Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ben hala inanamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ilk dinlediğim ingilizce şarkıyı söyleyen adam ve hayatta en sevdiğim klipleri çekmiş şarkıları söylemiş adam. resmen efsaneler efsanesiydi. çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sabah istisnasiz her radyo kanalinda michael jackson top 10 falan caliyodu lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 reklam gibi olmasın da, uludağ sözlük yorumları da hakikatten habervaktim'i aratmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu ne muhtesem yazidir. Harika. BabacumMostors said: daha geçen akşam cine5 de moonwealker filmi oynadı.. filmden sorna sevdiceğim döndü bana ve "hayatta herhalde şu adamın konserine gidemediğim için üzülüyorum" dedi ertesi gün de bunu konuştuk michael aşşağıya michael yukarıya.. dün gece oyundayken haberini aldım ama hiç bir şey kesin değildi kalp krizi geçirdi dediler bir umut "ölmemiştir lan yırtmıştır yoğun bakımdadır." dedim hep gel gör ki bugün gerçeği biliyoruz.. ama umudumu kaybetmedim; bildiğiniz gibi '94 yılında mj elvisin kızıyla evlilik yşadı ve günümüzde bir çok insan elvisin ölmediğine gözlerden uzak bir yeede yaşadığına inanıyorlar.. ben de mickahlein kayınpederinden zamanında bazı taktikler almış olabileceğini ve bugün o taktikleri kulanyor olduğunu aslında ölmediğini sadece gözlerden uzak bir yerde yaşlanmak üzere hayatına devam edeceğine inanıyorum.. sonuçta dış görüntüsü konusnda bu kadar takıntılı biri insaların yaşlılığını görmemesi için böyle bir çareye başvurmuş olaiblir en nihayetidne.. döneminde elvis nasıl bir idol idiyse de michael jackson da kendi döneminin pop idolüydü.. ve bugün biz idolsüz kaldık. adam yarattığı akımla komple bi ekol haline gelmişti öyle ki günümüz dans yarışmalarında moonwalking yapmak ya da şarkı yarışmalarında mj narası atmak sıkça görülen hareketlerdir. çocukluğunu yalşayamamış bu adam andropoza girdikten sorna yaşayamadığı çocujkluğunu geri alabilmek için evini lunaparka çevirdi ve etrafında sürekli çocuklar olduğu için ve onlara çok yakın olduğu için belki de paranoyak amerikalıların hışmına uğradı halbuki travmatik bir sndromdan ibaret bir şeydi michaelin yaşadığı sadece kaybettiği çocukluğunu geri kazanmak istiyordu. dünyanın önde gelen idolelridnen biriydi, yaşarken de efsaneydi ben çocuklarıma onun albümelrini dinleteceğim hatta gün gelirde çocuğum kalkıp moonwalking yaparsa ilk kelimesdiniduymuş kadar mutlu olacağım herhalde sen ölmedin michale.. biliyorum kayın pederinin izinden gittin.. çakaaaal üzme bizi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi yazsan ne olacak ki ? kafalar sabit. neden nasıl sorgusu aramak yerine zenciydi beyaz oldu demek işine geliyor herkesin. kimse bilmiyor vitiligo hastalığına yakalanmış zencilerin ne kadar iğrenç gözüktüklerini. siyah tenli insaların o renge has yüz yapıları var. e renk açılınca adam da sapıtıp estetik oluyor tabi. sonradan işin ardı arkası kesilmiyor orası ayrı. ayrıca burda herkesi 4 yaşında sahneye çıkarsalar onlar da çocukluk özlemi içinde kafayı yerler bu da acımasız bir gerçek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Vay be. Michael Jackson bile para sikintisi cekerek ve yalniz oldu. Hayat bos anasini satiim dolu dolu yasamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 LathspeLL said: Bu ne muhtesem yazidir. Harika. BabacumMostors said: daha geçen akşam cine5 de moonwealker filmi oynadı.. filmden sorna sevdiceğim döndü bana ve "hayatta herhalde şu adamın konserine gidemediğim için üzülüyorum" dedi ertesi gün de bunu konuştuk michael aşşağıya michael yukarıya.. dün gece oyundayken haberini aldım ama hiç bir şey kesin değildi kalp krizi geçirdi dediler bir umut "ölmemiştir lan yırtmıştır yoğun bakımdadır." dedim hep gel gör ki bugün gerçeği biliyoruz.. ama umudumu kaybetmedim; bildiğiniz gibi '94 yılında mj elvisin kızıyla evlilik yşadı ve günümüzde bir çok insan elvisin ölmediğine gözlerden uzak bir yeede yaşadığına inanıyorlar.. ben de mickahlein kayınpederinden zamanında bazı taktikler almış olabileceğini ve bugün o taktikleri kulanyor olduğunu aslında ölmediğini sadece gözlerden uzak bir yerde yaşlanmak üzere hayatına devam edeceğine inanıyorum.. sonuçta dış görüntüsü konusnda bu kadar takıntılı biri insaların yaşlılığını görmemesi için böyle bir çareye başvurmuş olaiblir en nihayetidne.. döneminde elvis nasıl bir idol idiyse de michael jackson da kendi döneminin pop idolüydü.. ve bugün biz idolsüz kaldık. adam yarattığı akımla komple bi ekol haline gelmişti öyle ki günümüz dans yarışmalarında moonwalking yapmak ya da şarkı yarışmalarında mj narası atmak sıkça görülen hareketlerdir. çocukluğunu yalşayamamış bu adam andropoza girdikten sorna yaşayamadığı çocujkluğunu geri alabilmek için evini lunaparka çevirdi ve etrafında sürekli çocuklar olduğu için ve onlara çok yakın olduğu için belki de paranoyak amerikalıların hışmına uğradı halbuki travmatik bir sndromdan ibaret bir şeydi michaelin yaşadığı sadece kaybettiği çocukluğunu geri kazanmak istiyordu. dünyanın önde gelen idolelridnen biriydi, yaşarken de efsaneydi ben çocuklarıma onun albümelrini dinleteceğim hatta gün gelirde çocuğum kalkıp moonwalking yaparsa ilk kelimesdiniduymuş kadar mutlu olacağım herhalde sen ölmedin michale.. biliyorum kayın pederinin izinden gittin.. çakaaaal üzme bizi hadi. (tu) cok güzel bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Böyle ülkemizde bi zamanların ünlü sanatçılarının yaşlılıkta yokluk içinde kimsesiz kaldığını görünce üzülürdük falan.. Demek ki sadece bizde yokmuş bu olay, içinde bulunduğumuz sistemin sonucu bu, Michael Jackson gibi ismi dünya müzik tarihine geçmiş biri bile sistem yüzünden maddi sıkıntılar içinde ölebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sistem ne alaka abi? Paraları deli gibi saçarsan, evini lunaparka çevirirsen fakir kalırsın tabi. Kimse de korsan mp3'e bağlamasın. Şu dünyada teliften olsun albüm satışından olsun en çok kazanan adamdır yani Micheal Jackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Cocuk davalarindan sonra evine falan el koydular sanirim. O olaylardan sonra baya kotu oldu parasal durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://www.flickr.com/photos/lastfm/3661753675/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Belliydi zaten böyle birşey olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 avukatlar kanını emmiş işte adamın besbelli. abd'de masum olmanın ilk şartını biliyorsunuz, saatine yüzlerce dolar ödediğin avukatlardan bir ordu. popun kralı, futbolun ilahı, abd'nin çapkın emekli başkanı olmak falan kurtarmıyor ne yazık ki bu adamların masraflarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 PZero said: LathspeLL said: Bu ne muhtesem yazidir. Harika. BabacumMostors said: daha geçen akşam cine5 de moonwealker filmi oynadı.. filmden sorna sevdiceğim döndü bana ve "hayatta herhalde şu adamın konserine gidemediğim için üzülüyorum" dedi ertesi gün de bunu konuştuk michael aşşağıya michael yukarıya.. dün gece oyundayken haberini aldım ama hiç bir şey kesin değildi kalp krizi geçirdi dediler bir umut "ölmemiştir lan yırtmıştır yoğun bakımdadır." dedim hep gel gör ki bugün gerçeği biliyoruz.. ama umudumu kaybetmedim; bildiğiniz gibi '94 yılında mj elvisin kızıyla evlilik yşadı ve günümüzde bir çok insan elvisin ölmediğine gözlerden uzak bir yeede yaşadığına inanıyorlar.. ben de mickahlein kayınpederinden zamanında bazı taktikler almış olabileceğini ve bugün o taktikleri kulanyor olduğunu aslında ölmediğini sadece gözlerden uzak bir yerde yaşlanmak üzere hayatına devam edeceğine inanıyorum.. sonuçta dış görüntüsü konusnda bu kadar takıntılı biri insaların yaşlılığını görmemesi için böyle bir çareye başvurmuş olaiblir en nihayetidne.. döneminde elvis nasıl bir idol idiyse de michael jackson da kendi döneminin pop idolüydü.. ve bugün biz idolsüz kaldık. adam yarattığı akımla komple bi ekol haline gelmişti öyle ki günümüz dans yarışmalarında moonwalking yapmak ya da şarkı yarışmalarında mj narası atmak sıkça görülen hareketlerdir. çocukluğunu yalşayamamış bu adam andropoza girdikten sorna yaşayamadığı çocujkluğunu geri alabilmek için evini lunaparka çevirdi ve etrafında sürekli çocuklar olduğu için ve onlara çok yakın olduğu için belki de paranoyak amerikalıların hışmına uğradı halbuki travmatik bir sndromdan ibaret bir şeydi michaelin yaşadığı sadece kaybettiği çocukluğunu geri kazanmak istiyordu. dünyanın önde gelen idolelridnen biriydi, yaşarken de efsaneydi ben çocuklarıma onun albümelrini dinleteceğim hatta gün gelirde çocuğum kalkıp moonwalking yaparsa ilk kelimesdiniduymuş kadar mutlu olacağım herhalde sen ölmedin michale.. biliyorum kayın pederinin izinden gittin.. çakaaaal üzme bizi hadi. (tu) cok güzel bi yazı ben bunu film yaparim hocam. telif falanda odemem ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mille said: Milliyette 4chan'a giriyor demek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kingpin said: CusTodeM said: Küçüklüğümde oyunu vardı micheal jacksonın sanırım segadaydı hatırlıyan var mıdır acaep? ah hatırlanmaz mı yav? moonwalker değil mi? Evet abi ya barlarda dövüş falan filan sonra zombielerle :P İyice hatırladım şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kingpin said: abi yazsan ne olacak ki ? kafalar sabit. neden nasıl sorgusu aramak yerine zenciydi beyaz oldu demek işine geliyor herkesin. kimse bilmiyor vitiligo hastalığına yakalanmış zencilerin ne kadar iğrenç gözüktüklerini. siyah tenli insaların o renge has yüz yapıları var. e renk açılınca adam da sapıtıp estetik oluyor tabi. sonradan işin ardı arkası kesilmiyor orası ayrı. ayrıca burda herkesi 4 yaşında sahneye çıkarsalar onlar da çocukluk özlemi içinde kafayı yerler bu da acımasız bir gerçek tabi. +1 bi de herifin yüz pepsi reklamında bayapı yanıyor. ayrıca lupus hastası da. o da bozuyor yüzü.. düzletmek için de yatıyor bıçak altına. en sonra kulağı yamuluyordu lupustan yanımıyorsam güncelleme! bi de şu var. müzik tarihinden madonnayı çıkartın aşağı yukarı aynı yerde olursun. ama michael jackson'ı çıkardığında aynı yerde nah olursun. bunu da dünyanın 3ikonu grubuna madonnayı ekleyen basına söylüyorum.. madonna öyle ölümsüz değildir, ilah değildir. sadece iyidir ve kalıcı olmuştur. michael jackson doğrudan müzik piyasasındaki değişimdir, hayvani müzik klipleridir, öküz gibi koreografidir, yıldızla bütünleşmiş objelerin iyice metalaştığı bir diğer yıldızdır (en bi birincisi için elvis) zamanda geriye gitsek mj'i müzikten çıkarsak buradan tamamen farklı bir müzikal durumda oluruz. aynı şekilde elvis, beatles ve rolling stones da öyle. adamı kanlı canlı görmekten dolayı mutluyuz kardeşimle. garip bi haz vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 said: Various online services hit by a massive surge of queries regarding Jackson's condition Thursday evening collapsed under the weight of the public call for updates and information on the pop star. Internet-search giant Google confirmed Friday (June 26) that the spike in Jackson-related traffic initially prompted concern that the service was being hacked, causing Google News to default to an error page for any searches involving Jackson for more than 30 minutes. The millions of users seeking information about Jackson's status during that period received a page stating: "Your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application." Twitter crashed as users saw multiple "fail whales" -- the illustrations the site uses as error messages -- user FoieGrasie posting, "Irony: The protesters in Iran using twitter as com are unable to get online because of all the posts of 'Michael Jackson RIP.' Well done." The site's status blog said that Twitter had had to temporarily disable its search results, saved searches and trend topics. Wikipedia saw a flurry of activity, with close to 500 edits made to Jackson's entry in less than 24 hours. CNET reported that by 3:15pm PDT, Wikipedia seemed to be "temporarily overloaded." That was backed up by AOL consumer adviser Regina Lewis, who told CNN that, although the numbers weren't in yet, the day should prove an historic milestone for mobile internet traffic. Social-networking sites like MySpace and Facebook not only reported significant increases in traffic, but users of both services reported noticeable lag time after the initial reports of Jackson's hospitalization. Facebook news site All Facebook reported a sudden increase in membership for the Michael Jackson fan page that rose to nearly 20 new fans per second in the period following Jackson's death. Online sales of Jackson's music experienced a similar surge, with the icon's album's jumping into the top slots for both Amazon.com and iTunes in the wake of his death. Jackson's music managed to fill every slot in Amazon's Top 15 best-seller list and occupy half of iTunes' Top 20 downloaded albums and singles. "It could go down as the biggest mobile event in history," Lewis said. She felt that was down in part to people checking news headlines from work. "People wanted to keep tabs on this story, but if you're an accountant you're supposed to be working on your spreadsheet. So they were using their personal cellphones to do so," she explained. adam bugün ününün zirvesinde olsaymış internet yıkılacakmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 londra konseriyle başlicak seri için, dünyada tekrar 1 numara olucam diyodu kendisi. üzücü oldu çok o seriyi izlemek en azından ilk londrada verdiği konseri izleyebilmek dvd de olsa dünyanın en iyi koleksiyon parçalarından biri olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 xunn said: CAUSE ITS A THRILLER, THRILLER NIGHT! Lol. Ayrıca dünya 10 yaş altı çocuklarına sesleniyorum, artık saklandıgınız yerden çıkabilirsiniz. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ya adam gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriydi. Yazık oldu bayağı. Haberlerde filan duyuyorum da, adamın İngilterede yapması planlanan konserler o kadar büyük çaplıymış ki ekonomik krize karşı MJ in yardım pakedi geyikleri yapılıyomuş bu konuda. Adam kariyerinin en dibine vurmuşken bile bu denli büyük ya, hangi sanatçı bu kadar değer kazanabilmiştir ki? Efsane resmen. Hani böyle ipini koparanın 3-5 hayranı efsane diye ciyaklar ya, öyle değil. Harbiden efsane bu adam. Baş etmeye çalıştığı sağlık sorunları filan da o kadar çok saydılar ki yok artık dedim. Cilt kanseri lafını bile duydum yani, ne kadar doğrudur bilemem. Ama ağrı kesicilere bağımlı yaşıyomuş son zamanlarında. Bi de şu son olaylardan sonra bunalıma girmiş filan, üzüldüm bayağı. Hele bu haldeyken konserlere çıkmaya kalkışması da intihar resmen. Eğer zorlandıysa da cinayet. Yeri doldurulamaz bir insan kendisi. Tüm dünyanın başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 başımız sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bobilerde çok güzel bir monte yapmışlar. MJ nin anısına yakışır kalitede. Asla saygısızlık olarak algılanmasın. Görseydi kendiside tebessüm ederdi kesin. http://www.bobiler.org/monte.asp?m=124121 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/163722576g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar