Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 şişliye yakınız. öyle tenha bi yerde değil. baya baya kalabalık. bizim evi beğendi galiba. paso bizdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 karanlık mekanlar fln herhalde? böyle ana caddelerin içerisinde ara sokaklar oluyor girmeye bile tırsıyorum oralara ahaha taksimden şeye yürümüştüm bir kere neydi bilgi üniversitesi?? heh böyle bir mahalle var yukarısı ne güzel taksim aşağısı bam başka ahahahah adamın teki sataşmıştı fln :D işiniz zor valla Allah yardımcınız olsun. bizim arkadaşlardan çok hırsızlık hikayesi dinledik bir kere bunlar 7-8 kişi eğlenmişler akşamda birinde kalıyorlar. herkes dağılıyor odalara her odada 2-3 kişi kalıyor fln. telefonlar salonda masanın üstünde hırsız geliyor hepsini çalıyor ruhları duymuyor ahahah adamlar profesyonel çelik kapıyı fln tak diye açıyorlar o yüzden ben bile tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 soulberry e doğru tutumundan dolayı +reppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 biz de yenikentte oturuyoruz ahah ama aydında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bir keresinde ben de yalnızım evde yumurta kaynatmaya karar verdim. cezveye koydum 3 yumurta kaynarken televizyona dalmışım. sonra mutfaktan bam güm sesler tencereler bardaklar yere düştü kırıldı vs. "baba ver tabancayı!" diye bağırmıştım. sonra sürüne sürüne mutfağa gittim yumurtalar çok kaynamış patlamış. her yer bok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 rakı içersen hırsız falan girmez eve çünkü rakının hıbı aurası var o bakımdan giremiiler eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 takdir ediyorum pratik zekaya sahip insanları. ben en fazla heralde baba etin suyunu sıktın mı felan diye bağırırdım en sakin pratik halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Abi öyle yanınızda basitinden bıçaktır sopadır taşıyosunuz da hırsızın elinde birşey olmayacak mı zannediyorsunuz? Hırsızla birebir aksiyona girmek her zaman tehlikelidir, isterseniz 2 buçuk metre olun adamın elinde hoş bir tabanca varsa sonunuz pek hoş olmaz. Onu geçtim zaten sizden büyük ihtimal daha iyi dövüşür. Kaçırmaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi "baba bilmemneyi şeettin mi" şeklinde çığırmak yerine ultra öküz bi ses tonuyla (kızsan burası pek mümkün değil) "lan m*** kod***** hırsızı yine girdi galiba" diye sinirli bi şekilde homurdanarak pompalı tüfeğin şrak diye çıkan sesini çıkartacak bişeylerle ses yapmak olur. fantezi oldu biraz ama altına sçırırsın adamı başarılı yaparsan bunu sfsdfassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bilgisayar açıksa ses sistemine bağlayıp kantır açıp 2-2 alınabilir ama arkadan "HADİ BİTİRELİM ŞU İŞİ" diye bi ses gelmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Evde tek başına oldu işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ailene eve hırsız girdi çıktı dersen tabi inandıramazsın iyi olduguguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Greeny said: moral bozmak gibi olmasında sen o demir copla ancak uyandığında sinek avlarsın. hırsızlar artık eskisi gibi "aman sessiz olalım" triplerinde değiller. senin kalkmandan korkmuyorlar çünkü. sen 5. uykundayken adam yüzüne sprey sıkıp işine bakıyor abi. demir cop u napacan, self satisfaction ancak Uykum bayağı hafiftir, sezilerim de güçlü sayılır adam yüzüme sprey sıkmaya gelirken daha farkeder kafasına ekleştiririm dert etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 rahmetli de öyle derdi hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Eralp said: Abi öyle yanınızda basitinden bıçaktır sopadır taşıyosunuz da hırsızın elinde birşey olmayacak mı zannediyorsunuz? Hırsızla birebir aksiyona girmek her zaman tehlikelidir, isterseniz 2 buçuk metre olun adamın elinde hoş bir tabanca varsa sonunuz pek hoş olmaz. Onu geçtim zaten sizden büyük ihtimal daha iyi dövüşür. Kaçırmaya bakın. insanları korkaklığa teşvik etmeyelim, kendi evini savunmaktan aciz bir millet kazanmadı çanakkale savaşını bu arada sarhoşken ve haplıyken insan cesur olur ama pek iyi dövüşemezler, sandnigger rageleri gözünüzü korkutmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Çanakkale savaşıyla elin hırsızını dövmek ne alaka? Ben sadece temkinli yaklaşmalarını öneriyorum. İnsanları kavgaya teşvik ede ede mi kazanıcaksın savaşları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok alaka, adı çanakkale olunca birşey değişmiyor. evini savunmaktan aciz adamın savaşa gidince aslan kaplan kesilecek hali yok. bıçaklı sandnigger fikri dünyanın-yaşamın sonu gibi gelmesin size, sizden öncekiler çok daha zor koşullarda mücadele kazandıdır burada verilmek istenen mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Sağda solda kavga etmeyi öğrenip boş yere hayatını riske atacağına adam gibi eğitimini alır okursun, ülkenin teknolojisini ilerletirsin, o savaştaki bıçaklı halinden çok daha yararlı olursun. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sağda solda kavga et diye kim dedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Tamam orayı boşver, boş yere hayatını riske atma kısmını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Barındığın alanı korumak boş yere oluyorsa hangi durumlarda anlamlı oluyor hayatını tehlikeye atmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hırsızın önüne bıçakla sopayla çıkmaktansa başka yolları da var işte. Bak konuyu açan kişi gayet mantıklı bi davranışla kaçırmış hırsızı mesela. Orada karşısına copla çıksaydı daha mı iyi olacaktı sonucu? En olmadı biber gazı filan satılıyor artık etkisiz hale getirmek için karşıdakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Off ne salağım ya senin yazdığını kaçmaya bakın diye okudum, kaçırmaya bakınmış meğer silin mesajlarımı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ehe kaos teorisi geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar