Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 CthuLhu said: radagast62 said: ya bu gökhan zan'a giydirdikleri forma neyin nesi bunu maçlarda falan giymezler herhalde rezalet birşey çünkü ahanda http://www.ajansspor.com/resim/gokhanzan_gs_poz09.jpg gelecek senenin forması o evet bir iki yerde dha gördüm yaw değil.daha yeni sezon formaları tanıtılmadı bile.sabah gazetesinde cıktı ama tasarımlar bu giydikleri öylesine birşey.antreman forması olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Avrupa şampiyonu Türk milli takımın tercihli defans göbeği Servet+Gökhan Zan değil mi? Servet satılırsa 8M euro'ya giderken yerine diğer oyuncuyu bedavaya alıyorsun. Gökhan Zan muhteşem transfer değilse bunun sebebi sık sakatlanması yoksa kalitesinden bugüne kadar kimsenin şüphesi olmamıştır bence. Ama işte tekme atar kendi sakatlanır bi adam... Beşiktaş şampiyon olurken ligin son haftalarında defansında kim oynuyordu? İstese uzatılırdı denmiş; klüp açıklama yapmış istediği fiyatı bildirecekti vs. diye kaptırmışlar durup dururken. Defans eksiği var takımın Servet de giderse minimum 2 oyuncu alınması gerekiyor 2 yabancı da alamayacağına göre Türk alman gerekiyor 1 tane. Türkiye'de Türk olup Gökhan Zan'dan daha iyi olan defans oyuncusu kim var afedersiniz? Varsa da 4-5M'dan az bonservisi olan var mı? Zapo'yu kaça aldı beşiktaş? Söylenenler bir tane kaliteli yabancı defans oyuncusu alınacağı bu şartlar altında Gökhan Zan çok iyi bir transferdir gerektiğinde as çıkabilicek gerektiğinde çok iyi bi yedek oyuncu işte. Beşiktaşlı arkadaşlar sevinmişler falan da Gökhan'da sakatlık problemini aşarsa seneye dönüp dönüp küfür edebilirler Beşiktaş yönetimine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Default sakat tek futbolcu dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gökhanıniyi oynayıp oynamaması değil olay, biz her daim yönetime küfrediyoruz zaten, bu kadar iş bilmez bir yönetim gelmemiştir. Adam sakatda olsa kötüde oynasa adamın değeri 4-5milyon euro, oynatmayacaksan bile kontratı uzatıp satarsın, ha 4 olmaz 3 olur 2 olur yinede 0 dan iyidir. Bizim gerizekalı adamlardan herşeyi beklerim ben, şimdi yapacakları şey boboyu yollayıp onun parası ile bir halta yaramayacak 35 yaşında adam getirmeleri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 raistftw said: Avrupa şampiyonu Türk milli takımın tercihli defans göbeği Servet+Gökhan Zan değil mi? Servet satılırsa 8M euro'ya giderken yerine diğer oyuncuyu bedavaya alıyorsun. Gökhan Zan muhteşem transfer değilse bunun sebebi sık sakatlanması yoksa kalitesinden bugüne kadar kimsenin şüphesi olmamıştır bence. Ama işte tekme atar kendi sakatlanır bi adam... Beşiktaş şampiyon olurken ligin son haftalarında defansında kim oynuyordu? İstese uzatılırdı denmiş; klüp açıklama yapmış istediği fiyatı bildirecekti vs. diye kaptırmışlar durup dururken. Defans eksiği var takımın Servet de giderse minimum 2 oyuncu alınması gerekiyor 2 yabancı da alamayacağına göre Türk alman gerekiyor 1 tane. Türkiye'de Türk olup Gökhan Zan'dan daha iyi olan defans oyuncusu kim var afedersiniz? Varsa da 4-5M'dan az bonservisi olan var mı? Zapo'yu kaça aldı beşiktaş? Söylenenler bir tane kaliteli yabancı defans oyuncusu alınacağı bu şartlar altında Gökhan Zan çok iyi bir transferdir gerektiğinde as çıkabilicek gerektiğinde çok iyi bi yedek oyuncu işte. Beşiktaşlı arkadaşlar sevinmişler falan da Gökhan'da sakatlık problemini aşarsa seneye dönüp dönüp küfür edebilirler Beşiktaş yönetimine... Gokhan zan kadar kazma futbolcu dunyada sayilidir. KESINLIKLE top kullanamaz oyun kuramaz, teknik yok denicek kadar az, kafa topuna cikamaz , cikarsa kaza bela vuramaz vurursa onunde 2 tane kendi takimindan oyuncu olsun rakibe atar, defansta stoper mevkigindeki esi kimse cok guzel sekilde onu da bozar Markaj desen agir cussesi iri yapamaz. kesinlikle yeteneksiz , olan yeteneginide yillar boyunca koreltti, besiktaslilara illalah dedirtmis ender futbolculardandir. yonetimin satarak gondermesi gerekiyodu mallik ettiler bedava gitti, arkasindan bir tane besiktasli uzulmez bu adamin.sakat veya diil gokhan hep ayni gokhandi sadece 1 macini hatirlarim iyi oldugu, gerisi ya vasat ya vasatin altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o kadar mutluyum ki bu transferden ötürü haldun üstüneli hayvanlar gibi öpmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 @raistftw gökhan hakkında ne düşündüğümüzü öneki beşiktaş topiclerinden bulabilirsin :D en basiti milli takım topicine bak :) gökhan iyi filan değil. milli takımda oynamasının sebebi fatih terimle ibrahim toramanın kavgalı olması ve terimin gökhanı sevmesi sakatlığı çok büyük bir problem zaten ama asıl konu sadece o değil. sizde oynarken göreceksin zaten 1.60lık 1.70lik adamlara vurdurduğu kafa toplarını. arkasına atılan her uzun topta elini kaldırıp ofsayt diye bekleyecek sıyıracaksınız siz de. son 3 yıldır fenerden yediğimiz gollerin yarısında gökhanın iması var asdfasdfasf. yarısı üstünden aşırtılan topa koşmayıp ofsayt diye beklemesi. diğer yarısı alex gibi kısa boylu adamlara kafa vurdurması bunları da gökhan gitti diye demiyoruz. gökhan bizdeyken de diyorduk az da küfretmiyorduk kendisine. bu olaydaki tek sorun beşiktaştan beleşe gitmiş olması. yoksa gökhanı takasta filan kullanabilirdik. ha satabilir miydik bilmiyorum. geçtiğimiz sene sonunda boştaydı beşiktaşla sözleşmesi bitmişti. 1,5 ay boyunca kendine kulüp bulamadı beşiktaşa döndü. ozamanlar gs ilgilenmiyordu demek ki servet var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bakalım servet -2 olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zaten öyle idi sadece renksiz forma giyiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Gs acisindan Gokhan Zan gibi bir adami bedavaya kapatmak cok iyi bir hamle olmus.. Bjk acisindan Gokhan Zan gibi bir adami bedavaya kaptirmak maddi olarak cok kotu olmus ama takimdi kadro derinligi idi vs hicbir etkisi olmaz.. Hayatimda topu oyuna sokmakta bu kadar kazma bir oyuncu ne gordum ne duydum.. Ha ibrahim Toramanda ondan cok az daha iyi ama ne yapalim.. Artik topu oyuna duzgun sokan ayaga pas yapan dan dun vurmayan defans oyuncusu gormek istiyorum cok seymi istiyorum ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 turk stoper olarak boyle oyuncu bulmak zor , bi tek umit bozkurt vardi besiktasta turklerden oyun kurmada basarili, basarili derken digerlerine nazaran daha iyi anlaminda.yoksa bizimkiler kazma o konuda, gokhan en kotulerinden.yabancilarla bu acigi gideriyoruz hep, mesela popescu gs den, hogh fenerden, ronaldo besiktastan..Bunu oyuncuya zamaninda alt yapidan vermek gerekiyo ama ogretilmedigine eminim hani illa ki idmanlar yapiliyodur ama yeterli diil.zaten bizim oyuncularimiz gelisime kapali , ekstra calisma yapanlari zaten basarili oluyo nihat vs vs gibi.Tigana zamaninda soylemisti trezeguet , henry i ornek gostermisti , bu cocuklar idmanlardan sonra 2-3 saat kendileri calisiyolar diyerek, ins o gunleri biz de gorebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 DoubleW said: Tigana zamaninda soylemisti trezeguet , henry i ornek gostermisti , bu cocuklar idmanlardan sonra 2-3 saat kendileri calisiyolar diyerek, ins o gunleri biz de gorebiliriz. önce spormax de, bu ayda fourfourtwo da schmeichel röportajını okudum. ikisinde de aynı şeyi söylüyor, beckham, scholes gibi oyuncular cantona'ı örnek alıp antreman sonrası çalışmaya devam ettiler diye. ilk geldiğinde cantona kale arkasında duvara topu atıp geri gelen topu kontrol edermiş, top kontrolü gelişsin diye. başlarda n'apıyor bu adam demişler, 1 ay sonra filan ordaki oyuncu sayısı git gide artmaya başlamış... Bizim oyuncuların öyle olabilmesi için bu tip gerçek profesyönellerin gelmesi lazım... öyle lincolnlerle, delgadolarla olcak işte değil bu yani.. Türkiye'de bana göre iki tane adam gibi yabancı var şu anda. Biri Kewell, diğeri Ernst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ekstra çalışma neden yapsın abi adamlar? yabancı sınırlaması diye bişey var. 3 büyüklere kapak atıp 2 sene oynayıp hayatını kurtarma peşinde &90 türk futbolcusu. eh yabancı sınırlaması varken de , öyle ahım şahım bi adam olman gerekmiyor 3 büyüklere gelmek için. sonra da ne geliştiricem kendimi. mantık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 çok doğru bi tespit. yurdum oyuncusu hayvani paralara imza atınca seriyor genelde. %5 lik bir kesim daha da geliştirmeye devam ediyor kendini. onlar da zaten yurtdışına falan gidiyor ya da kulüplerinde efsane oluyorlar. bizim türk futbolcusunu boş bırakmıcan yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Zamanında Hagi antreman sonrası topları ayağıyla toplarmış galatasarayda iken. Tabi çıkıpta örnek aldım bende yapıyorum diyen bir türk topçu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hoydonk ta her antremandan sonra frikik çalışıyodu diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Sergen de antrenmandan sonra içiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 antreman sırasında da kupon yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hayat Sergen'e güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 o değilde lincoln yine yalan olmus.herif takım calısmalara baslamadan cok mutluyum kalcam en büyük transfer ben olacam diodu.şimdi türkiyede mutsuzum diomus.e gelmemiş hala yoksa medya mı kolpalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hayvani ceza kesildi lincolne, o yüzden mutsuzum diyo şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ama sergen maç kazandırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sergenin futoluna laf eden burda futobldan anlamıydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Gokhan zan gibi kazmanin( :P ) topiginde sergenden bahsetmek gunahtir be, turk futbolunun yetistirdigi tartisilmaz en buyuk oyun kurucudur, sergenim benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar