Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 direksiyon var.4 tane yer vardı 3 tanesini yaptım 2 denemede filan ama 3. yer imkansız abi.harbiden diyorum herturlu şeyi denedim. onu gold yapan varsa elinden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yutupta videodan bakmaya calıs, kacirdigin biseyler olabiliyo. bide o videolar buyuk cogunlukla manuelde, kapalı abs ve esp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hakkaten adam gold almıs ben 190 ile kazasız son hız yetişemedim.adam yolun yarısına kadar ortalama 180 lerde gidiyor gold almıs.degişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 o değil de o kadar şöyle aşmış böyle aşmış grafik diyip sonra elde patlatmışlardı, şimdi son NFS oyununa baktım, grafikte ezmiş geçmiş GT5'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 güzel bi araba aliyim online denicem nasılmış cunku saçma sapan fren yapan ai deli ediyor bide her yarışın aynı olması çok saçma olmuş.kimin kaçıncı olcagı falan baştan belli olması kötü.mesela ilk yarışta bi araba bi yerde sağa kırdıysa 10 defa tekrar yarışsan o araba aynı yerde yine sağa kırıyor.çok mal bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi nascarın olayı, absyi kapattıgınızda bitiyo. mucize resmen. nası kolaylasıyo bell degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 şeyi srocaktım bide.drift olayını neyle yapıyosunuz.drift arabaları var mı ? arkadan itişli arabalarla bile gaza köklesen bile kıç atmıyor hiç.illa el freni ile yanlayabiliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben de demin denemiştim, sacma 170 beygir bişeyle, ızdırap. kesinlikle 500 600 beygir bişey lazım. bende bi 820 beygir chavele var, onunla denerim bidahaki sefere :) ama evet elfreni, veya cok beygir, manuel, 1. vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rewendor said: o değil de o kadar şöyle aşmış böyle aşmış grafik diyip sonra elde patlatmışlardı, şimdi son NFS oyununa baktım, grafikte ezmiş geçmiş GT5'i. NFS'nin grafiğine GT5'den güzel demek :) Kıyaslama götürmez bir yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SsV3bJnqH3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi bu adamlar herseye cok guzel diyorlar, yoksa digeriyle mi karistiriyorum, olabilir. bi sim progrmai daha var buna benziyen. neyse pedallar kaliteliye benziyor keza direksiyon da oyle, bu kadar para istiyorlarsa yapmislardir bisiler zaten. yine de g27 alirim sunun yerine dusunmeden. ben best buy da http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=206&PlatformID=5 bunu denedim, les otesi bir direksiyondu oyuncak gibi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 a spec , b spec toplam 4 tane 24 saat yarışı var , japonlar çıldırmış olmalı :D oyun burda biter benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 thrustmaster hayli onde gelen bi bi contract manufacturer. adamlar herturlu ordu, otomotiv, havacilik sanayii vs hepsine kontrollor uretiyor. adi da sacma da olsa oradan gelir. snopy ile karistirmayin. elbet dusuk kalitede urunleri var, hayli de ragbet ediliyor ucuza ithal edildigi icin ama markanin kotu oldugu manasina gelmiyor bu. yoksa logitech in de rezalet urunleri var ( ki hayli cok fazla bunlar) thrustmaster t500rs baya iyi. vites de olsaydi fiyata dahil, o zmn olurmus iste. gercekten hizli yarislarda kimse stick kullanmiyor, herkez direksiyondan kontrol ediyor diye dusunmusler , ama fail olmus. ne kadar ben de direksiyonu tercih etsem de stick ariyor sag elim mutemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 simdiye kadar gordugum ilk kaliteli trustmaster cihazi bu. o yuzden suphe ile yaklasmam pek normal. askeriye'ye fln saglam mal uretiyordur tabii ama ne linkini verdigim ne de ondan daha dusuk modeldeki direksiyonlar bariz kotuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Signature Edition yarışması 180.000€ değerinde gerçek bir Mercedes SLS AMG veriyormuş , katılan oldumu yarışmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 simdi hem gt5 oynayip hem momo direksiyonu olup hemde bu direksiyona tuslari assign edebilmis pati yoktur demi yapabilen bir adam buldum internette ama o da soylemiyor nasi yaptigini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bide kimler oynuyor pati olarak gt5 psnleri aliyimda ekliyim x_senko benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ya araba bulamiyorum ben kriterlere gore, 79oncesi japon araba bul diyor, yok hicbiyerde? 2.el pazarindan baska bi yerde bulma sansim var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 online dealershipe bak olmadı trade yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bende aldım oyunu bugun. id: rendell_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Araba ihtiyacı olan yazsın kim ne istiyorsa Online ID lerle birlikte yollarım öyle 5-10mlik olmasın ama :D Birde Ferrari F07 si olan varsa , F10+şöyle bi 5m lik felan araba ile takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yahu replay'de fastforward olmaması nası bi faildır??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 eklemişlerdi diye hatırlıyorum son patch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 oyunun multiplayer özellikleri cok kısıtlı,bi kaç kere oynayım dedim hic memnun kalmadım acıkcası...sadece karma yarıslardan zevk alabildim...bu arada psn: edurus77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U3isH3EqL8w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar