Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gran Turismo 5 [PS3 Exclusive]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

güzel bi araba aliyim online denicem nasılmış

cunku saçma sapan fren yapan ai deli ediyor

bide her yarışın aynı olması çok saçma olmuş.kimin kaçıncı olcagı falan baştan belli olması kötü.mesela ilk yarışta bi araba bi yerde sağa kırdıysa 10 defa tekrar yarışsan o araba aynı yerde yine sağa kırıyor.çok mal bişi
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adamlar herseye cok guzel diyorlar, yoksa digeriyle mi karistiriyorum, olabilir. bi sim progrmai daha var buna benziyen.

neyse pedallar kaliteliye benziyor keza direksiyon da oyle, bu kadar para istiyorlarsa yapmislardir bisiler zaten. yine de g27 alirim sunun yerine dusunmeden.

ben best buy da http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=206&PlatformID=5 bunu denedim, les otesi bir direksiyondu oyuncak gibi boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

thrustmaster hayli onde gelen bi bi contract manufacturer. adamlar herturlu ordu, otomotiv, havacilik sanayii vs hepsine kontrollor uretiyor. adi da sacma da olsa oradan gelir.

snopy ile karistirmayin.

elbet dusuk kalitede urunleri var, hayli de ragbet ediliyor ucuza ithal edildigi icin ama markanin kotu oldugu manasina gelmiyor bu.

yoksa logitech in de rezalet urunleri var ( ki hayli cok fazla bunlar)

thrustmaster t500rs baya iyi. vites de olsaydi fiyata dahil, o zmn olurmus iste. gercekten hizli yarislarda kimse stick kullanmiyor, herkez direksiyondan kontrol ediyor diye dusunmusler , ama fail olmus. ne kadar ben de direksiyonu tercih etsem de stick ariyor sag elim mutemadiyen
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...