progamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://www.traileraddict.com/content/lionsgate/daybreakers.jpg 2019 da nerdeyse insanlığın tamamı vampire dönüşmüştür. İnsanlık yavaş yavaş yok olurken vampirlerde kalan her insanı yakalayıp kanlarını almaya çalışıyorlardır fakat insanlar azaldıkça yaşamaya devam etmek için yeni yollar aramaya başlarlar. Aynı zamanda da gizli bir vampir grubu insanlığı kurtaracak bir şey keşfetmiştir. Başrollerde Ethan Hawke, Sam Neil ve William Defoe var. I am Legend gibi zombi vampirler yerine gayet zeki vampirler var. Hem de Ethan Hawke, William Defoe ve Sam Neil'i vampir oalrak görebileceğiz ^^. Konusu gayet ilginç duruyor filmin. Ocak 2010 da gelecekmiş. Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hoş gibi yahu, kadro da boş değil. Bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ben de tam simdi izledim traileri tesaduf. ya cok guzel ya cok fail olacak ama en azindan biraz daha farkli islemisler konuyu umit vadedior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sevdim trailerı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu mu ya akıllı vampirler, yapay döllemeyle istedikleri kadar insan yapabilecekken saçma şeyler peşinde koşuyorlar. Veya ben fragmandan öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Filme çok boş bakıyordum nedense oyuncularında para için falan çalıştığını düşünecek kadar önyargılıydım fakat tüm filmin 21 milyon dolara çekildiğini öğrendiğimde filme garip bir ilgi duymaya başladım.Spierig kardeşlerin yanı filmin yönetmenlerinin çok iyi kısa film yönetmenleri olduğunu ve bu konuda bayağı başarılı olduklarını okudum.Değişik bir tarzın bu filmde konuşacağını ve yani cidden farklı olacağını düşünen ve bu yönde bekleyen bir ton insan var.Bakalım nasıl olacak film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Film gayet güzel. s Çok aksiyon yok. Dizi gibi yavaş ilerliyor. hatta mini series olsa daha iyi olurmuş. Sonu çok hızlı cereyen ediyor. Onun dışında farklı bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 İndiriyorum şimdi bakalım nasılmış görücez akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 telesync mı izlicen abso yapma be dvdripi bekleseydin bari bir de şarkı güzelmiş trailerdaki, arıyorum şu anda bulunca yazarım tam adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Running Up That Hill - Kate Bush & Placebo trailerdaki şarkı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dvdscreeneri var, filmin ortamı baya başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kötü olm dvdscr bak ssleri koyayım mention ile flawless dvdscr ikiside Screenshots OFFICAL TRAILER MENTION FLAWLESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 1 hafta kadar önce izledim güzel bir kalitede bugün gösterime girmiş sinemada uzun zaman sonra adam gibi bir vampir film i denebilir. En azından güneşte falan parlamıyo adamlar izlenesi filmler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 İzledim orta karar bir vampir filmi. Sinemada izlemeye gerek yok. 10 üzerinden 6 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 alabildigine dandik bi filmdi, sonunu zor getirdim, hatta dedim yeter ulan 1-2 dahha zipliyim bi baktim film bitmis zaten spo yuh ulen sen git yuzyillardir gelen vampirleri gunesten suya atlayarak insanlara donusturecegini sole, sonra bide onlarin kanini icen vampileri insana donustur. peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 benche twilight chok daha quzel. edvirt var chok sheker!!!!!!!!! film iyi gibi basladi ama harcamislar. soyle 7/10 birsey bekliyordum ama 5/10 olmus anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Katılmıyorum valla ben filmi gayet beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 reyou said: spo yuh ulen sen git yuzyillardir gelen vampirleri gunesten suya atlayarak insanlara donusturecegini sole, sonra bide onlarin kanini icen vampileri insana donustur. peh.. yamulmuyorsam su yüzünden deil de güneşe kısa sürelerde maruz kalmayla vampirden insana dönüşüolardı. her ne kadar deişik bi fikir katmış olsalarda vampir temasına ben pek beğenmemiştim güneş olayını. 3-5 sn durursan insana çeviriyo, 10 sn durursan yakıyo kül ediyo fln. vasat bi filmdi bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yeni izledim. spo ilk sayfada crit gelmiş zaten yapay dölleme varken ... iyi başladı ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar