Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bıktım lan aşk hikayelerinden of evdeki herkes birbirine aşık birbirine kayar fln olmasın artık . Grup seks muhabbetinin dönebildiği karıların erkeklerin üstüne çıktığı ama bunu komediye uyarlayabilen türk dizileri istiyorum ama olmuyor why man why ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 1k1e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çok geriyiz bu konularda çok . gerçi seyirciyede yansıyo bu aha lan öpüşüo laaan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abazanalert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 SEN GELDİN DİYE O ALERT ÖTMÜŞ OLMASIN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 OYOYOYOY NE KODUM LAFI AMAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 OH YEAH MAN KANKA KOYDUM LAFI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 selena var ondan versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 O kız benim eski kız arkadaşım izlemiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Masquerade said: 1k1e Elde olan tek bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 türkiye senin aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şu an dizi yapan herkes marimar maria mercedes ve yalan rüzgarıyla büyüdükleri için bu içgüdüyü aşamıyor dürzüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Werewolf said: seninde aq rtük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 öyle demeyin abi bu aralar paso öpüşme var.5 yıl sonra memeler açılır.bi 5 yıl daha popo bi 5 yıl daha seks gög c dzsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 iyi de gerçekçi olmaz ki, snaki türkiye'de seks yapan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Türk dizilerindeki bayan oyuncuları için çok zor bir durum olur bu ama. Sonuçta şöyle bir şey lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yerli diziler adam olmaz. Olabilecek en dandik şeyleri bayıla bayıla izliyor ahali. Bunlar da nasıl olsa millet izliyor diye öğrenci filmi kalitesinde yapımları döşedikçe döşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 "midye dolma" said: snaki türkiye'de seks yapan var sana acı bir gerçeği vurgulardım da bilmiyorum kaldırabilir misin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 GwindonSurion said: şu an dizi yapan herkes marimar maria mercedes ve yalan rüzgarıyla büyüdükleri için bu içgüdüyü aşamıyor dürzüler ahahaha 10 numara tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bunu aşmak için önce 20 ve 40 dk lık dizilere geçmemiz lazım yeter lan 1,5 saat 2 saat dizi. herifler kahvaltı ediyo gerçek zamanlı izliyoruz kahvaltıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi bi kere arkadaslarımın zoruyla flash tv de dizi izlemeye kalktım yemn ederim tv den dizilerden hayattan soğudum,insanlarımız iyi niyetlerinin ve duygularının sömürülmesine izin verdikce bu düzen böle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 flash'a laf yok. gerçek kesit ve yolcu gibi iki harika başyapıt kazandırdı türk televizyonculuğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aga nedir o gercek kesit,oyunculuklar cok amatör abi insan hayattan soğuyo bi de hep aynı mutlaka birisi aldatıyo :D bi de cok garip dizi olayı anlamadan baska bi hikayeye atlıo :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Disease said: Bıktım lan aşk hikayelerinden of evdeki herkes birbirine aşık birbirine kayar fln olmasın artık . Grup seks muhabbetinin dönebildiği karıların erkeklerin üstüne çıktığı ama bunu komediye uyarlayabilen türk dizileri istiyorum ama olmuyor why man why ? Türk dizilerinin birbirinin klonu olmasından sıkıldım. Birbirinin klonu olması bitsin artık. - Evin içinde sürekli hır gür yaşansın istemiyorum. - İnsanların karılarını aldatıp sevgilisiyle evlenmesini istemiyorum. - Aynı kızın 10 oğlana vermesini istemiyorum. Aynı oğlanın 10 kıza vermesini de istemiyorum. - İnsanların birbirine şantaj, komplo yapmasını, arkasından dolap çevirmesini istemiyorum. - Ağalı dizi görmek istemiyorum. - Sırf güzel kız veya sırf yakışıklı erkek diye acting yeteneği olmayan veletlerin dizide oynamasını istemiyorum. - Kamera açıları doğru düzgün olsun istiyorum. Dandirik kamera açıları kullanan yönetmenler işten atılsın istiyorum. - Artık tüm dizilerin aynı renk tonu (Half-Life gibimsi) kullanmasını istemiyorum. Post processing'e önem verip daha farklı renk tonları kullansınlar istiyorum. - Zenginlerin kocaman malikanelerinde gün geçirmek istemiyorum. - Bir dizinin 2 saat sürmesini istemiyorum. Doğru düzgün dizi yapsınlar artık. Gençlerin Dizimax veya CNBC-e izlediğini farketsin bu yönetmenler. Nerde hata yapıyoruz diye düşünsünler. Alternatif türlere yönelsinler. Herkes gidip aynı türde klon dizi yapmasın. Doğru düzgün kamera açıları ve renk tonları kullansınlar. Parlayan diziler görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar