barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Bebeğinizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşantı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tebrikler, mutluluklar dilerim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tebrikler. umarım butun hayatı boyunca mutlu olur. bu arada resim isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 nida için içiyom bu kdahei ozaman sağlıklı büyüsün mutlu olsun hep inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 lordum karagül şövalyem allah analı babalı büyütür umarım :) huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asteroth said: Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Dynun said: a-aaa blackrose :) tebrik ederim analı babalı sağlıklı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 resim istiyoruz. allah analı babalı buyutsun bahtı acık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 fizban said: lordum karagül şövalyem allah analı babalı büyütür umarım :) huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim.. aynen, mutluluk dolu bir ömür dilerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Zegna said: resim istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 tebrikler blackrose, allah anali babali buyutsun :) yanniz daha sik ugra buralara, bir sonraki topic "ikinciyi yaptim hehe" olmasin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cok tebrik ediyorum, anali babali buyusun. butun guzellikler onun olsun. fotograf istiyoruz ayrica evet! ps: nazar boncugu koymayi unutmayin foruma koyarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün Nidayı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 allah sağlık versin , analı babalı büyütsün. taa dial-up zamanında tanımazsın etmezsin beni (halada tanımazsın :) ) öle uo cd'si basıp yollamı$tın.kargo geldigindede ücretini senin ödediğini sölemi$tide eleman çok garip hissetmi$tim. neyse bunuda payla$ayım dedim. aile boyu mutluluk diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Tebrikler BlackRose :)-D Nida'nın süper bir yaşamı olması dileğiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bella said: Allah bağışlasın,analı babalı büyüsün inşallah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 aneeeem hic sesin solugun cikmiyo cilekroz, cok tebrikler sana da esine de, allah saglik sihhat mutluluk versin, anali babali buyusun. http://thumbs.dreamstime.com/thumb_124/1172134895E1n47l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Budur...Nazar boncuğu için teşekkürler, daha güzelini bulamazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ohaaa supeeeer :D yenirki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hakketen cok tatliymis, kutlu olsun dogum gunu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Aman da nasıl tatlı bir bebekmiş :) Nazar değmesin tu tu tu... 4-5 kilo var herhalde, hehe.... Bir de kızın içinki dileklerin çok hoşuma gitti, alıntılayayım şuraya tekrar:) BlackRose said: bahtın açık olsun, karnını doyuracak kadar para yeter ama mutlaka huzurun olsun, dilediğin gibi yaşa, istediğini ol, gözlerinden öperim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Tebrikler :) Sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir evlat olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 allah analı babalı büyütsün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 leyn o ne öyle yirim yirim allah analı babalı büyütsün +15 katana gücünde resmen şirinliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar