Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oh oh, 400 gram 400 gram bi bakmışsın deve gibi olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 BlackRose said: dün akşam 6:15 gibi baba oldum ve bulduğum her kağıt parçasına, forum köşesine, blog kenarına kızım Nida'ya hoşgeldin yazmak istiyorum... bahtın açık olsun, karnını doyuracak kadar para yeter ama mutlaka huzurun olsun, dilediğin gibi yaşa, istediğini ol, gözlerinden öperim... kara gülün şövalyesi HELAL KANKA. ALLAH ANNELI BABALI BUYUTSUN, EMINIM KI SUPERROXXOR BIR INSAN OLACAKTIR BUYUNCE BABASI GIBI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 hayir bir de bebek cok guzel. bazen bebekler bole cirkin olur iyh falan dersin ama nezaketen ses cikarmassin da bu bebek inanilmaz seker ve guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kung Fu bakışı :D Bu da cıvımayın tekme geliyo bakışı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 lol kung fu bakisi sahane =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fung fu o be "söyle çekirgem" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cok tatli sağlıklı huzurlu bir yaşam sürsün birlikte hep mutlu olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 saglıklı, mutlu, ve en onemlisi huzurlu bir hayat sursun, terikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 daha yeni görüyorum bilekçim yahu, tebrik ederim. 1 aylıkken kung fu öğrendiğine göre sana kız babası olmakla ilgili tiradımı geçmeme gerek kalmıyor, yolar bu valla rerörerö edeni maşşşşşallah. allak bağışlasın bilekçim, mutluluklar mutluluklar mutluluklar dilerim :*** (bi ben kaldım galiba artık baya :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ana çok tatlı blackrose..analı babalı büyüsün inşallah kung fu bakışı süper yahu eheh (emabla sıra sende artık =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yeni gördüm de hayırlı olsun diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 allah analı babalı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Tebrik ederim,analı babalı büyütsün,bahtı açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 teşekkürler Emel ablası :D şimdiden bir kill bill uması pozları, bir oyunculuk sorma ;) tekrardan sağolun güzel dilekleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Ahaha çok iyi fotoğraflar falan.Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahaha o el ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 devrimci yumruğu ^^ çok tatlı maaşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Hahaha çok şeker. Kung fu bakışını kaçırmışım efsanevi imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yalniz gozler ve el birlesince daha cok 'resim mesim diye oyaliyorsunuz, getirin sutumu yoksa gelio yumruk' havasinda gibi kung fu bakisini da hesaba katinca, tirsmak lazim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahahaha kung fu bakısını simdi gördüm MÜKEMMEL ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Büyüdüğünde ağır abla olucak gibi ergenlikte dikkat. dövebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ahahha cok tatlıymıs *mıncıran smiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Allah analı babalı büyütsün.. harika bir bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar