Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransa Bisiklet Turu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neokrasi, 19.07.2026 20:54 tarihinde dedi ki:

bisikleti ilk izlemeye basladigimda beni kendine hayran bırakan Eurosport tr spikerleri nedense kabak tadi vermeye başladı. 

Berkem Ceylan - Sarper Günsal duosu iyi de... Caner Eler ııh... Kimyası uyuşmuyor abi.

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 20.07.2026 13:20 tarihinde dedi ki:

Bunda da doping çıksın da bir on seneyi de bununla çöpe atalım. 

abi bunlar team skyin pelotana marjinal kazanimlar dedikleri gibi bisey buldular herhalde

yillar sonra ortaya cikar artik

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Şlek-Contador düellosundan beri her sene turu kaçırmadan izliyorum. Seyretmeyi en sevdiğim spor müsabakası.

Bu sene GK düellosu hiç keyif vermedi ama yeşil mayo mücadelesi ve son 4-5 etap vingegard ile lipowitz abandone olup UAE'nin yarısının hastalanmasıyla yarış açılınca tat verdi.

Eurosport spikerlerinin kredisi var nezdimde ancak motivasyonlarını kaybettiler, Berkem Ceylan aslında evlendikten sonra bırakmıştı, sonra yine döndü. Sarper Günsal, taksimdeki stüdyoya gitmeye üşeniyor, kendi ağzıyla söyledi. Caner Eler desen çok yoğun. Samimiyetle söylüyorum tur özelinde ben onlardan daha iyi takip ediyorum sporcuları.
Sarper Günsal'ı yine sevsem de 10. defa Vauban hikayesi duymaktansa etaba dair muhabbet duymayı yeğlerim, kim neyi deneyecek vs bunlar çok az konuşuluyor. 
Yeni başlayan için bir nebze, ama artık sporu ciddi takip edenler için o yetersiz kalıyorlar. Bisiklet sonuçta sürekli taktik konuşulması gereken, teoricraft'a açık bir spor. Futbol, basket gibi olanı söylemek anlamsız, çünkü uzun sürüyor ve çok şey olmuyor.

Tabii ben izlemeye başladığımda tamamı canlı yayınlanan etap sayısı 3-4'tü, şimdi tüm etaplar baştan sona, o da zorluyor spikerleri. Ben İngilizce ve Fransızca yayınlara da baktım bizim yayından iyileri. Genç çocuk iyi bence aralarında, artık daha hevesli insanlara yerlerini bırakmaları lazım.

eldar tarafından düzenlendi

Ne anlatsin abi adamlar başka. Erman Yaşar gibi anı hatıra mı anlatsın. 

Bir de muhtemelen sıfıra yakın para ödüyorlardır bunlara bu iş için. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi

Abi ingilizce yayını aç farkı görürsün, tarih kültür ve geyik hep var. Ama sporcular ne demiş, kim neyi hedefliyor, kim nerede kaçar vs onların kapladığı süre bizim yayına göre iki kat fazla. Mesela Merlier yeşil mayo denemeyeceğim diye açıklama yaptı kaç kere, Sarper Günsal yeşil mayo favorim Merlier diyor sırf Merlier sprint etaplarının favorisi diye ezbere. 
Zaten yeterince takip etseler, herkesin yorumlarından daha çok şey çıkarırlar. Ayrıca eskiden daha iyiydiler, motivasyon kaybı var. Bunlar baba turlara geliyor, ama küçük turların spikerleri devam etmeli, bunlar 2-3 etap konuk gelmeli bence.

Benim için Vauban kalesi gag oldu artık, Sarper Günsal'ın Vauban'ın kitabını okuduğum dediği zamanı hatırlıyorum 15 yıl geçti hala Vauban diyor 🙂
Hepsini severim ama artık başkalarını görmek gerek. Caner Eler gel sen yine kraliçe etabı sun.

eldar tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 27.07.2026 11:48 tarihinde dedi ki:

Ne anlatsin abi adamlar başka. Erman Yaşar gibi anı hatıra mı anlatsın. 

Bir de muhtemelen sıfıra yakın para ödüyorlardır bunlara bu iş için. 

bunu da yapıyorlar arada 

şurada şarap içtim orada cafe var bunu yedim mutlaka görün gibi yapıyorlar bence fransayi güzel anlatıyorlar 

beni tek rahatsız eden at yarışı anlatır gibi etap sonu anlatması nereden kazandı bu huyu caner anlamadım

• Yeni Oluştur...