Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://thottbot.com/q12886 şuraya baktığımda herkes "ohoo çok kolay, çantada keklik" gibi şeyler demiş. Ama sanırım Death Knight için kolay. Warlock'la beceremedim bir türlü. Zaten close combat, spellcasterlar için close combat warrior gibi classlar kadar kolay değil. Bir de pet classı olunca pet olmadan pek birşey yapamıyorum. DD, drain health felan denedim beceremedim. Bir de normal combatta olduğu gibi, burda da bana vurunca büyü (drain health mesela) dismiss oluyor. Kolay bir yolu var mıdır bu questin? Combo felan varmış sanırım, "'s exotic fighting technique throws the drakerider off-balance." diyormuş. Warlock'ta da böyle biz özellik var mı kullanılabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 drakee atlamadan dotu ver adamin kafasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi ne var ki bu questte oturup wand ile kesersin yani, moblar da kolay ölüyor zaten. ki ayrıca drake üzerinde büyü atılıyor at agony, corruption, immo bekle ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hunterla bile gayet rahat yapmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 12 saat önce elemental şamanla yaptım bn de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 troll mü abi bu topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 topici bilmiyorum ama benim hunterim troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Menzilden indirebiliyorsun niye close combat yükseğe çıktıkca daha rahat dalabileceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 harpoon atıp binip saldır diyor quest açıklamasında. uzaktan öldürme şansımız var mı? bu tip questlerde "miss" veya saldırıdan sonra can dolması gibi durumlar olduğu için hiç cesaret edip denemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 neyse yatayım sabah bir daha deniyeyim. eğer illa protodrake'e harpoon atmaya gerek yoksa, uzaktan dot atınca da ölüyorsa işi epey kolaylaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 harpoonla adamın dibine girsen ne olacak ki anlamadım ? bende lock umla yaptım bu quest i. hatta hunterla yaptım gittim melee dövdüm paşa paşa neresi zor geldi sana anlamadım. bir halt vurdukları yok mobların zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bone said: harpoon atıp binip saldır diyor quest açıklamasında. uzaktan öldürme şansımız var mı? bu tip questlerde "miss" veya saldırıdan sonra can dolması gibi durumlar olduğu için hiç cesaret edip denemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dunya yikilir diye korktum, denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Drain health ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 life lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 drain health diye locka yeni skill gelmiş oğuz of yetomusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben rogue halimle biliyom yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Hahaha, isme takılmıştım ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi ne draini, ne peti, ne close combatı. Veriyorsun beline iki tane Inci veya SB ölüyor zaten. Bu bu kadar topic açmalık bir olay falan değil ki? Lvl 1 Orcla Boar kesmekten pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Seviyorum seni Güneş, daha önce söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Spidee said: Abi ne draini, ne peti, ne close combatı. Veriyorsun beline iki tane Inci veya SB ölüyor zaten. Bu bu kadar topic açmalık bir olay falan değil ki? Lvl 1 Orcla Boar kesmekten pek farkı yok. kafam karıştı questte sorayım dedim. harpoonla gidip adamla dövüşmek lvl 1 orcla boar kesmekle kıyaslanacak bir olay değil o ayrı mesele. kermit said: drain health diye locka yeni skill gelmiş oğuz of yetomusun ya ben yaptım yeni skill. group halinde drain life çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ayni basitlikte aslinda ikiside, birinde kosarak yanina gidiyosun, digerinde harpoonla atliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 O questi ben yaparken buglıydı, harpoonu atıyordum aşağı düşüyordum. Bir de questi yaparken ölmek işkence, tekrar yukarı uçuyorsun, sonra dismount yapıp harpoon sallıyorsun, tutturamazsan yine gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 :) 60+ olmuş lockla gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi 1.5 saat önce yaptım questi yapmam 4 dk felan sürdü hani bi ordan bi oraya atlamak felan ama bakmadıydımda böyle thot bottur wowheaddir felan ulan şey sanıyom bu drake quest bitince götrürcek beni sanıyom tavaf etti 7 kere döndü hacı oldum orda megersem meşalelere atıcakmışım mızrağı demek istediğim şudurki yaptığım en kolay questti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar