Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

Kaç haftadır diyorum da bi dinletemedim kendimi :(

Popüler tüm shounen animeleri filler arc'a girdiğinde reytinglerde düşüş yaşıyor ve fillerlar bitip tekrar ana hikaye başladığında, çoğu zaman filler öncesinde sahip olunan reytinglere geri dönemiyolar. Hal öyle olunca önce Bleach'in mangası adam akıllı ilerlesin diye bitirdik ayağına yattılar, ama geri dönecek, şimdi de aynısını Fairy Tail için yapıyolar(ki aralarında en düşük reytinglerde hep Fairy Tail'e aitti).

En az 6 ay sonra, en çok önümüzdeki sene bahar aylarında tekrar başlatırlar Fairy Tail'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerunlar best of diye yayınlanıcakmış ya, 6 aylık malzeme çıkarılmaz bence. Gerçi ne yapıcaklar düşünmesi zor. Arc içinden bölüm çekseler tuhaf olur, best of diye yayınlarken bütün bir arcı baştan sona yayınlasalar daha tuhaf olur. Tek bölüm de yok gibi birşey, çok az var(olanlar da çoğunlukla tırt veya filler)

6 ay boyunca dönüşümlü olarak Erza vs. 100 ve Erza vs. Erza bölümlerini yayınlasınlar en iyisi. Bir hafta biri, diğer hafta öbürü.
Arada bayarsa Erza vs Azuma filan da koyulabilir de pek gerek yok.

ya o diil de... bi ilhan irem bleach vardı hani... o nooldu cidden? animesi tekrar başlıycak diyolardı ama haber yok hiç:p
Sosyal ağlarda paylaş

yan karakter çok aslında 6 ay background götürür
natsunun veletlik hali
gray ur lyon falan
hatta lucynin annesi bile gösterilir capricorn falan
yapacak olduktan sonra cana tier bi hikaye çıkarsa güzel olur çünkü guild çok twist doluydu hani rosterı açıklamasaydılar tam iyiydi

lucy ilk girdiğinde spirit leo en güçlü sanıyordu sonra gray natsu erza döngüsü başladı
mystogan laxus çıktı derken gildarts belirdi falan hani.2-3 combat görmüş backgroundu belirsiz çok eğlenceli karakterler var bence.

ultear meredith ur arch çıksın izlerim ben mesela =
Sosyal ağlarda paylaş

hay secret art'ina tukureyim. saiyan'a baglamadan iki tane saiyan dragonslayer dovdu ya. gerizekali bu editorler.
su unison raid'i yiyip yapsa, bayagi mantikli olurdu da, allah tier'a baglattilar zorla adami.

yalniz bu levy'nin mektup olayi fena. natsu ve gajeel'den bahsediyor olabilir oldu diye. dragon'lar geri gelince slayer'lar oluyor mu acaba nedir?

Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

ben manga okumayi beceremiyorum, ugrasmaya degecek bir hikayesi var mi bunun? buna baslarsam bleach'e ve gintama'ya da el atarim baslamisken.

şu anda manga öyle bir yerdeki, bu bölümdeki sorular cevaplansa da, bu yeni sorulara yol açtı. kısacası heycan kesintisiz sürüyor.

175

bu durumu mangada da da açıklamıştım. bir kaç zayıf kara büyücüleri tokatlayıp, kolayca dragon force açsalarda sting ve rough'u gözünüzde büyütmeyin. sonuçta natsu ve gajeel gibi sayko sınıfı dragonslayer değiller. wendy bile bunlardan daha saykodur.ikisinin natsu'ya açtıkları dragon force ile o gerard ve zero'a karşı başabaş dövüşmüştü.

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Cok yakinlar. Fairy Tail fillerlari her zaman cok kotu olmustu (Naruto'nun Power filleri gibi olsalar basimizin ustunde yerleri var ama), filler yerine ara verdiler.

iyi güzelde kaç tane filler sezonu oldu ki. ayrıca herkesin ruhlarının ve bedenlerinin değiştiği filler bölümüne kötü diyenin anlını karışlarım. ama edoras'ta gajeel'e yaptıkları gibi gibi, araya gildartz'ın maceralarını katabilirlerdi. ayrıca takım takıma olan dövüşleri de daha geniş şekilde verebilirler.(bazıları çok kısa sürmüştü.) ama en önemlisi, arada işleyebilecekleri koca bir gün var.(mangada 2-3 bölümle geçiştirdiler)
Sosyal ağlarda paylaş

Sönük değil miydi ya bu bölüm? Hiç meraklanmadım açıkcası, önceden olsa allah nasıl geçicek onca zaman, ne olacak ilerde derdim. Aceleyle mi yapmışlar napmışlar anlamadım ama bekleneni vermedi benim açımdan. Ha bi Gajeel'in yer altı durumu var, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Animenin devamının geleceği düşünülürse zayıf değildi. Hatta unison raid i Natsu'nun tek elle durdurmasını bekledim secret art gene fazla gibiydi. Sonuçta Natsu, Zeref ile kapışacak muhtemelen arada daha güçlü elemanlar çıkacak. Kolay kolay süper saiyan a bağlayamazlar.

Sondaki hatun kimdi yaa deli gibi merak ediyorum ama bakmayacam, yoksa baksam mı boş ver bakmayayım ırrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...