Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 herkes real madrid oynayacak. en nefret ettiğim 3 takım: manu-realmadrid-juventus 09'da herkes manu oldu 10'da herkes real madrid alacak. pure hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 mokoko said: şu ana kadar takip ettiğimle soyliyeyim. fifa bu senede ezicek gibi. ama gonlum her zaman pesten yana. umarım asıl ezen pes olur. ama en once su lisans problemlerini cozmek zorundalar bence. ya lisansi fln ne takiyosunuz, koyuyosunuz bi yama cat diye hersey guncelleniyo yani, illegal biside degil sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Vingthor said: herkes real madrid oynayacak. en nefret ettiğim 3 takım: manu-realmadrid-juventus 09'da herkes manu oldu 10'da herkes real madrid alacak. pure hate. (tu) ayrıca demo; OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 demo hakikaten olmus, 09 dan daha hizli gibi geldi bi de bana. cok hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 reyou said: mokoko said: şu ana kadar takip ettiğimle soyliyeyim. fifa bu senede ezicek gibi. ama gonlum her zaman pesten yana. umarım asıl ezen pes olur. ama en once su lisans problemlerini cozmek zorundalar bence. ya lisansi fln ne takiyosunuz, koyuyosunuz bi yama cat diye hersey guncelleniyo yani, illegal biside degil sonucta. abi ben niye ugrasıyım ki onla. yani sen bi futbol oyunu yapıosan o linansları almak zorundasın. fifada norveç ligine kadar istediğin her lig var. en sevdiğim yonlerinden biride bu fifanın. takım bolluğu. umarım pes beni şaşırtır ve bu lafları yemek zorunda kalırım cunku gonlum her zmn pesten yana. winning4 ten beri oynarım sonucta. ama fifa ps3te ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 juventusu niye sevmiosun ving :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 mokoko said: reyou said: mokoko said: şu ana kadar takip ettiğimle soyliyeyim. fifa bu senede ezicek gibi. ama gonlum her zaman pesten yana. umarım asıl ezen pes olur. ama en once su lisans problemlerini cozmek zorundalar bence. ya lisansi fln ne takiyosunuz, koyuyosunuz bi yama cat diye hersey guncelleniyo yani, illegal biside degil sonucta. abi ben niye ugrasıyım ki onla. yani sen bi futbol oyunu yapıosan o linansları almak zorundasın. fifada norveç ligine kadar istediğin her lig var. en sevdiğim yonlerinden biride bu fifanın. takım bolluğu. umarım pes beni şaşırtır ve bu lafları yemek zorunda kalırım cunku gonlum her zmn pesten yana. winning4 ten beri oynarım sonucta. ama fifa ps3te ezer. abi pes-we-iss (hepsi aynı terane) zaten her zaman lisans eksikliydi, hatta son zamanlara kadar baya baya rezaletti bu konuda, o halde epey bir başarı yakaladı yani. olay orda değil gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Takım ismi satın almama yobazlıktan başka birşey degil. Benimde gönlüm fifa'dan yana artık. (Gönülle fln'da ilgisi yok hem fifa daha güzel) Ayrıca fifa konsolda oyuncuları haftalık performansına göre güncelleme koyuyor. Pes'te ne var ? orj. oyuncu bile yok . Allahın cezaları adam gibi bir multiplayer bile ekleyemiyolar. Takıla takıla oynuyosun fifa'da yok böyle birşey oynuyanların yorumlarına fln. da bakıyorum gamespot'ta çoğu kişide benim gibi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu fifanın konsol versiyonunu niye yıllardır pc'ye de yapmıyorlar? o kadar zor mu arkadaşım ps3'ten 10 kat güçlü donanıma sahip pc'ler var artık ama halen fifa 2004'ün aynısı fifa 2010 pc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 su wukae wukae midir nedir o sarkida kendince spastik spastik dans eden tek ben degilim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Silphatos said: bu fifanın konsol versiyonunu niye yıllardır pc'ye de yapmıyorlar? o kadar zor mu arkadaşım ps3'ten 10 kat güçlü donanıma sahip pc'ler var artık ama halen fifa 2004'ün aynısı fifa 2010 pc'de. çünkü Copy paste'ile hallolmadıgı için bize birşey kazandırmıyor uğraşmaya değmez modundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Release date neydi ? Şöyle ekimin ilk haftası olsa çok kral olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 2 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya fifa hala çok iyi ama bana 2009 ile %99 aynı olmuş gibi geldi. Yani ayıp etmişler bence biraz.Diğer tarafta pes de epey iyi yönde değişim var gibi. 2 senedir Fifa alıyordum bu sene pes alsam fifa 2009 ile dönüşümlü oynarım kafam rahat olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 arezd said: Ya fifa hala çok iyi ama bana 2009 ile %99 aynı olmuş gibi geldi. Yani ayıp etmişler bence biraz.Diğer tarafta pes de epey iyi yönde değişim var gibi. 2 senedir Fifa alıyordum bu sene pes alsam fifa 2009 ile dönüşümlü oynarım kafam rahat olur gibi. Abi 09 la 10'un aynı oldugunu söylemek için ya yeterince fifa 2009 oynamamış olmak gerek yada fifa 2009 oynamayı bilmiyor olmak gerek. Nihayetinde futbol oyunu oldugunu için benzemesi dogaldır ama 360 dribble ve oyuncuların fiziksel olarak daha cok etkileşimde olması oyunu bayağı değiştiriyor. Ayrıca oyunun 09'a göre daha hızlı ve akıcı oldugunu söylemek yanlış olmaz. Bu durumda dribbling değişmişken, oyun hızlanmışken, savunma tarzı fiziksel olarak degişmişken iki oyunun neredeyse aynı oldugunu söylemek komik olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konn (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ztn bu saatten sora cıkacka fifalarda büyük deigşiklikler yani gözle görülür degişiklik beklemek saçma olur.güzel ve gerçekten iyibir oyun tutturdular.onun üzerinde ufak degişikliklerle daha da güzel yapıcaklardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 2009 epey bi oynadım ya süper oynamiorum tabi de..Yani yenilik vardır elbet. Dediğiniz yerlerde değişiklikler var farkettim de. Hani eski oyun üzerinden biraz rötüşlenmiş gibi geldi sadece .Tabi baştan yapılacak hali yok derseniz doğru da bence gene de az değişiklik var. Neyse gidip az oyniyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bence oyundaki en büyük yenilikler oyuncuların küçülmesi, oyunun hızlanması, oyuncuların itiş kakış falanları ve en önemlisi de şey, bu oyuna kadar oynadığım tüm oyunlarda top adama gittiğinde o adam "toplu adam"a dönüşürdü. yani sanki böyle programlamışlar top geldikten sonra bu adam böyle olacak şeklinde, yani topla adamı yapışık programlamışlar gibi. bu yeni fifayla top adama gittiğide "top+adam" gibi oluyor yani topta artık bi gerçekçilik var. topu osman aldı tackle'a ahmet girdi %60 ihtimal bzzzt ahmet topu kaptı gibi yapmamışlar. ulan anlatamadım neyse oyunu oynayanlar anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 +1 verdim şapşala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 shapshal said: bence oyundaki en büyük yenilikler oyuncuların küçülmesi, oyunun hızlanması, oyuncuların itiş kakış falanları ve en önemlisi de şey, bu oyuna kadar oynadığım tüm oyunlarda top adama gittiğinde o adam "toplu adam"a dönüşürdü. yani sanki böyle programlamışlar top geldikten sonra bu adam böyle olacak şeklinde, yani topla adamı yapışık programlamışlar gibi. bu yeni fifayla top adama gittiğide "top+adam" gibi oluyor yani topta artık bi gerçekçilik var. topu osman aldı tackle'a ahmet girdi %60 ihtimal bzzzt ahmet topu kaptı gibi yapmamışlar. ulan anlatamadım neyse oyunu oynayanlar anlar :D lan ahaha essek herif su top adam mevzusunu benden mi duydun lan cok ilginc aynisini bende dusunmustum ama sana solemismiydim bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tamam ağlama sanada +1 verdim tamam. sanki çok özel bişi düşünmüş töbeestafurullahyarebbimsenbizikorurabbimsüpaneke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yahu bu oyun reklamı için bile alınır, iddialı konuşmayı sevmem ama galiba Fifa 98'den beri süre giden gerileme devrini geride bırakıyor. http://www.youtube.com/watch?v=2FM4UPrAjnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 reklamaa gieeeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 how big can football get? çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar