GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 500 kişi başlıyor 100 kişi çıkıyor diyorum ^^ Gerçi şimdi master/bachelor oldu 500 kişiden 300 ü mezun olur rahat:) Gelmeyin hiç Eğitim almanca , ingilizce master bölümleri eskiye göre daha fazla var çünkü sistem komple değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yahu orada lisans egitimi alabileceksem 100 kisiden biri ben neden olmayayim ? Eger o kadar para gerekmeyecekse ve gerekli olan basari ise o kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 edit: aa farklı üyelermiş ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Çok insanın gelmesine aracı oldum, gelenlerin alayı bana dümdüz saydırıo bir süre sonra ^^ Gidiceksen Berline Münih'e falan git sakın ufak şehirlere gitmeyin hele okulu iyidir falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ben erasmus'la almanyada bir okulu kazandım geçen sene. Sonra almancadan ve merkezi olmayan bir yerde olduğu için caymıştım açıkçası ._. Gidip tüm lisansı orda okumak bayağı zor olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Erasmusla gelenler eğleniyorlar genelde hele büyük şehirdeyseler ama ufak şehre gelip sıkılıp gidende çok gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Kufur etmem ki ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Birisi bilgilendirse su disarida devlet universitelerinde okuma konusunda beni cok mutesekkur olacagim.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 amaç insanları cahil bırakmak zaten. cahil bırak ki senin diline kansınlar sana oy verip 7 ceddini paşalar gibi yaşatsınlar. Eğitimli insandan oy alamayan hükümetin kuklası ve oyuncağı bir yök başkanından ne bekliyordunuz ki. 19 yaşında çocuklar evlensin en aşa 3 çocuk yapsın, zaten asgari ücret ortada. sefalet içinde yaşayıp senin anlattığın olmayan gerçeklere, teğet geçmelere filan inansınlar. özel okuldan burs alırsan daha ucuza gidersin. aklı başında öğrenciler ise zaten beyin göçü gibi yurtdışına gider ki bu da onların işine gelir. zaten bu gençler bizi istemeyen, sevmeyen diye bakıyorlar. Atatürk gençliğinden kurtulma yöntemleri bunları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 budurumda bu laf iyi gider sanırım dimi Bir ülkede küçük insanların gölgeleri büyüyorsa; o ülkede güneş batıyor demektir.. yakında türkiyedede güneş falan göremicez bu gidişle çok yazık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ülkeyi sevecek neden bırakmadılar, sıfırın altını zorluyorum. Aldığınız parada boğulacak olsanız bütün mal varlığımı veririm şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 vıyyy fakirler ayaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha lan ben en son 850 TL mi ne harç ödemiştim lisansda ki fazlaydı yine.. hani yök herhalde her örgün öğretim talebesini gündüz çalışıp gece okula gidiyor sanıyor.. yök kontenjanları arttırmıştı ya.. suni olarak bu şekilde düşürüyor herhalde löl.. o değilde benim arkadaş bu sene bir dünya ders verdi bu sene bitirdi allahtan yök bildiğin ayak üstü öğrenci skiyor.. hadi yeni girecek olanlar harçlardan ötürü ikinci öğretim seçmiyor diyelim e hali hazırda okuyanlar ne oalcak? mesela 2. 3. sınıfta okuyanlar? indi,rirler bu harçları bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi an için konuyu "yökden üniverste harçlıklarına zam" gibi okudum bi anda panikledim neyse "harçlara" imiş sakinleştim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ya bugün arkadaşın teki , cnn türkte açıkladılar en fazla yüzde 10 olucakmış artış dedi ? Bilen var mı bunun hakkında birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 18+ (metnin içeriği okuyucunun hayal gücüne bırakılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yükseköğretim Kurulu Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığından Duyurulur! Kamuoyuna Duyuru! Yükseköğretim Kurulu Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığından Duyurulur! 14 Temmuz Salı günü akşam saatlerine doğru Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Y.Ö.K. Ulusal Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Emre Burak TAĞ ve Trakya Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Kaan DEMİROĞLU; Y.Ö.K. Başkanlığında, Y.Ö.K. Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya ÖZCAN ile yüksek miktarda artış gösteren Öğrenci Harçları konusunda bir görüşme gerçekleştirdiler. Gerçekleşen görüşme de Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığını temsilen toplantıya katılan Öğrenci Temsilcileri bu miktarda bir artışın gerçekleşmesinin mümkün olamayacağını, bu artışın öğrencilerin eğitim hakkının elinden alınması demek olduğunu belirterek konu ile ilgili kapsamlı olarak yaptıkları çalışmayı Y.Ö.K. Başkanlığına sundular. Konu hakkında daha da detaylı olarak, görüşlerini belirten ulusal Öğrenci Konseyi temsilcileri ve Y.Ö.K. yapılan açıklamaları tekrar gözden geçirerek, öğrenci harçlarında özellikle II. Öğretim harçlarında basın da gündeme geldiği gibi %100 ler den %500 lere varan bir artışın olmadığı, basında verilen miktarların Y.Ö.K.’nun yaptığı hesaplama cetvelindeki, bir öğrencinin okuduğu üniversitesindeki yıllık maliyetinin yarısına ait miktar olduğu sonucu ortaya çıktı. Yani geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 1.976 TL harç veren bir öğrencinin bu yıl ödeyeceği miktar yaklaşık olarak 2.134 TL olacaktır.(Yaklaşık %8 lik bir artış) Basın tarafından kamuoyuna yanlış lanse edilen bu konu ile ilgili, toplantı sonrası Y.Ö.K. Başkanı ve Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığı temsilcileri bir basın toplantısı gerçekleştirdiler. Sonuç olarak; her yıl olduğu gibi bu yıl da Y.Ö.K.’ün Bakanlar Kuruluna artış konusundaki önerisi enflasyondaki artış göz önünde bulundurulmuş ve %8 olarak belirlenmiştir. Bu konuda son söz Bakanlar Kuruluna aittir. Ön görülen fiyatlar belirtilen fiyatların daha da altına düşebilir. Fahiş miktarda artış olmayacağı konusunda tüm öğrencilerimizi bilgilendirir, bu tür yanlış haberlerden dolayı ailelerimizin böyle ağır bir yükümlülük altına girmeyeceğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Y.Ö.K. ULUSAL ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANLIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 OH YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 nisanbirmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Nası yani, %70 falan olmicak mıymış zam. Mindfuck yapıyolar resmen ya bu ne arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 http://www.memurlar.net/haber/146206/ Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'nun 2009-2010 akademik yılında üniversitelerin ikinci öğretim katkı paylarına (harçlarına) yüzde 300'e varan oranlarda zam yapılması talebini hükümet uygun bulmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle (OooOOoOOO) normal öğretim yapan bölümler gibi ikinci öğretime de yüzde 8 civarında zam yapılması kararlaştırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ahah cidden mi lan ana oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 askerlik tek tip olcak dediler sonra yok öle bişey dediler , harçlarada aynısını yaptılar acaba bundaki amaç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar