Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ...oyunlar, evet, bildiğimiz ve tavsiye ettiğimiz sağlam konulu oyunları paylaşalım. Tür önemli değil, sürükleyici olsun, oyun da oynanabilir olsun yeter. Artık sıradan ve sürüklemeyen oyunları oynayamıyorum da... Mesela, Fahrenheit (Indigo Prophecy) => Hem oynanış tarzıyla, hem de konusuyle inanılmazdı, bırakamamıştım bitirene kadar. Kesinlikle favorilerimden. Ben daha sonra ekleyeceğim, sizden de bekliyorum ama bolca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 braid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi baldurs gate serisi planescape torment (oooof of,oturup 90 saat biriyle konuşmak istiyorum bu oyunu) fallout 1 - 2 bunlar klasikler zaten sonra deus ex'in konusunu sevmiştim (2yi beğenmedim o kadar gerçi) kotor serisi idare eder başka aklıma gelmedi ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 grim fandango olabilir, undying olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tabiiki de digital playground nurses şaka şaka kotor oynuom ben bu günler yine, onlarında konusu güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mass effect http://www.tradestation.co.za/wallpaper/wallpaper_mass_effect.jpg PC de olan diye sayiyorum tabi yoksa is konuya gelince tabikide http://img233.imageshack.us/img233/2948/salute.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Son dönem oyunlarından sadece Bioshock ile Mass Effect keser seni. Diğerlerinin çoğu 90 o0yunları. Eğer o dönem oynamamışsan bünye kaldırmaz o grefikleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Eskilerden ama kesinlikle: Sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 grim fandango, sanitarium süper oyunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 twinsen's odyssey de olur. oynadığın hiç bi oyuna benzemez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Laraken said: twinsen's odyssey. eeeeyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mafia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mgs 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Fahrenheit'ı yapanlardan Heavy Rain diye bi royunu çıkarıcaklardı PS3 e ama daha var galiba çıkmasına. Half Life serisi ayrıca Beyond Good and Evil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 thief 3 (ve genel olarak thief serisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ingilizcen iyidir o zaman. silent hill 3 oyna, film gibi bi şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Laraken said: twinsen's odyssey de olur. oynadığın hiç bi oyuna benzemez muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Undying Silent Hill serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mass Effect, Kotor 1-2, Bioshock, Sanitarium, Planescape Torment, Half-Life 2 (ilkinde konu pek ön planda değildi), Vampire The Masquerade Bloodlines, Vampire The Masquerade Redemption (şahane bir konusu vardı), Max Payne 2, Condemned, Neverwinter Nights 1-2, Jade Empire, The Witcher, Riddick. Konu açısından güzel oyunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 mgs yi sallamiyanlar sokakta gezerken basibos kolilerden uzak dursunlar http://aumaan.no-ip.org/Halloween/2003/MGS2_Box.jpg http://kiddo.org/wp/wp-content/uploads/2008/02/exclamation-point-for-kiddo-t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 konusuz oyun varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 cod4 denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 mgs mgs mgs 2 pc de var sanırım, diğerlerini emu ile oynayabilirsin (sonuncusu ps3 de cıkan hariç) . Çağımızın dahilerinden Hideo amcaya saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar