Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bırıdiğer taraftan gecerken golgesi hem yere hem duvara dusmus işte nedir olay analamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 said: ataberk kalfa 05.07.2009 15:23:51 bence bu gerçek ama biraz ben inanmıyorum çünkü gerçekte haylet die bisi yoktur kafa karıstırıcı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 evet kafası karışmış arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Moon walk yapar gibi kaydı geçti bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 pekaziz said: "Michael Jackson eksik gitti" Z Sene 2008 Paris'te, Türkiye'de önemli bir ajans ile birlikte Michael Jackson ile görüştük. '2009 yılı programımım dolu Halilciğim' dedi. 'Ama 2010'da Ereğli'yi düşünüyorum, alt yapıyı bana hazırlayabilir misiniz?' dedi. 'Sen emret her şeyi hazırlarız' dedim. Ona şunu söyledim. 'Denizin mavisi, ormanın yeşili, güneşin orijinal renkleri dünyada yalnızca Kdz. Ereğli'de vardır. Kdz. Ereğli'yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmektir' dedim. Allah rahmet eylesin. Jackson aynen şöyle söyledi: 'Festival benim için önemli değil ama öbür dünyaya eksik gitmek istemiyorum. Onun için Kdz. Ereğli'ye geleceğim.' Allah rahmet eylesin ama önemli olan Kdz. Ereğli'yi görmeden gitti. Öbür tarafa eksik gitti, ona üzülüyoruz. Herkesin Kdz. Ereğli'yi görmesini ve eksikliğini gidermesini istiyoruz" İHA AHAHAHAHAHA GIHALSFBASİOJGFASPGSAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 BloodyBeast said: http://msnyasam.ekolay.net/index.asp?url=http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=64&haberid=628808&reklam=msn videoda 28. saniye ya sanki videonun kalitesi ile alakalıymış gibi gözüktü o bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Micheal'ın ruhu Neverland'de geziyormuş dikkat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bildigin moonwalkerla geciyor ordan adsfsdf kesin maykil o baska biri yapamaz o hariketi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 http://www.newsoftheworld.co.uk/news/391017/Michael-Jacksons-video-nasty.html said: Video footage of Michael Jackson being interviewed by a lawyer about claims that he abused several young boys has been made public for the first time. The late pop star is shown being interviewed in 1996 by Michael Ring, the chief lawyer for a group of former Neverland workers who claimed wrongful dismissal, a civil case which Jackson later won. The footage, released by News of the World, shows Jackson looked shocked when he is asked if he was ever accused of sexually molesting one of the boys. He then laughs and shakes his head before covering his face with his hands. He is instructed by his legal representatives not to answer the question. During the video Jackson is also asked about two sheets of notes in his own handwriting. He says they are notes about "crazy stories that people have created" which he hoped to "set straight" in an interview. Addressing the rumours, Jackson says: "I'm a black American and proud of it." He denied bleaching his skin and added: "They once said I wanted a white kid to play me as a child, which is a rumour." Jackson added: "I'm not gay." The performer said he followed Jesus's teachings to "love the children and be like children, be youthful and innocent and pure." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bi video dolaşıyor helikotperde eli oynamış vs diye adamı diriltecekler mi napıcaklar artık bu laflarla :P belkide ölmedi kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 adam videoda çok güzel cevap vermiş, jeanne d'arc'ın cadılıkla suçlayan düzmece engizisyon mahkemesini cevaplarıyla apıştırması geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU&feature=related ne güzeldi şu kısmı ya bu filmin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 45 derece + 7:27 deki hareket (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o diil de, yutubda bi bideo gördüm, mj ın evini geziolar kameraman spiker vs, bi odada bi gölge karartı vs görülüo. mj nin hayaleti diolar. veya da mj hala gömülmedi, belki de ölmedi, belki de kendisi diolar. saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi sayfa önce konuşuldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yanı ınsanlar inanmak istemiyo olduğune cok normal bole rivayetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serzey Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ölümüne çok üzüldüm bir müzisyen olarak onu kaybetmek acı verdi bana. ama şimdi kızdığım bişey var ailesi otopsisi bitmediği için 3 gün daha bekleyemiyorlar hemen yarın gömülsün diyorlar ve yarın gömülmesi beyinsiz olarak gömüleceği anlamına gelir. böyle aile olur mu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Cenazesi nasıl olacak acaba? bu arada bugün farkettim, 2 yıl önce Pavarotti..bu sene MJ...çocukluğumdan bildiğim ünlüler yavaş yavaş gitmeye başladılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 MJ'in garajı. İnteraktif, hoş bir proje. Merak edenler bir baksın derim. http://www.pinsane.com/pinorama/events/MJ_09/kr/michael_jackson_arcade_entry.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 cenaze türk kanallarından verilecekmi acaba canlı yayında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 NTV 20.00 edit: 7 Temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para toparladığım gün koluma eşşek kadar dövmesini yaptırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 1.5 saat gecikme varmış, aile içi özel bir tören yapılcakmış önce 21.30 a sarkar bizim saatimizle. bizim tvler sallarsa gecikme yüzünden, şurdan parça parça yada live stream olarak izlenebilir: http://edition.cnn.com/live/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Masquerade said: MJ'in garajı. İnteraktif, hoş bir proje. Merak edenler bir baksın derim. http://www.pinsane.com/pinorama/events/MJ_09/kr/michael_jackson_arcade_entry.html oha süpermiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 töreni izleyebileceğimiz bir yer var mı web de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar