huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hocayı da yatırsaymış efsane olurmuş, şu şekliyle sadece bir tebessümü hak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 iki tane cenazesini çok merak ettiğim insan vardı. Biri Mj biri de allah uzun ömür versin Sezen Aksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 monte übermiş yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sam said: said: Various online services hit by a massive surge of queries regarding Jackson's condition Thursday evening collapsed under the weight of the public call for updates and information on the pop star. Internet-search giant Google confirmed Friday (June 26) that the spike in Jackson-related traffic initially prompted concern that the service was being hacked, causing Google News to default to an error page for any searches involving Jackson for more than 30 minutes. The millions of users seeking information about Jackson's status during that period received a page stating: "Your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application." Twitter crashed as users saw multiple "fail whales" -- the illustrations the site uses as error messages -- user FoieGrasie posting, "Irony: The protesters in Iran using twitter as com are unable to get online because of all the posts of 'Michael Jackson RIP.' Well done." The site's status blog said that Twitter had had to temporarily disable its search results, saved searches and trend topics. Wikipedia saw a flurry of activity, with close to 500 edits made to Jackson's entry in less than 24 hours. CNET reported that by 3:15pm PDT, Wikipedia seemed to be "temporarily overloaded." That was backed up by AOL consumer adviser Regina Lewis, who told CNN that, although the numbers weren't in yet, the day should prove an historic milestone for mobile internet traffic. Social-networking sites like MySpace and Facebook not only reported significant increases in traffic, but users of both services reported noticeable lag time after the initial reports of Jackson's hospitalization. Facebook news site All Facebook reported a sudden increase in membership for the Michael Jackson fan page that rose to nearly 20 new fans per second in the period following Jackson's death. Online sales of Jackson's music experienced a similar surge, with the icon's album's jumping into the top slots for both Amazon.com and iTunes in the wake of his death. Jackson's music managed to fill every slot in Amazon's Top 15 best-seller list and occupy half of iTunes' Top 20 downloaded albums and singles. "It could go down as the biggest mobile event in history," Lewis said. She felt that was down in part to people checking news headlines from work. "People wanted to keep tabs on this story, but if you're an accountant you're supposed to be working on your spreadsheet. So they were using their personal cellphones to do so," she explained. adam bugün ününün zirvesinde olsaymış internet yıkılacakmış herhalde. oha.. internet ucuz yırtmıs gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bana da dediler maykıl ceksın öldü de diye ama meyhanedeydim hadi ya dedim unuttum sonra rakı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bad albumune inat fat sarkısı cıkmıstı negzedli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi hakkaten hala garip geliyor bana ya "Michael Jackson öldü" cümlesi. inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şimdi bir Best Of çıkarırlar, Thriller'dan çok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 birakinda satsin abi adamin borcu otomatikl ailesine kaliyo nede olsa http://new.music.yahoo.com/michael-jackson/news/jackson-lived-like-king-but-died-awash-in-debt--61990761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 MJ'in album haline getirilmemis 100'un izerinde parcasi varmis tahmini. Borclarindan dolayi saklanmaz deniyor. Satisa cikarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ölümünden sonra geliri çocuklarına verilsin diye bırakmış o şarkıları deniyordu, gerçekse adam cidden çok ileri görüşlüymüş. hoş gerçi beatles'ın tonla haklarını parası varken almasından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yahu mevcut sarkilarindan, albumlerinden zaten cilgin gibi geliri olmasi lazim. onlarin haklari baskasinda mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yok ama borçları ancak ödenir, 300 milyon sterlin geri ödeyecek turneyi düzenleyen şirket biletler için. 500 milyon $ zaten borcu varmış. 1 milyar $'ı bu kimsenin doğru düzgün albüm satamadığı kopya çağında çıkarmak gerekecek. ama bunu da yapsa yapsa bu yapar, ben elvis ve beatles'ın satışlarını önümüzdeki yıllarda yetişip geçebileceğini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 album satisindan degilde, hala sagda solda sarkilari klipleri kullaniliyo ordan kazanir diye dusunuyorum, ama cikarirlar bikac album gene birileri ustunden kirar parayi. tupac bile kac yil oldu oleli hala yeni album cikariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 biz mi konsak ustune ya jacksonoloji diye album ciakrsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 albüm satışlarının aşırı derecede artıcağını ben zannetmiyorum çünkü şuan dünya üzerinde yaşıyan herkesin evinde nerdeyse 1 tane albümü var hea ne olur best of micheal çıkarırlar falan en eski şarkılarını hiç albüme koyulmamış şarkılarından albümler falan yaparlar onlar çok satılır tabikide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 valla halihazırda apple istore ve amazon'da ne kadar albümü varsa bütün bestseller listesini boydan boya örtmüş durumda, başka kimsenin tek çöpü yok. satar değil satıyor yani şimdiden heh, zaten best of çıkarmışlar 50'inci yaşdönümü şerefine king of pop diye. ben de şahsen bir tane alırım herhalde ki yıllardır tek albüm almadığımı düşününce benim gibi dünya üzerinde milyonlarca insan olduğunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu arada baslikta adamin adinin yanlis olmasi da ayri bi bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 son sayfada mesaj atan herkesin tw olması dahada bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 siz uyurken biz nobetteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Adam zaten yayın haklarını zamanında sony ye 95 milyon dolara satmış. Müziği bilen ekonomiyi pek bilmeyen birisiymiş jackson sadece bu ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 best of taktiği mj de sökmez kanımca çünkü adamın istisnasız bütün parçaları mükemmel. hani ortalama üstü bir sanatçının bir albünü alırsın 10-13 parça vardır. sen hepsini dinlersin ve en fazla 3-4 tanesini seversin ama bu durum böyle değil. durum michael jackson olunca o 13 parçanın 13üne de hasta olmak söz konusu :) demek istiyorum ki best of yapmak durumda bütün parçaları koymak lazım ssdff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 10 cdlik collection davalari var, onlardan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Michael Jackson niye efsaneydi derseniz ve tek bir kanıt gösterin derseniz size yıllar önce bir Hint hapishanesinde başlayan Thriller klibini yeniden canlandırma çılgınlığını gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sanırım ölümüne dünyanın her yerinden bu kadar çok insanın üzüleceği kimse kalmadı hayatta şu anda. haber sitelerindeki yorumlarda dünyanın her köşesinden mesajlar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar