Disease Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bu ne yaw evden hergün 5 tane kovalıyorum noldu bu sene popülasyonlarımı çoğaldı kelebek gribi çıktımı çıkcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 rahat birak o kelebekleri sana bi zararlari mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 beni deli ediyolar valla uyuz uyuz dolanıyolar tiksinç hayvanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kelebek artması deprem habercisiymiş. yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Gayet güzel hayvanlar ,keşkü tüm dünya bir kelebek olsaa hep bir olsaa sarılsaa boylucaa , insanlar elele tutuşsaa birlik olsaa uzasaa sonsuzaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kazım bu cherry sana lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bugün kahvaltı yaparken vardı iki tane. Biri beyaz, diğeri turuncu/siyah. Güzel güzel dolanıyorlardı :) Bir de kahve rengi olanlar var, çirkin, biçimsiz, rahatsız edici.. Bunlar olmasa gayet güzel olurmuş. (Bunlar güve de olabilir belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 guveler genelda daha guzel olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ne istionuz lan güveden gayet şirin bir hayvan :P Gerçi örümcekten falan da iğrenmem ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ♫ tüm böcek familyasından nefret ederim ♫ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar