Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Merak ediyorum acaba sizi aglatan bir oyun veya oyun senaryosu varmı.. Beni Ps de Metal Gear Solid aglatan bir oyundu..Ve hayatımda oynadıgım en iyi oyundur..ölede kalıcak.. oynayanlar bilir nerde agladıgımı söliyim bari :) sniper wolf u öldürdükten sonra Otacon un onu sevdigini ogrenmiştim ve resmen aglamıştım..Beni Mgs bu kadar etkiledi veya bazen gercekten oyunu tekrar düşünüyorum ve acıp tekrar oynuyorum.. Sizin varmı böle bir oyununuz sizi aglatan..?[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nickimden belli olmuyormu :(( en çok merly ın kasığından vurulmasına acımıştım.)[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Sadece oyun[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Solid Mgs nin bence keslikle son of liberty ve diger pack lerinden sonra soundtrack tarzına bişeynin cıkması lazım bence.. Cünkü oyun muzikleri mükemmel..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Baldur's Gate:Throne of Bhaal da eğer Viconia yi benim kadar sevmişseniz ve romance ı başarıyla bitirirseniz ve tanrı olmazsanız çıkan sonu okuyunca gözlerimden yaş gelmiştir.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Sanitarium, küçük kız olarak oynadığınız chapterda ev bölümü. Çok duygulanmıştım orda, yani ağlamadım belki ama gözlerim doldu resmen baya etkilemişti beni[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Spoiler! Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty Papağanın "Hul, I miss you." dediği demo. Final Fantasy X Saldırıya uğrayan Al Bhed üssünde Tidus'un Yuna'nın öleceğini anladığı demo.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 mgs ağlatıcak oyundu,o gazmeskeli boss(adını unuttum)'un ölümü,ve snıperwolf'un ölümü gerçekten çok güzel,sons of liberityde öyle,eski mgleri oynadıysanız grayfox'ile olan kavga o dandik grafik ve müziklere rağmen çoooook duygulandırıcı,ve mgs'nin sonunda naomi-snake-grayfox arası konuşmalar(grayfox'un sözlerini değiştirip anlatması naomiye,oynanmadan anlatılamaz!) sons of liberitydeki ema'nın papağanı........[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: DoGMeaT, 22 August 2003 00:38 tarihinde demiş ki: mgs ağlatıcak oyundu,o gazmeskeli boss(adını unuttum)'un ölümü,ve snıperwolf'un ölümü gerçekten çok güzel,sons of liberityde öyle,eski mgleri oynadıysanız grayfox'ile olan kavga o dandik grafik ve müziklere rağmen çoooook duygulandırıcı,ve mgs'nin sonunda naomi-snake-grayfox arası konuşmalar(grayfox'un sözlerini değiştirip anlatması naomiye,oynanmadan anlatılamaz!) sons of liberitydeki ema'nın papağanı........[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani gaz maskeli boss Pyscho Mantis ti dogmeat.. Evet gercekten oda cok iyiydi ama en cok sniper wolf da kopmuştum ben resmen agladım ya :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 fallout 2 yi bitirdiğimde ağlama değil de üzülmüştüm naapcam lan şimdi falan demiştim ehueu[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ama ağlamk değilde fallout 1'in sonunda çok sinirlenmiştim LAğğğğna,kahpeler,olurmu bea,eline yüzüne dursun,boyun posun devrilsin overseer!!ehu,başka sinirlendiğim sahne mgs'de liquid'in kamufulajını ortaya çıkarmasıydı hani gözlüğü çıkarıp,saçını bırakıyodu,odaya gaz salıyodu,o sahne bbaya etkiliyiciydi,ben sanatarium'u oynamadım,istanbul avrupa yakasında cd'si olup bana ödünç verebilcek varmı:([hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nhl 2003....son anda yediğim gol,kaleci cujonun salaklığı...ağlamasam da laneeeeet diye bağırmıştım[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Hayat denen oyunu oynarken kah güldüm kah ağladım. Süper oyundur hala devam ediyorum ve şimdilik bitirmeye niyetim yok :p[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hehehe ultima az aglatmamıstı beni sinirden lag da yatmalar,pathfinding belaları :hrr:[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Aynen bende Little big adventure da çok duygulandım.. Çocuksu bi oyun gibi ama çok hoş..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 3 sisters story de... hepsini nirden alamayacağımı ğrendiğimde çok kötü lmuştum.. oyun bu kardşeim.. fantazi yapamıyozmu :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 lethe alemsin :lol: age of wonders'ın bitişi (undead sonu) duygulandırmıştı bir hayli, myth 1&2'nin sonu da bayağı duygulandırmıştı ama zaten baştan sona hep duyguluydu zaten hikaye..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Planescape: Torment'in sonu. Ana karakter, ölümsüzlüğünü öldürmesi ardından arkadşalarına döner. Hepsiyle tek tek konuşur vedalaşır. Köle dostunu özgür bırakır.Aşkına son bir öpücük verir. Mercy Killer arkadaşına suçsuzluğunu kanıtlar, iblis rahibeye senin geldiğin yere gidiyorum der. Ve kan savaşına katılmak üzere sonsuza dek aralarından ayrılır.. Aahh.. Ağlamadım belki ama çok duyglanmıştım[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 gimli ben 25 wisdomla kasip, sadece dusunerek kendimi ve yanimda olumlulugumu evrenden undo etmistim. illa oyle bitmiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 4 farklı son var sanırım. Lower Ward'daki büyük savaş makinesinin içine girip ordaki goleme sadece ölümsüzleri öldüren bi silah yaptırabiliosun. Ölümlülüğün seninle dalga geçerken de intihar ediosun. Bakakalıo (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ohannes oynayamadım bu younu ve bu kadar övüyonuzya .. çok adisiniz. işte ağladığım bi oyun daha.. torment. oynayamadığım için ağlıyom :)[hline]KoC not: Alemim :P [Bu mesaj LethE tarafından 22 August 2003 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 kolay kolay ağlamam. hele oyunlar, filmler falan hiç ağlatamaz beni. ama ff8'in sonunda ağlamaklı olmuştum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 breath of fire IV kardeşim savegamelerimi silmişti de yanlışlıkla...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 tetris de olabilir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Fallout 1 i ilk oynayisimda ilerlemisim etmisim tam takim giderken karsima Manyak mutie encounter i cikmisti. Yanimdaki ian da ilk turnde manyak mutilere yakisir bi sekilde manyak bir damage almak uzere parcalanmisti. Orada oyunu save lemeksizin 6 saat oynadigim icin aglamistim. Daha sonra her yarim saatte save leyerek save slotlarinin anasini aglattim o ayri...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar