Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Kilo alma tutosu lütfen


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Öküz gibi yemenin boyutu nedir? 2 çift katlı Whooper yedikten yarım saat sonra kaşarlı dürüm döner yiyebiliyo musun? Ya da 2 tane büyük boy ruffles ı 90 dakikalık maçın ilk 45 dakikasında tüketebiliyo musun?

Öğlen yemeğinde;
Karnıyarık yemeği ile 1 bütün ekmek, yanında soğan domates salatalık ve biberden oluşan yağlı salata, cacık, 1 lt coca cola bitirebiliyo musun?

Bazı akşamlar;
2 yarım kokoreç, 1 yarım midye tava, 1 yarım döner, 30 40 adet midye dolma, 4ayran gibi bir tüketim var mı?
Ya da
1 bütün tavuk + 1 ekmek + 20 adet baklava

Bunları yapıp üstüne hala kilo alamıyorum diyosan evet bir sorun var. Bunları yapamıyorsan bir dene. Bunları yapmak istemiyorsan doktora başvur :D. bunların çoğunu yaparak en son 121 kg idim, 7 aydır rejimdeyim + yürüyüş, 95'e indim.

Çok önemli değildi kilo benim için ama bir de kilosuz ben nasıl olur görmek istedim. Bence sende çok kilo almaya özenme :P.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

Arkadaşlar kilo alamıyorum. Yok yani olmuyor.
1.80 boy
65 kilo

öküz gibi yiyorum. efendime sölim uyku sorunum var kronik. naaparsam yapim pek uyuyamıyorum. sigara kullanıyorum 1 paket günde.

nası kilo alınır yardım edin lütfen.


deli misin alma kilo, iyisin böyle. böyle kal.

ben 1.83 üm 52 kiloyum. 60 ı görsem kilomla barışıcam :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.80 civarına 65 cok da berbat degil.

ben de 1.81 filanım. kilo almıs halim 61. bizim gibiler için ya çok azmedicen, çok yicen ya da bırakıcan kendiliğinden alıyosun kilo. 55tim bi ara. spor + biraz düzgün beslenme ile 61 oldum. ama gene kaldım burda. bakalım ne ara artıcaz gene
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

191cm'yim, 82 kiloyum. Geçen sene 74 kiloydum. Kendimi iyi sanıyordum, şimdi resimlerimi görüyorum iskelet gibiymiş yüzüm o dönem. Gerçi aldığım 8 kilonun 6kilosu göt+göbek olarak eklendi vücuduma ama ne yapalım, böyle de güzel.

Tek yaptığım spor yapmayı bırakıp (3-4 gün spor salonu + rugby antremanları) kendimi ilim irfana vermek (projeler, dersler + wow) oldu bu arada. Yediğim içtiğim aynı yoksa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...