Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Back to the Future/ Araba mı Trenmi

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

tüm victoria mankenlerini kaçırırdım ufaklarken.

omg o.O

Norak said:
bi kere icat ettikten sonra geleceğe bi gidip upgrade etmek lazım

makinayı yapınca önce geçmişe gidip bi loto çakmak lazım. sonra geleceğe gidip makineyi upgrade off :) gelmişinde geçmişin de geleceğin de anasını ağlatmış oluruz bu şekilde ama.. çok da tınn :P bi kre dünyaya gelioruz dimi haha
Sosyal ağlarda paylaş

Max 2 kişi ile geçmişe gitmek vs 50 kişi ile geçmişe gidebilmek arasında seçim yapıyorken tabiki de treni seçerim. Yemeğini yersin WCni yaparsın hatta sevişirsin içinde yere inme ihtiyacı duymadan :P trende negzel yav. Arabada osursan bilmem ne kesicisi bozulcak düşücen armut gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Atlardım arabaya giderdim 90'lı yıllara Larry Page'i kafalardım, zaten nerddir o zamanlar böyle lap dance falan ısmarlardım adama. Sonra derdim bak meyt, senin kafan çalışıyor biz bir şirket kuralım adı da google olsun, finansmanı benden düşünmesi senden. 51%benim olsun 49%ı senin o da atlardı hemen (inşallah) sazan gibi (nerd ya ). Sonra bugün işte tuvalet kağıdı olarak 100 lük banknotlar kullanırdım, atlardım jetime Adrianacımla (Lima) maldivlere giderdim. Kıçıma buzlu badem bile sokardım yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...