Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daybreakers

progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.traileraddict.com/content/lionsgate/daybreakers.jpg

2019 da nerdeyse insanlığın tamamı vampire dönüşmüştür. İnsanlık yavaş yavaş yok olurken vampirlerde kalan her insanı yakalayıp kanlarını almaya çalışıyorlardır fakat insanlar azaldıkça yaşamaya devam etmek için yeni yollar aramaya başlarlar. Aynı zamanda da gizli bir vampir grubu insanlığı kurtaracak bir şey keşfetmiştir.

Başrollerde Ethan Hawke, Sam Neil ve William Defoe var. I am Legend gibi zombi vampirler yerine gayet zeki vampirler var. Hem de Ethan Hawke, William Defoe ve Sam Neil'i vampir oalrak görebileceğiz ^^. Konusu gayet ilginç duruyor filmin. Ocak 2010 da gelecekmiş.

Trailer
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Filme çok boş bakıyordum nedense oyuncularında para için falan çalıştığını düşünecek kadar önyargılıydım fakat tüm filmin 21 milyon dolara çekildiğini öğrendiğimde filme garip bir ilgi duymaya başladım.Spierig kardeşlerin yanı filmin yönetmenlerinin çok iyi kısa film yönetmenleri olduğunu ve bu konuda bayağı başarılı olduklarını okudum.Değişik bir tarzın bu filmde konuşacağını ve yani cidden farklı olacağını düşünen ve bu yönde bekleyen bir ton insan var.Bakalım nasıl olacak film :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
alabildigine dandik bi filmdi,
sonunu zor getirdim, hatta dedim yeter ulan 1-2 dahha zipliyim bi baktim film bitmis zaten

spo

yuh ulen sen git yuzyillardir gelen vampirleri gunesten suya atlayarak insanlara donusturecegini sole, sonra bide onlarin kanini icen vampileri insana donustur. peh..

Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

spo

yuh ulen sen git yuzyillardir gelen vampirleri gunesten suya atlayarak insanlara donusturecegini sole, sonra bide onlarin kanini icen vampileri insana donustur. peh..

yamulmuyorsam su yüzünden deil de güneşe kısa sürelerde maruz kalmayla vampirden insana dönüşüolardı. her ne kadar deişik bi fikir katmış olsalarda vampir temasına ben pek beğenmemiştim güneş olayını. 3-5 sn durursan insana çeviriyo, 10 sn durursan yakıyo kül ediyo fln. vasat bi filmdi bencede.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...