Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni expansion yolda sanki


Invulon

Öne çıkan mesajlar

Az önce PTR ye girdim gene yeni bir quest eklenmiş dalaranda sizi thunderbluff a yolluyor. orda elders rise da questi veriyorsunuz biraz beklerseniz bir konuşma başlıyor

sanki yeni expansion a hint verirlermiş gibi o kadar Maelstorm konuşması geciyor blizzcon yaklaşıyor falan gidipte süpriz duyuru yapabilirler gibi hehe

Yoggsaron da illusionlardan birinde Deathwing i görmüş olduk.. e maelstorm dedigimizde zaten akla geliceklerden Sargeras, Deathwing daha gelebilecek birton şey var

konuşmayı ekledim spoiler alert ama


Aponi Brightmane says: Talk to me, Tahu. Something. Anything! I'm going stir-crazy.

Tahu Sagewind laughs softly.
Tahu Sagewind says: All right, Aponi. I've enough on my mind to share. Have you ever spoken to the elves of Moonglade?

Aponi Brightmane says: Not much.

Tahu Sagewind says: The elves speak of a moon goddess, did you know? They put great stock in the light given by the moon.

Aponi Brightmane says: Like Mu'sha.

Tahu Sagewind says: Just like her. The parallels I've heard are interesting. And it's no secret all druids, Shu'halo and elf alike, can call upon Mu'sha's light.

Aponi Brightmane says: Where are you going with this?

Tahu Sagewind says: I wonder. Hamuul has guided us well, and I've learned so much from him. The legends say that our people were druids when time began...

Aponi Brightmane says: I hear the "but" in your voice...

Tahu Sagewind says: ...but what Hamuul teaches is what the elves know. The night elves. They put such stock in their moon goddess, as creatures of the night.

Aponi Brightmane says: Do you think his teachings are wrong?

Tahu Sagewind says: No! No, nothing like that. He is an elder for good reason, sister. Mu'sha is one of the Earthmother's eyes, and she watches over us. That isn't sinister.

Tahu Sagewind says: But we're nothing if not people who strive for balance. Our warriors fight only when there is need. Our hunters take only what the tribes require to live, and use all they can when they do. The shaman stand as guide and mediator to the elemental spirits.

Tahu Sagewind says: And while we, as druids, are guardians of nature, I wonder if we've overlooked a key aspect of balance in all things.

Aponi Brightmane says: So are you going to bring this up to the elder?

Tahu Sagewind says: No, no. No need for him to trouble about a student's idle philosophizing while he entertains a friend.

Aponi Brightmane says: I suppose so. It's not silly, though, what you said.

Tahu Sagewind says: Well, it isn't exactly a new thought, sister.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzconda expansion u duyururmu bilemem tabi ama wotlk yıda duyurdukdan ne kadar süre sonra çıkardılar eh 2 senede bir expansion çıkarıyorlar. Hatta bu 3.2 de gelecek olan yeni dungeon ve t9'u citadel'in çıkışını geciktirip expansion a kadar oyalama olarak görüyorum. Yanlız Arthas ı koyup 3-4 ay sonra expansion çıkıyor derlerse oyun yine ölür o süre zarfında zira expansionların insanlar üstünde bayağı bir negatif etkisi var kimse fazla yırtınmaz raid yapacağım vs diye =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun duyursalar 2011 xmas'de çıkar anca ki duyurusu olabilir.

zaten 6-7 ay hiç ses çıkmaz arthas patchi vs ile oyalarlar. sonra ufaktan alphası falan başlar. bu arada da oyunda yeni expansion'a bağlamak için lore'u yeni baseler açılır daily quest falan belki de 5 man dungeon yanına. tüm dungeonlar yine easy mode'a çekilir falan filan. blizzard işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

T9'un geciktirilmesinden bahsetmişsinizde, bence tam tersine inanılmaz acele ediyorlar. Daha exp'in çıkalı 1 sene olmadı paldır küldür T9 seviyesine geldik. 2 senede bir exp çıkıyor, her expte 3 tier oluyor mantığını devam ettirirlerse resmen 1.5 sene T9 larla oynuyacaz anlamına geliyor bu.

Daha ulduar yeni geldi, ne zaman bu kadar doyumsuz olduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet normal yeni oyunlar geliyor ve yeni ozellikler ekleniyor mmo lara e blizz de bu yeniliklere ayak uydurmak zorunda ancak onca yenilige sadece patclerle ayak uydurulamaz dolayısı ile yeni exp paketin hızlı gelmesi bence gayet normal:)blizz akıllıdır oyuncularını kolay kolay kaptırmaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3.2 ye daha var ama ya

yani sanki haftaya çıkacakmış gibi gözüküo da 3.2 eylül ekim gibi gelir tahminen.

yani yaklaşık olarak patchleri 5-6 ay da bir çıkariolar


hani wotlk kasımda çıktı , nisan da ulduar geldi, eylül ekim gibi 3.2 gelse. o da bi 6 ay sürse. kışın bahara doğru Arthas patchi gelse tamamdır. Sonra 2. sene tamamlanan kadar oyalanır insanlar , küçük küçük patchlerle de eklerler bişeyler vs. Sonra da yeni expansion çıkar 2010un son çeyreğinde.


tabi tek sorun bu argent collesum sanki bi 6 aylık patch gibi durmuo content gereği 6 tane boss yani. 13 bosslu hardmode lu bi de üsütne sonradan açılan 14. bosslu content bile az geldi 6 aya. Tahminen dediiniz gibi 2 senede bir değil de bu expanionsı biraz daha erken 1.5 sene sonra falan çıkarıcaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyalama amaçlı zaten bu patch , wotlk 'yı ilk çıkardıklarında şu gelecek olan patchi ve content i düşündüklerini hiç sanmıyorum. O yüzden alel acele t9 geldi görünüşleri ile uğraşıyorlar bir an önce çıkaralım vs diye. Tamamen oyalama, daha ulduarı bitiren guild sayısı kaçki zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 4. exple çakışır diablo. 3. exple diablonun çıkmasına imkan ihtimal vermiyorum ben. Belki 3. exple sc2 çakışır bir ihtimal. sc2 daha önce de olabilir hatta. ama diablo2 3. expe denk gelsin, çocuumu keserim lan!

Bu arada şimdi gördüm:

Dragonmax said:

bence diablodan önce expantion gelcek. hatta expantion için diablo çıkış arihini bile ertelerler eminim. exp çıktıktan 2-3 ay sonra anca diablo çıkar.. diabloyu hemen çıakrtsalar kimse dönüp wowa bakmaz bile..

World of Warcraft forumundan...


Dragonmax said:

aman napıyolars yapsınlar ama biranönce çıakrtsınlar..
hoş wowa yeni exp gelio artık... bence aralıkta wow exp çıkar, 2010 un 3. ayında diablo çıkar..

Diablo 3 forumundan...

Her yere aynı mesajı yazmaya utanmıyo musun çocuum sen?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...