Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 erza & happy cidden spin-off ile ayrılsın, kendileri freelance takılsın. still a better story than natsu's MOETAKİTAZOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Zero spinoff arcından sonra konuya geri döndü, yeni arc başladı, bu devam eder filan diyordum ama anca 2 bölüm sürdü. Maceramız yeni başlıyor diyip animeyi bitirdiler. Niye ki? Yine mangaya mı yaklaştı? Devam edecek gibisinden bir şey de demediler, tamamen bitti mi bu? Mangada duyuru filan var mı? Ya da manga ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 noldu abi simdi bu? tam gaz yaptilar natsu power up falan derken 1 aydir neredeyse bolum yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 geçen sezon sonunda bitirdiler. mangaya yetişmiş, herhalde yine arayı açmasını bekleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ilk defa manganın filler a bağladığı seri gördüm bununla birlikte. o ara bıraktım. çok hayır gelmez gibi seriden malesef =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 manganın fillera bağlaması derken? anakonuda devam ediyor güzelcene. hayır shounen sonuçta, naruto gibi one piece gibi bişi, ne hayır bekliyorsun bilmiyorum da genel olarak keyifli ilerleyen bir seri. bunu anime başlığında tartışmak yerine manga başlığında (evet, ayrı olarak manga başlığı da vardı) tartışmak daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yeni başladım buna daha 26 bölüm izledim güzel gidiyor. ayrıca duvardan duvara vur beni ERZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 fairy tail'i one piece ile ayni kefeye koymak icin morfin havuzuna dusmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Fairy tail çok vasat ama zero'nun OP'si çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 evet :D zero normal hikayeden daha iyiydi zaten sdfjlkfjsd. yalniz hikayede buyunun gelmesini falan cok iyi oturtamamislar bence. yani cok hizli gelismis her sey. ama mavis <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar