soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 nasıl bi duygu sizce? öpüşseniz daha hijyenik olur herhalde. tipnot: sevgili hariç, o mübahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dimi belki oral seks sekansından çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 başkasının içtiği biradan yudum alıyosunuz ama ? böyle sahilde oturup gitar eşliğinde AKDENİZZ AKŞAMLARIIII diye bağırırken şarap şişesini elden elde dolaştırıyosunuz cigara içerken başkasının ağzının değdiği cigarayı içiyosunuz ? ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 TÖVBE DE MÜNAFIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kermit said: başkasının içtiği biradan yudum alıyosunuz ama ? böyle sahilde oturup gitar eşliğinde AKDENİZZ AKŞAMLARIIII diye bağırırken şarap şişesini elden elde dolaştırıyosunuz cigara içerken başkasının ağzının değdiği cigarayı içiyosunuz ? ee ?benim arkada$ içmiyor lan o $arabı, adam cins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 komuşum bardağa bu güne kadar kimse -Yere düşen şekeri alıp yediği için -Mutfak musluğunda su içtiği için -Başkasının çiğnediği sakızı çiğnediği için -Döner keserken burnunu karıştıran ustanın iskernderini yediği için -Ve başkasının bardağından su içtiği için Ölmedi ! Ölemez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 KAZIM DEDİYSE DOĞRUDUR ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ama kazım ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kazımlar ölmez ezgicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bence bu titizlikle siz ölürsünüz ıyy felan diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 soulberry said: nasıl bi duygu sizce? öpüşseniz daha hijyenik olur herhalde. tipnot: sevgili hariç, o mübahtır. yuh be abi ne alaka altı ustu su iciyon aynı bardaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kermit'e sonsuz replerimi gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben eskiden içmezdim. e sonraları yavaş yavaş alıştım. alıştım derken başka bardak olduğu için hala içilmiş bardaktan içmem. ama su şisesi olsun bira bardağı olsun filan her türlü gider. gerçi hala evde tek başımayken bile unutup başka bardak alıp içiyorum. annem kızıyor akşam " tek başınayken 4 farklı bardak ile niye su içersin" diye. ehuhe eski alışkanlıklar hala yakamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 zorda kalsam sizin gibi olurum. ama elimde imkan varken başkasının kullandığı şeyleri pek kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aklıma geldi bizim bi ark nutella sürdüğü bıçağı yalayıp tekrar daldırıyor nutellanın içine.. Bunu yapmayın asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hahaha en sevdiğim şey bi de parmak atarsın kavanoza parmağını yalarsın tekrar parmak atarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 fincansa kulpun üstünden içiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 barbu said: annem kızıyor akşam " tek başınayken 4 farklı bardak ile niye su içersin" diye. ehuhe eski alışkanlıklar hala yakamda :D oha aynen. 8324938293 tane bardak kirletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben her seferinde baskılı bi fincan alıyorum. "bu bardak sırf benim olucak ve her şeyi bunla içicem" diyorum. sonra yalan oluyo her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben odama çeşme bağlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şimdi farkettim çok garip lan arkadaşlardan falan ver bakam bi fırt şimdi yakmiyim diye paso çekiyoruz sigaralarından düşünsene ufak bi kağıt ve sünger parçasını azına sokuyor adam sen de sonra sokuyosun normalde yapman ha sigara olunca yapıo insan çok garip bünye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben şeye dikkat ederim ama sigara içmeyen bi arkadaşım veya birisi varsa içtiğim su şişesi veya bardak olursa versene bi yudum felan gibisinden dediğinde hani uyarırım sigara içtikten sonra ağır bi koku bırakır çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Black-ice said: şimdi farkettim çok garip lan arkadaşlardan falan ver bakam bi fırt şimdi yakmiyim diye paso çekiyoruz sigaralarından düşünsene ufak bi kağıt ve sünger parçasını azına sokuyor adam sen de sonra sokuyosun normalde yapman ha sigara olunca yapıo insan çok garip bünye O konuda bazı arkadaşlar, en kaba tabiriyle sigaraya sakso çekiyorlar. O arkadaşlar haricindekilerle her türlü sigara dönülürde. O sigara saksocuları ile olmaz abi. Adam sigarayı bir veriyor sana. Filitreyi sıkıyorsun. 2 bidon su çıkıyor. Bu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sakso mu? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Saeros said: sakso mu? canın sağolsun --Sigara Saksocularını Tanıyalım--- Bir sigara bağımlısının bildiği bir laftır bu hatta konuşma şu şekilde olur. -Abi versene şuna bir fırt koyam -Al abi -Uff ne yaptın be abi, sakso mu çektin sen bu sigaraya, yalamadan iç şu sıkkımı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar