TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi kadın imba da. böyle japonuz illa diye "hüveaaa, hııı, yieaaa" diye nefes alırcasına dolduruyolar ya kelime aralarını. üzülüyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 64 oh çok güzel dövdü erza, helal. onu başrol yapsalarmış 10 kat iyi olacakmış FT. jura da tam parçalasaymış şu herifi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 TheRiverBelow said: abi kadın imba da. böyle japonuz illa diye "hüveaaa, hııı, yieaaa" diye nefes alırcasına dolduruyolar ya kelime aralarını. üzülüyorum. :( çünkü teh rie günümüzün otakuları için yamato nadeshiko http://img708.imageshack.us/img708/4881/1250589507163.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 lol :D ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 20. bölüme kadar falan izlediydim de biraz sıkıcı bi hal almaya başlamıştı sonrası nasıl devam etti? daha iyiye doğru gitti mi yoksa aynı mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 değişir. zevkli bir anime aslında ama zorla "beğenmiyecem" diye gidersen çok sıkıcı bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gayet eğlenceli ya ben seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kötü demedim zaten one piece i falan andırıyodu ilk başlarda bende sevdim de sonra biraz yavaşlar gibi oldu zaten o arada baya bi seri takip ediodum unuttum gitti. neyse atiim arşive izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 demek istediğim, "beni sev, beni sev" dedirten bir dizi değil. bölüm bölüm baktığında sıkıcı olabiliyor. ancak konu bütünlüğü yani bölümleri arka arkaya incelediğin zaman keyifli olabiliyor, senaryosu güzel çünkü. fikrim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 şu altın alevi kendisi niye yapamıyor ki, ilk bölümlerde yapabilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 68 Güzel bölümdü yaw , duygulandırdı gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fillera bağladı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Yeni bölüm çıkmış mı bu hafta? Hiç bakmamıştım bile. Okuyalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 mangası da çıktı animesi de. anime 72'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi OF AHAHAHAHAHA. ovasında natsu-gray ve gacirü'ye anıra anıra güldüm. defalarca güldüm. ahahaha şunimasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 MY EYESSSSSSSSSSSSS HAR HAR HARRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 400p lik bir fansub arıyorum. takip ettiğim fansub da translator sıkıntısı var malesef. var mı bildiğiniz kaliteli bir fansub? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 horriblesubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 horrible çıkmasın :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 horriblesubs'ın tercümeleri çok iyi. en çok onu takip ediyorum o yüzden. hiyono'nun da altyazı şekilleri felan ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 horibıl = crunchyroll, alıp bedavaya koymak dışında yaptıkları birşey yok. arşivlik ryugan'dan indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adamlar tercüman sıkıntısı çekiyor. 57lerde kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evet, rumbel gibi olacaklar neredeyse heh 79 erza vaasus fearü teilü! omoşireee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sevmediğim bir bölümdü bu. sanki sırf uzatmış olmak için herkesi tek tek gösterdiler felan. ama şu kısımdan itibaren esas aksiyon başlıycak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 şu şarülü (carla) nın tripleride can sıkıyor. Kıracan boynunu atacan köşeye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar