mawiman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bir memleket farklı bir parmagamı takıyor hepsi yüzük parmagına takılmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 radagast62 said: Dragonmax said: nişan yüzüü sağa takılır. Nikahtan hemen sonra da çıakrtılıp sağa geçirilir. Soranın veya yorumlayanların anne babalarının parmaklarına bakmak akıllarına gelmedimi yahu ? biri sol olmalı muhtemelen 2.sihaha çok haklısın yazrken 2.sini yanlış yazmışım :) tekrar sölim madem. nişanlanınca sağa takıyoruz yüzğü. sağ-sarımsak sonra evlenince çıkartıp sola takıyoruz sol-soğan neden sağdan sola alıyoruz peki? kalp damar vs muhabbeti.. yukarıda da birisi anlatmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Eralp said: Sol meme ucuna piercing yaptıralım. HAHAHAH grupda sahaneymis ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mawiman said: bir memleket farklı bir parmagamı takıyor hepsi yüzük parmagına takılmıyormu? sağ/sol olayını sormuş ki? hangi parmak demiyor. farklı ele takıyor herkes geleneğine, inancına göre falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Valla bana sağa taktırdılar. Evlenince sola takılıyomuş. Nişanlı biri olarak söyliyim. Bende noobum bu konuda. Ne diyolarsa yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 NeroWarden said: Valla bana sağa taktırdılar. Evlenince sola takılıyomuş. Ben de böyle biliyorum, genel durum bu yani. Tercihine göre farklı takanlar da var ama. Alyansı sağa takan birkaç kişi görmüştüm mesela da, nişanı sola takan görmedim henüz, belki nişanlılarken öyle yapmışlardır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ferrero said: bi dakka durun. bu arkadaş nişanlı mesela değil mi? bi arkadaşın mı soruyo sfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sol el kalbe olduğundan evlenince sola diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 evlenince sola geçer de yüzük kalpten sonra damarlar çaprazlanıyordu gibi bişey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bir de askerde selam muhabbeti var. te geçmişten beri süregelen bi durum. selam verilen elde hiçbirşey olmaz. eldiven yüzük vs. kalp damar muhabbetine ek olarak geçmişten gelen bir gelenek bu askeri durum da olabilir. malumunuz binlerce yıldır hep beraber savaşıyoruz.. hatta en yakın örnek olarak, M. Kemal Atatürk'ü gösterebilirim. Bütün fotoğraf ve boyama tablo resimlerinde sağ elinde eldiven yoktur ama sol elinde vardır (askeri üniformalı hallerini kastediyorum). tabi askerken evli değildi, ara bilgi olsun die verdim zaten atatürkü :P edit: bu arada kasettiğim selam verme şekli tüm dünya için geçerli bişi sadece türk ordusuna mahsus değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 selam verme el sikisma gibi olaylarin temelnde yatan sey sanirim hane bak arkadas benim ellerim bos sana saldirmicam sana saygi gosteriyorum felan hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Tokalaşma olayı ordan geliyor. İngiltere'de bu olay "boş el göstermeyle" başlamış, sana saldırmicam elimde silah yok manasında. Sonradan tokalaşmaya dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 benim bildiğim eldivensiz tokalaşmak gerekiyormuş zira yine arkaplanda yatan hikayesine göre birgün süikastçinin biri eldiven takıp yüzeyine zehir sürmüş. tokalaştığı adam eldiven takmadığı için deriden döşeyivermiş zehiri hedefine. o sebepten ötürü tokalaşırken eldiven takılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 elidenin ustune yüzük olmaz onu kimse yemez. direk eldivenın dısına surmus desen inanabilirim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yüzüğüne dememiş zaten, yüzeyine demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ilk fotoda sağda da var bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sağa takarsan eşcinsel nişanlısın sola takarsan normal eşcinsel nişanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sağ yüzük parmağı nişan yüzüğü için. 2 senedir takıyorum, yanılmam mümküm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 adama bak, 2 senedir yaptığı için doğrudur diyo. olm ya en başından beri yanlış yapıyosan? ya patatesse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 2 senedir evlenmediysen belki problem vardır sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sağa diye biliyom lan sonra sola takıyon evlenince evlenince kesin solda onu biliyomda diğerinde emin değilim hiç nişanlanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mr_Hand said: adama bak, 2 senedir yaptığı için doğrudur diyo. olm ya en başından beri yanlış yapıyosan? ya patatesse? Dur lan? ... Yoksa, yoksa? Yok be. Sordum benimkine patates değilmişsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nişan yüzüğü sağda olur. Evlenince sola takılır nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 +1 KireiMerodii said: Nişan yüzüğü sağda olur. Evlenince sola takılır nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yüzük çok sakat aslında, yüzük takan işçiler falan parmağı teklikede bilmeli bence, takılıyo falan bazen, çevremden biliyorum, parmağını koparmak üzere olan varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar