Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Arkadaşlar kilo alamıyorum. Yok yani olmuyor. 1.80 boy 65 kilo öküz gibi yiyorum. efendime sölim uyku sorunum var kronik. naaparsam yapim pek uyuyamıyorum. sigara kullanıyorum 1 paket günde. nası kilo alınır yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sigarayı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 düzenli uyku + sağlıklı beslenme üstüne sigarayı bırak, her türlü alırsın. alamıyorsan, götünde kurt vardır. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 askerde yada evlenince alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Öküz gibi yemenin boyutu nedir? 2 çift katlı Whooper yedikten yarım saat sonra kaşarlı dürüm döner yiyebiliyo musun? Ya da 2 tane büyük boy ruffles ı 90 dakikalık maçın ilk 45 dakikasında tüketebiliyo musun? Öğlen yemeğinde; Karnıyarık yemeği ile 1 bütün ekmek, yanında soğan domates salatalık ve biberden oluşan yağlı salata, cacık, 1 lt coca cola bitirebiliyo musun? Bazı akşamlar; 2 yarım kokoreç, 1 yarım midye tava, 1 yarım döner, 30 40 adet midye dolma, 4ayran gibi bir tüketim var mı? Ya da 1 bütün tavuk + 1 ekmek + 20 adet baklava Bunları yapıp üstüne hala kilo alamıyorum diyosan evet bir sorun var. Bunları yapamıyorsan bir dene. Bunları yapmak istemiyorsan doktora başvur :D. bunların çoğunu yaparak en son 121 kg idim, 7 aydır rejimdeyim + yürüyüş, 95'e indim. Çok önemli değildi kilo benim için ama bir de kilosuz ben nasıl olur görmek istedim. Bence sende çok kilo almaya özenme :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: Arkadaşlar kilo alamıyorum. Yok yani olmuyor. 1.80 boy 65 kilo öküz gibi yiyorum. efendime sölim uyku sorunum var kronik. naaparsam yapim pek uyuyamıyorum. sigara kullanıyorum 1 paket günde. nası kilo alınır yardım edin lütfen. deli misin alma kilo, iyisin böyle. böyle kal. ben 1.83 üm 52 kiloyum. 60 ı görsem kilomla barışıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 joker o dediklerini yemek sorun değil de para mı dayanır ona bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adamınbiri said: joker o dediklerini yemek sorun değil de para mı dayanır ona bea:D Bazı zamanlar abi o :), ama karnıyarıklı olan durum genelde her akşam evde olan bişidi, çok masraflı değil, normal yemek+ekmek+salata+cola :D fiks menu :D diğerleri öldürücü tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 T-Rex misiniz evladım, bu liste ne? Bunları üstüste yığsan bi insan eder abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 asinanyavuz said: ben 1.83 üm 52 kiloyum. 52 sağlıklımı yaw o boy için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 en kötü görünüş bende galiba 1.90 -60 kilo sdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok deli kalori harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1.80 civarına 65 cok da berbat degil. ben de 1.81 filanım. kilo almıs halim 61. bizim gibiler için ya çok azmedicen, çok yicen ya da bırakıcan kendiliğinden alıyosun kilo. 55tim bi ara. spor + biraz düzgün beslenme ile 61 oldum. ama gene kaldım burda. bakalım ne ara artıcaz gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1.85 95 kilo mutluyum göbekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 nası berbart değil 1.83 60 kilo adamım uçuyorum rüzgar arkamdan estimi ip gibisin hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sağlıklı değil tabii ki de, elden gelen ne var :) 5-6 yıldır 50-55 bandından çıkamıyorum. Bi kere 56 oldum galiba ama sdf bence 180'e 60 güzel kal topik sahibi. 190 - 60'a da bi 5-10 kilo daha iyi gider. çok kötü değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Finkel said: en kötü görünüş bende galiba 1.90 -60 kilo sdfhdf 1.74, 121dim benden kötü olamazdın heralde :P. Şu an 1.74 95. Kaldı 15 kilo. O da bitince içimden insan çıkmış olcak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Llama said: nası berbart değil 1.83 60 kilo adamım uçuyorum rüzgar arkamdan estimi ip gibisin hayatta adam 65 ama. 5 kilo biz zayıflar icin cok fazla bir degisiklik. senin de bilmen lazım sdfs. keske olabilsek de 70 konusmasak ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 klasmanlarımız farklı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hayvan gibi ye, bütün gün pc de otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 191cm'yim, 82 kiloyum. Geçen sene 74 kiloydum. Kendimi iyi sanıyordum, şimdi resimlerimi görüyorum iskelet gibiymiş yüzüm o dönem. Gerçi aldığım 8 kilonun 6kilosu göt+göbek olarak eklendi vücuduma ama ne yapalım, böyle de güzel. Tek yaptığım spor yapmayı bırakıp (3-4 gün spor salonu + rugby antremanları) kendimi ilim irfana vermek (projeler, dersler + wow) oldu bu arada. Yediğim içtiğim aynı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bu arada kendim için konuşayım ve benim gibiler için. gayet kilosu normal hatta kilolu arkadaşlar kadar yiyen birisiyimdir. tatlı, fast food vs de yerim yani ki sebze de yerim. ama kilo almıyoruz iste. guzel mi degil mi bilemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi birazda yapı meselesi. kimileri az yesede vücudu kilo almaya müsaittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1,90 60 kiloyum yakında ölücem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar