Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrtica Eylem Planı a.k.a. "The Belge"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

ALLAH BELGENİN DE HAYIRLISINI VERSİN

Zahid'in belgesi sahte çıktı.

Zahid de, orijinal Zahid değil zaten.

Sonradan Zahid olmuş.

Çakma Zahid.

*

Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lılarla buluşup kerhaneye gittiğini gösteren tutanak sahte çıktı... Alman Emniyeti'nde çalıştığı iddia edilen ve tutanağı tutan kerhane uzmanı da sahte çıktı.

*

Aktütün baskınını gösteren fotoğraflar sahte çıktı... Kayseri Komutanlığı'nın ahaliyi fişlediğini gösteren belge sahte çıktı. DTP Genel Başkanı'nın askerlikten yırtmak için aldığı çürük raporu sahte çıktı.

*

Başbakanımızı Mercedes'ten balyozla çıkardılar; AKP milletvekilinin satın alıp Meclis'te poz verdiği kahraman balyoz, sahte çıktı. Şarkıcı Tarkan'ın "Ermenilerden Özür Diliyorum" kampanyasına atmış gibi gösterilen imzası, sahte çıktı. Türk Hava Kurumu'nun vatandaştan zarfla topladığı fitre ve zekát paraları sahte çıktı.

*

Hüseyin Üzmez meselesinde 14 yaşındaki kızın avukatı, sahte çıktı. Veli Küçük'le Danıştay saldırganı Alparslan Arslan'ı aynı karede gösteren fotoğraf, sahte çıktı. Emekli orgeneral Hurşit Tolon'un aslında turp gibi olduğunu gösteren GATA raporu, sahte çıktı.

*

Bizim patronun Alman istihbaratıyla kanka olduğunu ileri süren belge, sahte çıktı. 10'uncu Noter'in Deniz Fenerci arkadaşa verdiği vekáletname sahte çıktı.

*

Devlet Bakanı'na eskortluk yapan koruma, sahte çıktı; "Bu da bi şey mi, ben ATA uçağına binip Başbakan'la beraber Davos'a bile gittim" dedi.

*

Ergenekon hahamı, sahte haham çıktı. Cumhurbaşkanı'nın imzasını taklit ederek, sahte ataşe atadıkları ortaya çıktı. "Tümgeneralim ben" diye sağı solu arayan sahte tümgeneral, muhabir çıktı... İrtica Eylem Planı'nın sahte olup olmadığı araştırılıyor... Yandaş medyaya göre, planı yazan albayın Savcılık imzası sahte çıktı.

*

Benim korkum, Allah bir demeleri...

Milletin imanı sarsılacak bu gidişle.

23 haziran 2009 - Yılmaz Özdil / Hürriyet
Mesaj tarihi:
Viktor said:

askeri savcilik belgenin karargahta hazirlanmadigini soyledi ki basindan beri deniyordu askeri protokol ve yazim kurallarina uymuyor diye

OMG TARAFLI ASKERI YARGI ORTBAS EDIYOR dan once sivil yargiya yollanmis belge, bu belgenin ne amacla kimler tarafindan hazirlandigi cikartilicak insallah ortaya

Karahgahta hazırlanmadığının bildirildiği gün yapıcak işim yoktu ve tüm gün evdeydim. Dakika dakika kanallardaki haberleri izledim bende. Belge açıklandığı anda yandaş mandaş demeden herkes hebede hübede belgenin tüm içeriğini okudu. İşte karargahta hazırlanmadığı, yazım tekniğine uymadığı, gün gün ne yaptıklarının belirtildiği, tübitaktan bile yardım istendiği vs. okundu. Sonra herkesin aklı başına geldi. Anahaber saatinde şakşakçılardan hiç biri yazım tekniğinin uymamasından, karargaha uymayan kısaltmaların tespitinden falan bahsetmeden sadece "kararı sivil yargı verecek" gazına bağladılar. Ne kadar iş uzarsa leş kargalarının işine o kadar gelicek çünkü.

edit: video çok tutarlı yalnız xD
Mesaj tarihi:
sir said:

albay tutuklandı bu arada, ulusalcı arkadaşlarımızdan çeşitli komplo teorileri bekliyoruz =)

Abi albayın tutuklanması hakikaten sana ergenekon diye bir şeyin varlığını mı kanıtlıyor? Bir savcı adli kovuşturmaya gerek yoktur diyor, sonra bir başkası çıkıp tutuklayalım diyor. Tutuklanıyor ve sen kalkıp bu lafları söylüyosun. Hakkaten çok saçma bir adamsın yav. Bir sırıtınca falan ne kadar eğlendiğni mi bize aksettirmeye çalışıyosun yoksa bıyıkları terlemiş fetocu gülümsemesi mi bu?

Savcı çıksa uzaylılar vardır dese var olduklarına inancan, yoktur dese yoktur diceksin gibi bir hale gelmiş durumdasın artık. Kovuşturmaya gerek yoktur diyen savcıya neden inanmıyosun da öbürüne inanıyosun?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarımızın bedenlerinde AKP Yalakalığı o kadar fazla kök salmış ki dün karargah evleri soruşturmasını yürüten askeri savcılara helal olsun derken albay için kovuşturmaya yer yok kararı çıktığında "höst lan darbeye karışma it" tarzı laflar ediyorlardı. AKP'ye zıt her şey demokrasi ve özgürlük karşıtı onların mantığına göre.

Zamanında Vietnam'da, Küba'da, Türkiye'de ve pek çok ezilen ülkede de ötüyordu bunun gibi varlıklar. Ama sonları Damat Ferit'ten farklı olmayacak tabi.
Mesaj tarihi:
albay neye göre tutuklandı acaba. Belgenin fotokopi olduğu biliniyor. Ellerinde tutuklamak için ne gibi geçerli bir belge var çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
mani said:

albay neye göre tutuklandı acaba. Belgenin fotokopi olduğu biliniyor. Ellerinde tutuklamak için ne gibi geçerli bir belge var çok merak ediyorum.

Ellerinde bişey olmasına gerek yok, hepsinde badem bıyık ruhu var.
Mesaj tarihi:
işin komiği sivil savcı dursun çiçeğe ait olan bilgisayarların incelenmesini falanda istemedi. Askeri savcılık inceledi birtek. O değilde bu türkiye tarihinde yaşanmış en büyük küçülmeninde üstünü ne güzel örttü bu olay yaw. Geceyarısı operasyonuyla önce yasa çıkarıldı falan. AKP çalışıyor cidden.
Mesaj tarihi:
ahah askeri savcılık işini doğru yapsa, albayın neden sahte imza attığını sorgular, tübitak, emniyet ve jandarma adli tıp raporlarını hesaba katardı.

ayrıca askeri savcılar daha ilk günden sivil savcılara bi koşu gidip albayın daha önce ifade vermesini engellediler.

burada da bir çarpıklık görmüyosanız, eleştirecek bişey yok-f tipi savcılar-polisler tatavasına devam etmeyi seçiyosanız, hakkaten körelmişsiniz, köle olmuşsunuz.

neyse agalar, yormayın kendinizi, kahrolsun akp! ekonomimiz küçülmüş zaten, halk fakirleşti. hem askerin görevi ülkeyi kollamak değil mi plan da yapar pilav da!bi gelseler 10-15 yıl kalsalar herşey muhteşem olucak, dünya lideri olucaz be..
Mesaj tarihi:
albay kendisi sahte imza nasıl atsın? imza sahte ise sorgulama işini yapması gereken tabi ki sivil savcılık. oturup sivilleri sorgulasa askeri savcılık ne yapıyor diye bağırmaya başlardınız.

gerisi saçma, bağlantısız bir mesaj olmuş. komik desen komik değil, ironik desen o da değil.
Mesaj tarihi:
ferit oldum işte tam, halk devrimi gerçekleşsin vatan haini diye sürersin artık.

albayın askeri savcılığa verdiği ifadenin altına attığı imza sahte. bilip bilmeden konuşmasak?
Mesaj tarihi:
sir said:

ahah askeri savcılık işini doğru yapsa, albayın neden sahte imza attığını sorgular, tübitak, emniyet ve jandarma adli tıp raporlarını hesaba katardı.

ayrıca askeri savcılar daha ilk günden sivil savcılara bi koşu gidip albayın daha önce ifade vermesini engellediler.

burada da bir çarpıklık görmüyosanız, eleştirecek bişey yok-f tipi savcılar-polisler tatavasına devam etmeyi seçiyosanız, hakkaten körelmişsiniz, köle olmuşsunuz.

neyse agalar, yormayın kendinizi, kahrolsun akp! ekonomimiz küçülmüş zaten, halk fakirleşti. hem askerin görevi ülkeyi kollamak değil mi plan da yapar pilav da!bi gelseler 10-15 yıl kalsalar herşey muhteşem olucak, dünya lideri olucaz be..

ortada asker gelsin başımızda dursun diyen yok. Ortada ne irtica ne darbe diyenler var. ama sizin gibi şakirtler anlamıyor tabi.

Ayrıca sahte imza ?!?!?1 hahaha hiç güleceğim yoktu. Sahte imza dediğin şey bir insanın başka bir insanın imzasını taklit etmesidir onun dışında sahne imza ne oluyor kuzum ? Bir insanın birden fazla imzası olabilir. Hatta bankalarda vs imza listesi vardır. İmzanı onaylatırsın oradaki imzaların dışında bir imza kullanırsan bankada işlem yapamazsın.

sen askeri savcılığa asker oldukları için güvenmiyorsan bizde polise ve onun tasmasını elinde tutan sivil yargıya fetonun adamları olduğu için güvenmiyoruz.

Ayrıca albay ergenekon üyesi olmaktan tutuklanmış sanırım. Çok enteresan tabi bu üyeliğe kim nasıl karar veriyor, nerden çıkıyor bunun delilleri.

Orduyu ve Kemalizm i düşman bilip AKP ve yandaşlarıyla dirsek temasını kesmeyen, şakirtlerle bir olup ortak çalışan ey liboş arkadaşlar. Diyelim Kemalizm bitti, orduyu f-tipi elegeçirdi. Ortada düşman kalmadı. Sıra size geldiğinde ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıylada bir yere kadar sonuçta.
Mesaj tarihi:
sir said:

hakkaten körelmişsiniz, köle olmuşsunuz.

Söyleyecek söz yok abi. Allah yolunu açık etsin.
  • Yeni Oluştur...