progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Röportajlarda hep sorarlar ünlülere "Yarısında çıktığınız bir film oldu mu?" diye. Patiye de bir sorayım dedim^^ Ben ilk defa Al Pacino'nun Simone filminde çıkmıştım yarıda sıkılıpta. Ondan sonra Kill Bill vol 1 de çıkmıştım(gerçi devamında o kadar aksiyon olduğunu bilseydim kalırdım) birde Transformers 1 de çıkmıştım acil bir işten dolayı ertesi gün bir daha gitmiştim filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 onemli bi durum olmadikca cikmam girdigim filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hiç çıkmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hic cikmadim da, ciktigin filmlere bakiyorum, nasi bi film zevkine sahipsin merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 maskeli beşler : ırak filminden çıktım. pişman değilim. yine çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o filme giderek buyuk gunahi islemisin zaten. hic cikmadim, cikmamda. izleyecegim filmi baya inceliyorum o yuzden beklentimi karsilamasa bile cok buyuk husran olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Keloğlan kara prense karşı mı ne oyle bir film vardı.Bir tek o filmden cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben bi tane filmden öyle çıktım ama ismini hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kız arkadaşımın babasının vefatını öğrendiğimiz için ilizyonisttin 5. dksında filan çıkmıştık. Yoksa çıkmam filmde, uyurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 love actually diye bi filmden çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Diptekiler. çok kötüydü ya. habire denizin altında geçiyo film bi ekşın yok bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 DEHŞET GECESİ... adı gibi gehşet iğrenç bi filim.. yanlışlıkla girdik ve dayanamayıp çıktık... hayatımda ilk defa bir filmden çıkmıştım. başka da çıkmadım hiç. hiç çıkmam normalde her filmi saygıyla izlerim. ama o film... lanet olsun.. hatta 1 yıl önce açtıım topiinden kendi yorumumu alıntı yapıorum anlaşılsın.. Dragonmax said: Film hakkında açıklama yazcaktım girizgah olarak, ondan bile vaz geçtim. Tek söyleyebileceğim, REZALET bir film, zaten yanlışlıkla girdim başka filme giricektik ona girmişiz, iğrenç bir senaryo, iğrenç ötesi oyunculuklar,aşırı yapmacık korku muhabbetleri, her holivut filminden birer ikişer alınmış abuk enstantaneler, sadece müzikle korkutmaya kasmışlar, kızın teki çığlık atıyo misal, eminim ki ona şey demişler, bak cnm sanki birisi etinden et koparıyo öle çığlık atcan şimdi tmm mı diye, halbuki kız sadece peşinden gelen adamdan korktuğu için ölesine çığlık atıyo, sonra türk oyuncu arkadaşımızın ingilizcesine arada güldüm, bir de bukadar bayık ve banel bi filmi ne diye 2007 de çekiolar artık anlamıyorum, filmdeki bütün çalıntı ve esinlenme sahneler 1990 lardan kalma, bu filmi yapanın da çekenin de yüzüne tükürüyorum, sinemaya verdiğim 10 ytl mi geri istiyorum, 1000 küsür filmlik bir arşivim olmasına ve son 7-8 yıldır tek bir film dahi kaçırmadan her filmi sinemada izlmeme rağmen bu kadar kötü rezil ve rezalet başka birlm daha görmedim. aman allahım gerçekten paramı geri istiyorum ya.. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:23 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Dragonmax said: ya inanın vallahi abartmıorum :<, o başroldeki kızın filmdeki surat ifadesi aynen şöleydi film boyunca: repliim bu, repliim bu, repliimi unutmamam lazım, repliim buydu, repliim neydi, hah repliim buydu, aha konuşması sırası bana geldi: (yüz ifadesi saliselerle değişir) ADAM VARDI ADAM ÖĞEEEÜÜHÜ ADAM GELDİİ ADAM DİORUMM.. (konuşması sırası başkasına geçince yüz ifadesi gene repliim neydi yau biçimine dönüşür). veya (azıcıcık spoliera girse de) bi amca bi de polis gruptan ayrılır biz bi şoraya bakak gelek diye vsvs, adam amcaya sen burda kal baba der 2 adım gider 30 sn müzikle HINNNHI HIIIINNHII DAMMMM diye korkutma efeklri girer hiçbişi yokkan ekranda sonra arkasına bakar dede yok, gider 2 adım bakar dedeye, adam asılmış efendime söliim, üstüne usturayla sanatsal şekiller eşliinde yarıklar açılmış bi taraflarına bişiler sokulmuş ve sizde NAS YAA :S die kalırsınız, (adam bunu 30 sn de mi yaptı, o sessiz ve g.t içi kadar mekanda polis bunu hiç mi duymadı sorularını sorarken) sonna geçer gider. ya hislerimi tam annatamıorum ya da en iisi siz gidin filme sonna gelip buraya "evet anladık seni" diyin :< bi de 10 ytl den 2 kişi 20 ytl mi istiom ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 salonun küçüklüğünden sıkılıp king kongtan çıkmıştım ağlamaktan geberdiğim için annem yeşil yolun yarısında eve götürdü beni devamını sonra izledi dfgdf, küçüktüm bi de bi çocuktan kaçtım, tuvalete gidiyorum dedim çıktım, 8. sınıf falandım hangi film olduğunu hatırlayamadım oha nası unuturum yanlışlıkla 2 kız (orta 1 dik sanırım) amerikan pastasına gittik yarısında kaçtık sinemadan herkes çok gülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Lexius said: collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım.. The New World. Biz sinemadayken herkes çıkmıştı, ben sevmiştim filmi. Pokahontas (nasıl yazılıorsa artık) modern hikayesi olmuştu, çok beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ortaokuldaydım, Alien gelmişt, bir heves gittik anneyle. İlk yarı çıktım. Çıkışta bir de kustum. Takriben 7 8 sene sora tamamını seyrettim. O zaman da çok komik gelmişti. Hayat çelişkilerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Lexius said: collin farrel mı ne o adamın amerikayı keşifli bi filmi vardı.. gene gitsem gene çıkarım.. ahahhahaha niyeyse çok güldüm ya, kim çıksa haklıdır şu filmi izlerken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sylvester stallone'un takım elbiseyle dolaştığı bi filmdi ismini de hatırlayamamıştım ki imdb'den buldum http://www.imdb.com/title/tt0208988/ gerçi annemle filan gitmiştik galiba, o çıkmak istemişti, şimdi tek başıma gitsem çıkmam euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mumya 3'de inanılmaz çıkma istediği duymuştum ama çıkmamıştım. O filme dayanabildiysem de bir daha çıkmam sanırım hiçbir filmden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 open waterdan çıksan çıkılırdı ama çıkmamıştım nasıl bi peygamber sabrı geldiyse o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 titanikde çıkmıştım ağlayıp leonardo yu demire kelepçeledikten sonra kapının altında su girer girmez ağlayarak dışarı koştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cabin fever miydi cabin mi dunyanin en boktan korku filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 amerikalılar karadenizde 2 miydi neydi ondan çıktım. neden çıktığımı anlıyorumda neden girdiğimi o filme anlamıyorum. bide karanlık su vardı onda da arkadaşın işi çıkmıştı o yüzden çıkmak zorunda kalmıştım. hala izleyemedim filmi merak ediyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 para vermişim niye çıkayım? beğenmediysem 1-2 saat şekerleme yaparım, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 555 said: love actually diye bi filmden çıkmıştım. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar