pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yok yav, herhangi bir druid o bossu istediği kadar farmlayabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Aboo öyleymiş hakikaten. Keşke bi kere deneseymişim, öyle sazan gibi atlamasaymışım sdkfhsdf Neyse bi ara tekrar denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Summon İtemi Linkini verdiğim item yoksa summonlayıp, farmlayamazsın bu bossu. Druid Epix Flying Quest serisini yapcan bu itemide alabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Questi alıp yapabilirsin gene yaklaşık 3*4 saat suruyor ve 100g falan harcarsın AHden alman gereken itemlı bi quest var. Tek sorun lower city ile honored olman lazı ki o esas zaman alan kısmı yani yarım gun harcaman lazım normal mode sethek halls yaparak veya questleri yapıp honored olman lazımki HC mode girip bossu summonlayabil quest itemı alınca. Bu arada hala mountlardan bi haber yok. Durmak yok farma devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 O sorun değil ya, revered'ım lower city ile. Tek yapmam gereken üşenmemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Şerrefsizler hala düşmedi sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 kermit said: abi ben çocuktum sene 1993 stratta geziyodu abso iyi hatırlıyom. HALAMI DÜŞMEDİ ABİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Düşürmedi serefsizler hala ama yılmak yok kesmeye devam :P Bu arada Attumen the Huntsman kesicem ama yetermi benim statlar bilemiyorum kesmiş olan druidimiz varsa patide bi anlatsın min statlar ne olursa zorlanmam veya daha doğrusu thekalı kesen druid bunuda kesermi vs vs vs Şu para ile mount olayı cıksın almazsam serefsizim. Alıcam gidip bunların instancelarında gezicem boyle cantamda gostere gostere serefsiz bosslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abso kaç run yapmışsındır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Huntsmani kesersin, biz wotlk başında naxx/heroic gearlı warr tank ve mavi gearlı rogue gidip kesiyorduk rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ok bu akşam bi deneyim bakalım huntsmanı. Yeni bi rare mount daha buldum ama onu kesmesi zahmetli olacak gibi bakalım. Swift White Hawkstrider hehe Kael'thas abiden düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Absolut said: Ok bu akşam bi deneyim bakalım huntsmanı. Yeni bi rare mount daha buldum ama onu kesmesi zahmetli olacak gibi bakalım. Swift White Hawkstrider hehe Kael'thas abiden düşüyor. Abi sana söyledim ÖM de atttım .. Git önce HC at çek t9.5 ları Karazhan / MGT / STH rahat rahat farmlarsın o statlar ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 HP az gibi ama olsun mangal gibi yürek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Onu lvl 70'te bizim paladin arkadaş solo kesmişti biz wipe yiyince, sadece o fireball mudur nedir misslemesi için dua etsen yeter eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 O zorluk konusunda Huntsman ile kapisir yalniz. Kael'den onceki arena boss grubu hc de Kael'in kendisinden daha zor bir de. Bir de heroicden dusuyor sadece normal run yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kael'de olay 50% ye gelene kadar zaten, sonrasi sadece leviate spam. Hc de shield acip pyroblast atiyor 50k civari, shieldina damage verip dusurup interrupt etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Coder said: abso kaç run yapmışsındır ? 2bini geçmiştir sadece ben level kasarken hem beni boostlayıp hemn baron run yapıyodu 20 30 kere girdiydik ashkdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi sen yanlış anlayıp almıyor filan olamazsın dimi 2000 run nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abso hala baron run mu yapıyor yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 belkide ben abarttım ama 1000 vardır önceden günde 3 kere min yapardı bi ara. şimdide günde kesin 2 kere yapıyodur bunu senelerdir yaptığını düşünürsek olmuştur eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Abso hala her gün SH da farmlıyor. Günlük bir şey haline gelmiş, kahvaltı eder gibi mount farmlıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Karazhan key için yıllar sonra black morass bile yaptım ulan dus artık bi mounttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 mgt walk in the park unholy spec DK için 6 dakkada bir army of death ile ortalığı corba yaptığın icin 2.boss ve kael de army kullanıorum CDsi geldii icin şaka gibi kolay kesiosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 scorch said: mgt walk in the park unholy spec DK için 6 dakkada bir army of death ile ortalığı corba yaptığın icin 2.boss ve kael de army kullanıorum CDsi geldii icin şaka gibi kolay kesiosun :P (tu) Ya aslında 264 itemler ile donatınca kendini çok easy oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar