değişmiş resmen. oyun oynayan kızlar felan var. boyle 92 li felan olmak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Esh said: oha ya devir değişmiş resmen. ben tee 10-12 sene evvel fln bi diablo bnet cevirdim kız arkadaşımla 2 need for speed oynadım diye kendimi ne kadar da özel hissetmiştim halbusi eha boşver hocu kız arkadaş : mark of conquest item drop item = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Böjeek said: napae said: ben zorlamıyorum. ama mesela erkek arkadaşıyla görüşmek isteyen bir kız, sevgilisi wow oynadığı için evden çıkmayınca çok rahatsız olabiliyo. yani mesela diyorum bak. valla bizde uzun zamandır oynuyoruz da genelde o beni wow'un başından kaldırmak için uğraşıyo. ilginc, bizim arkadasin sevgilisi de wow oynarken onun baska birseyini kaldirmak icin ugrasiyor habire. :/ true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dnt dramasını simdi okudum da vay anasını neler dönmüş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 lol azmoya hitaben: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahaha mefailun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dnt nin olayi neydi biri yazsin suraya bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://forum.lowyat.net/topic/651814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sevgilini kendine iyi bağla, sonra ninjala. Ayrılamaz da. Ohhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar