scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tekerleği patlayıp takla şov yapamamış mı yani şimdi? yazık neyse.. ben polise hasta oldum adam soru soruyor, polis :Sen bana hesap mı soruosun?!?! direk tehditkar bi ses tonu ile... ne diyeyim ki.
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ne gülüncü? Bu nasıl saçmalık? Adam Cumhurbaşkanı yahu. Onun haberi olmadan keyfi mi kapıyorlar yolları? Gül'ün nikaha yetişeceğinden, 160km hızla gittiklerinden, yol durumundan haberi yok mu yani? Komik olmayın kardeşim, güldürmeyin kendinize. Adam cumhurbaşkanı. Her haraketine dikkat etmesi gerekiyor. Çaktırmadan milyonlarca ytl'yi tokatlayacak kadar çakal adamlar bunlar, kapattırdığı yoldan mı haberi olmayacak? Evet doğru yalakaları yapmıştır, gariban cumhurbaşkanımız da izlemiştir. Yetkisi yok, sözü de geçmez. Üzüldüm bak şimdi adama...
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: Apis said: balon said: ama bunu gül yaptı falan diyip adamın üstüne atmak bana tutarsız gelen şey. illa insanları onu düşündürtmeye kasmak vs. Üstüne atmak? Çünkü Türkiye tarihinde bunu sadece o yaptığı için üzerinde atılıyor olabilir mi? Hayır ben kapattırmışımda Gül'e sayıyormuşuz gibi konuşmuşsun. sence sadece Gül zamanında böyle bir şeyin meydana gelmesi , bunun Gül tarafından yaptırıldığına delil mi olur peki? bence bir şey derken düşünmüyorsunuz :) edit: yemek . Ulan hadi sırf senin o güzel hatırın için başkası yapmış olsun. Tamam. Peki Cumhurbaşkanımız bu rezilliği öğrendikten sonra acaba bunun sorumlusundan hesap sormuş mudur ve orda bekletilenlerden kendisi yada bu işte parmağı olan şahız özür dilemiş midir? Hayır. İşte bu noktada da var sorumnluluğu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 sanirim balon, emrindekiler bile gul`un imza makinasindan baska bir seyin olmadiginin farkinda demek istiyor. megersem zavalli bir garipmis adam yav.
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dincilerin sahip olduğu genel ahlaksızlığın, hak hukuk tanımazlığın bir diğer örneği. ibretle izliyoruz abdullahımızı :)
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yolu ergenekon kapatmıştır birkaç güne bulunur kapatılan yolun krokisi rahat olun
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "Hayırdır hesap mı soruyorsun?" Helal be polisime, yürü be.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: Eralp said: Ne diyosun allaşkına sen ahahaha :D . Gül istemese yapılır mıydı zannediyorsun böyle birşey? ahahaha yalakası çoktur yapar .gül'de 160 -170le geçerken yolu açın falan tutup demeyeceğine göre , çünkü iş işten geçmiştir. kendisi de yapabilir , ben bilemem . ama tutup da birine bir şeyleri zorla dayatmak gülünç . arkadaşım beynini düşürmüşsün dön bir ara.
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Abdullah Gül'un paticikteki niki balon diye duydum. Şiştikçe şişiyor. Neyse şaşırmıyorum artık. Yakında kaldırımlarıda kapatırlar zaten faleaö
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 EZİKLİKten başka birşey değil.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bence doğru bir karar. allah a inanmıyorsanız abdullah gül' e inanın.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 biraz daha saygısızlık işte, yeni bişey değil aslında
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Apis said: balon said: Apis said: balon said: ama bunu gül yaptı falan diyip adamın üstüne atmak bana tutarsız gelen şey. illa insanları onu düşündürtmeye kasmak vs. Üstüne atmak? Çünkü Türkiye tarihinde bunu sadece o yaptığı için üzerinde atılıyor olabilir mi? Hayır ben kapattırmışımda Gül'e sayıyormuşuz gibi konuşmuşsun. sence sadece Gül zamanında böyle bir şeyin meydana gelmesi , bunun Gül tarafından yaptırıldığına delil mi olur peki? bence bir şey derken düşünmüyorsunuz :) edit: yemek . Ulan hadi sırf senin o güzel hatırın için başkası yapmış olsun. Tamam. Peki Cumhurbaşkanımız bu rezilliği öğrendikten sonra acaba bunun sorumlusundan hesap sormuş mudur ve orda bekletilenlerden kendisi yada bu işte parmağı olan şahız özür dilemiş midir? Hayır. İşte bu noktada da var sorumnluluğu. o noktayı tartışabilirsin ; ben de sana haklısın derim gıkımı çıkarmadan .
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon hala ne diye uzatıyosun ki, cumhurbaşkanını koruyabileceğin bi nokta yok burda.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sg-1 said: hem bu ülkenin başına ne geldiyse camı çatlak kartala binenlerden geldi bi kerem SAM GÖREVE!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 balon said: ben cumhurbaşkanı olsaydım aynısını yapardım buna adım gibi eminim balon said: şovmenin tekiydi bence Kurallara uyan birisine şovmenin teki diyen, ve kendisi de böyle bir ayrıcalık elde ettiğinde sonuna kadar abuse edebileceğini itiraf eden bir kişiye ne kadar laf anlatsan az. Adam uçmuş bir kere. Ayrı dünyada yaşıyor. Abdullah Gül de böyle kişiler sayesinde Cumhurbaşkanı oluyor işte. Baggio said: İşte sözde süper müslüman olup oruç tutan, sonra iftara yetişsin diye milletin şeridini çalan adamların zihniyeti tam olarak. Önemli olan namaz, oruç, Cuma zaten. Kul hakkı, adalet, doğruluk falan eskidenmiş, maksat Allah alışverişte görsün.
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Sylian said: O kadar halk seçmiş tabii ki tepe tepe kullanacak. Halk bunu istiyor.cumgurbaşkanını halk seçmez..
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 seceni sectigi icin dolayli olarak onu da secmis oluyo.
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mesela sezeri seçen bülent ecevit. herkes ya lanet olsun ecevit çıhşatı, resmen batırdın bizi allem yarebbim diodu. ama sezer bitane cnm benm diye sezeri öpüp okşuyodu millet :) evet c.bşakanını meclis seçio. kaldıki mecliste bir bütünlük ve çoğunluk olmak zorunda c.başkanı seçmek için. akp nin tek başına kararlar alabldiği geçen 5 yıllık dönemde seçildi abdullah. direk art niyet. ama başka birini de seçebilirlerdi. insanın içinde kadrolaşma olunca naapsın başka :)
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asteroth said: "Hayırdır hesap mı soruyorsun?" Helal be polisime, yürü be. Turkiye gibi bir ulkede anca Ergenekonculardan(!) hesap sorulur. Dogru demis Turk polisi.
Öne çıkan mesajlar