Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız

soulberry

Öne çıkan mesajlar

karanlık mekanlar fln herhalde? böyle ana caddelerin içerisinde ara sokaklar oluyor girmeye bile tırsıyorum oralara ahaha taksimden şeye yürümüştüm bir kere neydi bilgi üniversitesi?? heh böyle bir mahalle var yukarısı ne güzel taksim aşağısı bam başka ahahahah adamın teki sataşmıştı fln :D işiniz zor valla Allah yardımcınız olsun.

bizim arkadaşlardan çok hırsızlık hikayesi dinledik bir kere bunlar 7-8 kişi eğlenmişler akşamda birinde kalıyorlar. herkes dağılıyor odalara her odada 2-3 kişi kalıyor fln. telefonlar salonda masanın üstünde hırsız geliyor hepsini çalıyor ruhları duymuyor ahahah adamlar profesyonel çelik kapıyı fln tak diye açıyorlar o yüzden ben bile tırsıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir keresinde ben de yalnızım evde yumurta kaynatmaya karar verdim.
cezveye koydum 3 yumurta kaynarken televizyona dalmışım. sonra mutfaktan bam güm sesler tencereler bardaklar yere düştü kırıldı vs. "baba ver tabancayı!" diye bağırmıştım. sonra sürüne sürüne mutfağa gittim yumurtalar çok kaynamış patlamış. her yer bok gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle yanınızda basitinden bıçaktır sopadır taşıyosunuz da hırsızın elinde birşey olmayacak mı zannediyorsunuz? Hırsızla birebir aksiyona girmek her zaman tehlikelidir, isterseniz 2 buçuk metre olun adamın elinde hoş bir tabanca varsa sonunuz pek hoş olmaz. Onu geçtim zaten sizden büyük ihtimal daha iyi dövüşür. Kaçırmaya bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi "baba bilmemneyi şeettin mi" şeklinde çığırmak yerine ultra öküz bi ses tonuyla (kızsan burası pek mümkün değil) "lan m*** kod***** hırsızı yine girdi galiba" diye sinirli bi şekilde homurdanarak pompalı tüfeğin şrak diye çıkan sesini çıkartacak bişeylerle ses yapmak olur. fantezi oldu biraz ama altına sçırırsın adamı başarılı yaparsan bunu sfsdfassd
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:

moral bozmak gibi olmasında sen o demir copla ancak uyandığında sinek avlarsın. hırsızlar artık eskisi gibi "aman sessiz olalım" triplerinde değiller. senin kalkmandan korkmuyorlar çünkü. sen 5. uykundayken adam yüzüne sprey sıkıp işine bakıyor abi. demir cop u napacan, self satisfaction ancak

Uykum bayağı hafiftir, sezilerim de güçlü sayılır adam yüzüme sprey sıkmaya gelirken daha farkeder kafasına ekleştiririm dert etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Abi öyle yanınızda basitinden bıçaktır sopadır taşıyosunuz da hırsızın elinde birşey olmayacak mı zannediyorsunuz? Hırsızla birebir aksiyona girmek her zaman tehlikelidir, isterseniz 2 buçuk metre olun adamın elinde hoş bir tabanca varsa sonunuz pek hoş olmaz. Onu geçtim zaten sizden büyük ihtimal daha iyi dövüşür. Kaçırmaya bakın.

insanları korkaklığa teşvik etmeyelim, kendi evini savunmaktan aciz bir millet kazanmadı çanakkale savaşını
bu arada sarhoşken ve haplıyken insan cesur olur ama pek iyi dövüşemezler, sandnigger rageleri gözünüzü korkutmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsızın önüne bıçakla sopayla çıkmaktansa başka yolları da var işte. Bak konuyu açan kişi gayet mantıklı bi davranışla kaçırmış hırsızı mesela. Orada karşısına copla çıksaydı daha mı iyi olacaktı sonucu? En olmadı biber gazı filan satılıyor artık etkisiz hale getirmek için karşıdakini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...