Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tüm victoria mankenlerini kaçırırdım ufaklarken. bir de almanac para için. harem kurardım sonra. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Masquerade said: tüm victoria mankenlerini kaçırırdım ufaklarken. omg o.O Norak said: bi kere icat ettikten sonra geleceğe bi gidip upgrade etmek lazım makinayı yapınca önce geçmişe gidip bi loto çakmak lazım. sonra geleceğe gidip makineyi upgrade off :) gelmişinde geçmişin de geleceğin de anasını ağlatmış oluruz bu şekilde ama.. çok da tınn :P bi kre dünyaya gelioruz dimi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Apis said: Sıralamayı tekrar vereyim; hurby 1 delorean 2 derim ben, kitt anca 3'e duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi tren diyenler çıkmış. linç edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 DeLorean bildiğim kadarıyla tamamen çelikten yapılmış bir arabaydı ve yapılmış en ağır arabalardan diye biliyorum,normal şartlarda yakıt dayanmaz ona agatörler, Buharlı tren çevre dostu da olsa DeLorean derim ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Masquerade said: tüm victoria mankenlerini kaçırırdım ufaklarken. http://www.medyazistan.com/resim/huseyin-uzmez.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Valla bir tane delorean almak istiyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sınırlı sayıda üretilmiş zamanında ve el yapımı çelikten yapılmış bir araç pek fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ulen tren diyenler sırf artistiğine diyo hae. napcan treni kocaman, zamanda yolculuk yapcan eşşşşşşek kadar araçla gittiğin yeri bilmiyon etmiyon gömecen dağa taşa mis gibi delorean varken, hakarettir lan sizin yaptığınız sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 delorean ı gelecege gecmise gitmese de alirim yani.. super araba bence =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bende var. ama modeli eauheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Asteroth said: Masquerade said: tüm victoria mankenlerini kaçırırdım ufaklarken. http://www.medyazistan.com/resim/huseyin-uzmez.jpg olm büyütücez haremimizde işte. 18 ine kadar serpilsin zaten. gfdh bi limayı şu an nasıl kaçırıcan he?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Spidee said: Delorean ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 back to the future sevip de delorean demeyenler buyuk bir yanlis icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Spidee said: Delorean ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 e iyi de hiç rekabet içermeyen bir soru olmuş, delorean pop kültür ikonu haline gelmiş film sayesinde yani. superman vs atom karınca gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Max 2 kişi ile geçmişe gitmek vs 50 kişi ile geçmişe gidebilmek arasında seçim yapıyorken tabiki de treni seçerim. Yemeğini yersin WCni yaparsın hatta sevişirsin içinde yere inme ihtiyacı duymadan :P trende negzel yav. Arabada osursan bilmem ne kesicisi bozulcak düşücen armut gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi kapılar büüleee kalkıyo arabada ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cuce wins. Flawless Victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Absolut said: Max 2 kişi ile geçmişe gitmek vs 50 kişi ile geçmişe gidebilmek iş mi arıyorsun kendine abso? ondan sonra 49 kişiyi geçmişten toplayacağım diye helak et dur kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 screwy said: delorean ı gelecege gecmise gitmese de alirim yani.. super araba bence =)) +1 geçmişe 50kişi götürmek çok tehlikeli. keza gidip de döndürememek var. o da değil adamlar bişi yapsa yanlış elin kolun silinir Abso! Allaha şirk koşmaktan taş olursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Atlardım arabaya giderdim 90'lı yıllara Larry Page'i kafalardım, zaten nerddir o zamanlar böyle lap dance falan ısmarlardım adama. Sonra derdim bak meyt, senin kafan çalışıyor biz bir şirket kuralım adı da google olsun, finansmanı benden düşünmesi senden. 51%benim olsun 49%ı senin o da atlardı hemen (inşallah) sazan gibi (nerd ya ). Sonra bugün işte tuvalet kağıdı olarak 100 lük banknotlar kullanırdım, atlardım jetime Adrianacımla (Lima) maldivlere giderdim. Kıçıma buzlu badem bile sokardım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 araba net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar