Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

171

Yuh artık ya, Juvia nın hakkı bu kadar da yenmez artık.

Aquarius bi laf dinlese Lucy yine bişeyler yapabilecek te Charizard gibi bişey oldu, kafasına ne eserse:p
Lucy dayak yerken içimin yağları eridi. Gerçi biraz fazla abarttılar o sahneyi, bi an acaba dayak yiyen Gemini çıkıcak ta Lucy "trolololol gemini nin anahtarını gtümde saklıyodum" filan diye dalıcak mı diye düşünmedim değil(gerçi ona yetebilecek bi karakter değil Lucy, büyük ihtimalle kendisi dayak yemiştir). Ama bir yandan Lucy nin de hakkı yeniyor ya... Bir karakter screentime ının her bir milisaniyesinde mi damsel in distress olur:p
Minervaya da gıcık oldum gerçi, Sabertooth genel olarak bayağı lavuk ama bu Minerva daha bi lavuk sanki.

Maç Juvia nın hakkıydı resmen ya, yenen hakkın haddi hesabı yok. Yine aklıma geldi yine sinirlendim.

Ayrıca Fairy Tail i yayından kaldırmak neyin kafasıdır anlamıyorum ya, shounenler arasında bariz en kalitelisi.
İyi haber dediği ne merak ettim. 1 sezon filan ara verip sonra devam etseler bari, veya olay sadece timeslot değişmesi filan olsun ama bitmesin ya...
Sosyal ağlarda paylaş

http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/344/6/9/scootaloo_wright___objection_by_drumblastingquilava-d4iq5jo.png

gintama ve one piece yasarken imkansiz en iyisi olmasi. all times siralamasi yaparsak, max 20 tane falan anime izlemis olmama ragmen, ilk 10'a bile giremez benim listemde. cok iyi bolumleri var evet, ama vasat alti bence genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Manga'ya epey yaklasti, anime manga kadar da populer degil. Ara verirler ama bence yine de. Manga olarak ama bence de en iyi uzun shounen Fairy Tail. One Piece'i asla sevemedim ben. Kurgu olsun, karakterler olsun, genel plot gelisimi olsun Fairy Tail gibisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Manga'ya epey yaklasti, anime manga kadar da populer degil. Ara verirler ama bence yine de. Manga olarak ama bence de en iyi uzun shounen Fairy Tail. One Piece'i asla sevemedim ben. Kurgu olsun, karakterler olsun, genel plot gelisimi olsun Fairy Tail gibisi yok.

şu. one piece iyi güzel ama plutu başarısız buluyorum. mangası fairy tail'in çok daha başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

gintamayı kalıte sıralamasına sokarsanız dıger butun anımlere haksızlık olur, gintama ile umut sarıkaya zaten mizah anlayışımı değiştirdi, milletin deli gibi guldugu seylere gulemıyorum artık

fairu tail gayet vasat, pacing cok kotu, hıkaye cok kotu

plot twist?

CELAL CELAL CELAL CELAL CELAL

metaplot?

ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF ZEREF

damsel in distress zaten ana karakter ve konuşan bi çift meme olması dışında bi olayı yok (varda mary sue guclerı ızın vermıyor)

natsu dunyanın en salak karakterı

wendy gibi bi mary sueların kraliçesi ile aptal tsundere kedisi var

juvia ıyı karakter ama hep hakkı yenıyor

gray too cool to be true oldugu için screentime alamıyor dogru duzgun

makarov var sonra bı 50000 kez olumden donen dede

bide herşeyden kotusu POWER LEVEL OVER 9000 ile NAKAMA POWER > ALLAH var

purehito guilddeki en guclu makarovdan dahamı güçlü?

natsu dover np

gildarts cokmu OP?

power levelında adam yoksa kaybolur ortadan

ichiyada ve sugarboy gibi salak karakterlere gırmıyorum bile

ha bu kadear kotu peki neden izliyorum?

http://media.animevice.com/uploads/1/18983/290735-gt98.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

ahahadlskjd. eruza ne guzel cikmis orada oyle.

bilinçlerinin vücut değiştirdiği bölümdü sanırım o lol, happy erza olmuştu ahah dur bakayım hangisiydi seyretmem lazım orayı.

19'muş tüh şimdi ara bul o diski meh neyse bakınayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Darklight1903 said:

ahahadlskjd. eruza ne guzel cikmis orada oyle.

bilinçlerinin vücut değiştirdiği bölümdü sanırım o lol, happy erza olmuştu ahah dur bakayım hangisiydi seyretmem lazım orayı.

19'muş tüh şimdi ara bul o diski meh neyse bakınayım.

yok laxusun fuhrer oldugu arcdan o resım

sundua cevırıp cevırıp ızlıyorum ehuehu

http://www.youtube.com/watch?v=pKXlb8JpnTo
Sosyal ağlarda paylaş

o sahne şahaneydi ya lol

ahah evet o bölüm değilmiş, ama olsun 19'u bir solukta izledim 3 yıl sonra lol. bir tek happy mutluydu vücut değiştirmekten.
http://images2.fanpop.com/image/photos/10600000/Episode-18-fairy-tail-10616782-1280-720.jpg
DOÇÇİDEMO İİKEDO!
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi de ne bekliyodunuz ki ?

171

Minerva en güclüsü en büyük guildin Juvia bile ezse onu sacma olurdu asil. Lucy'nin de en büyük handikapi zaten anahtarlara bagli olmasi. Bana göre tek sacmalik vardi bölümde o da Lucy'nin spiritlerin araya girmemesi oldu. Calar saat en az on defa kendi kendine geldi daha önce Loki desen yine öyle... O kismi cok salak olmus bodos dayak yedirdiler kiza ellemeseler öldrcekti vs...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...