Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ispanyollar seçmişti sanırım JEJEJEJEJE XDXDXDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ahahahahhfsalkdfjkalsdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 171 Yuh artık ya, Juvia nın hakkı bu kadar da yenmez artık. Aquarius bi laf dinlese Lucy yine bişeyler yapabilecek te Charizard gibi bişey oldu, kafasına ne eserse:p Lucy dayak yerken içimin yağları eridi. Gerçi biraz fazla abarttılar o sahneyi, bi an acaba dayak yiyen Gemini çıkıcak ta Lucy "trolololol gemini nin anahtarını gtümde saklıyodum" filan diye dalıcak mı diye düşünmedim değil(gerçi ona yetebilecek bi karakter değil Lucy, büyük ihtimalle kendisi dayak yemiştir). Ama bir yandan Lucy nin de hakkı yeniyor ya... Bir karakter screentime ının her bir milisaniyesinde mi damsel in distress olur:p Minervaya da gıcık oldum gerçi, Sabertooth genel olarak bayağı lavuk ama bu Minerva daha bi lavuk sanki. Maç Juvia nın hakkıydı resmen ya, yenen hakkın haddi hesabı yok. Yine aklıma geldi yine sinirlendim. Ayrıca Fairy Tail i yayından kaldırmak neyin kafasıdır anlamıyorum ya, shounenler arasında bariz en kalitelisi. İyi haber dediği ne merak ettim. 1 sezon filan ara verip sonra devam etseler bari, veya olay sadece timeslot değişmesi filan olsun ama bitmesin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ShadowFury said: shounenler arasında bariz en kalitelisi. Fairy tail mangakasi bile guler buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Şu an izlediklerim arasında daha iyisini düşünemiyorum bile. Şu an yayınlanmayanlarla birlikte listelesek bile bayağı üst sıralara oynar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/344/6/9/scootaloo_wright___objection_by_drumblastingquilava-d4iq5jo.png gintama ve one piece yasarken imkansiz en iyisi olmasi. all times siralamasi yaparsak, max 20 tane falan anime izlemis olmama ragmen, ilk 10'a bile giremez benim listemde. cok iyi bolumleri var evet, ama vasat alti bence genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Neye göre siraliyosunuz animeleri. Böyle bi puanlama sitesi olsa aslinda ne gzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 cok var oyle site ya. goygoy bence hepsi. ben kendi kriterlerime gore veriyorum. senaryo, karakterler, muzik falan diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Manga'ya epey yaklasti, anime manga kadar da populer degil. Ara verirler ama bence yine de. Manga olarak ama bence de en iyi uzun shounen Fairy Tail. One Piece'i asla sevemedim ben. Kurgu olsun, karakterler olsun, genel plot gelisimi olsun Fairy Tail gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gintama tamamen ayrı bi kategori. Birlikte saymak diğerlerine haksızlık^^ One Piece güzel ama çoooooooooooooooooook yavaş. Ya onu da çok seviyorum, severek izliyorum ama izlerken yaşlandığımı hissedebiliyorum resmen. Fairy Tail de pacing nispeten daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 GERGE said: Manga'ya epey yaklasti, anime manga kadar da populer degil. Ara verirler ama bence yine de. Manga olarak ama bence de en iyi uzun shounen Fairy Tail. One Piece'i asla sevemedim ben. Kurgu olsun, karakterler olsun, genel plot gelisimi olsun Fairy Tail gibisi yok. şu. one piece iyi güzel ama plutu başarısız buluyorum. mangası fairy tail'in çok daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 evet cok yavaslik konusuna katiliyorum. Ben 1 2 ay once mi ne geldim son bolume, arka arkaya izlerken bile yavas ilerledigini hissediyosun. ama yine de karakterler, kurgu falan inanilmaz iyi. 3. bolumdeki sey 489. bolumde karsima gelince titriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 gintamayı kalıte sıralamasına sokarsanız dıger butun anımlere haksızlık olur, gintama ile umut sarıkaya zaten mizah anlayışımı değiştirdi, milletin deli gibi guldugu seylere gulemıyorum artık fairu tail gayet vasat, pacing cok kotu, hıkaye cok kotu plot twist? CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL metaplot? ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF damsel in distress zaten ana karakter ve konuşan bi çift meme olması dışında bi olayı yok (varda mary sue guclerı ızın vermıyor) natsu dunyanın en salak karakterı wendy gibi bi mary sueların kraliçesi ile aptal tsundere kedisi var juvia ıyı karakter ama hep hakkı yenıyor gray too cool to be true oldugu için screentime alamıyor dogru duzgun makarov var sonra bı 50000 kez olumden donen dede bide herşeyden kotusu POWER LEVEL OVER 9000 ile NAKAMA POWER > ALLAH var purehito guilddeki en guclu makarovdan dahamı güçlü? natsu dover np gildarts cokmu OP? power levelında adam yoksa kaybolur ortadan ichiyada ve sugarboy gibi salak karakterlere gırmıyorum bile ha bu kadear kotu peki neden izliyorum? http://media.animevice.com/uploads/1/18983/290735-gt98.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ahahadlskjd. eruza ne guzel cikmis orada oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Shadow'un dediği gibi aynen ya Aquaris muhabbeti direkt ash charizard. Yakında o da söz dinlemeye başlar. Nasıl olsa bitecekmiş baksanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Birileri mangaka'nın japonca tweet'inden gizli mesaj olarak devam edeceğini çıkarmış. Heralde mangaya bu kadar yaklaşmışken en az 1 senelik filler dayamak yerine; en temizinden ara vermeyi seçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya hikaye boka gidiyor zaten şu eclipse falan gelince nasıl toparlıycaklar şu 7yıl time lapse bile hani wtf etkisinden çıkarmadan bide pilot twist yapıcaz diye kasmaalar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Darklight1903 said: ahahadlskjd. eruza ne guzel cikmis orada oyle. bilinçlerinin vücut değiştirdiği bölümdü sanırım o lol, happy erza olmuştu ahah dur bakayım hangisiydi seyretmem lazım orayı. 19'muş tüh şimdi ara bul o diski meh neyse bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Itiraf ediyorum cok sevdim ben bu animeyi var mi buna yakin tavsiye ediceginiz bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Son bölümü yeni izledim de gayet olmasi gereken olmus cok gereksiz shitstorm dönmüs burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sam said: Darklight1903 said: ahahadlskjd. eruza ne guzel cikmis orada oyle. bilinçlerinin vücut değiştirdiği bölümdü sanırım o lol, happy erza olmuştu ahah dur bakayım hangisiydi seyretmem lazım orayı. 19'muş tüh şimdi ara bul o diski meh neyse bakınayım. yok laxusun fuhrer oldugu arcdan o resım sundua cevırıp cevırıp ızlıyorum ehuehu http://www.youtube.com/watch?v=pKXlb8JpnTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o sahne şahaneydi ya lol ahah evet o bölüm değilmiş, ama olsun 19'u bir solukta izledim 3 yıl sonra lol. bir tek happy mutluydu vücut değiştirmekten. http://images2.fanpop.com/image/photos/10600000/Episode-18-fairy-tail-10616782-1280-720.jpg DOÇÇİDEMO İİKEDO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o kadar ucubenın arasında bende mutlu olurdum erza denk gelse afadsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Viktor said: sundua cevırıp cevırıp ızlıyorum ehuehu http://www.youtube.com/watch?v=pKXlb8JpnTo abi ya fshfhsafdsalkfhsalkjghsldhgsdagsda. inanilmazdi bu. deathlord, son bolumun olmasi gerektigi gibi oldugunu dusunuyosan onceki bolumleri izlememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Iyi de ne bekliyodunuz ki ? 171 Minerva en güclüsü en büyük guildin Juvia bile ezse onu sacma olurdu asil. Lucy'nin de en büyük handikapi zaten anahtarlara bagli olmasi. Bana göre tek sacmalik vardi bölümde o da Lucy'nin spiritlerin araya girmemesi oldu. Calar saat en az on defa kendi kendine geldi daha önce Loki desen yine öyle... O kismi cok salak olmus bodos dayak yedirdiler kiza ellemeseler öldrcekti vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar