ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 vista x64 sp2 kullanıcısıyım oyunun setupu açılmıyor verdiği sorun ise şu This version of this file is not compatible with the version of windows you are running. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 windows vista x64 sp2 ile uyumlu değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu da bilgi olsun MINIMUM REQUIREMENTS OS: Windows XP / Windows Vista Processor: Intel Core 2 Duo 1.86GHz or AMD Athlon 64 X2 4000+ or better RAM: 1GB RAM for XP, 2GB for Vista Video Card: 256MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX 9.0c with Shader Model 3 support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Todesengel said: windows vista x64 sp2 ile uyumlu değilmiş Ben kurdum gayet sorunsuz. Compatibility mode ile falan çalıştırmayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 denedim de xp sp2 var compatibility mode da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Oyun nasıl bu arada? Hoşunuza gitti mi? Notunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi yeni çikan bi oyunda böyle bi sorunun olması garip değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sürüm bozuktur ya, bende bir tane var jilet gibi adeta. Vista x64 SP2'ye kuruldu ve çalıştı gayet, aksi mantıksız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 baska bir sürümle calıştırdım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bugun bitirebildim oyun baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İlk yarım saat sonrası bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eğlencelik oyun, açılan özellikler süper.. ama şehir yine çok takoz ve oyun süresi de kısa(evet bayması açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ama hakkaten eğlenceli, eşşek gibi bişi oldum böle god mode takılıyorum sdf. ha bi de helikopter çalmak süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 güzel oyun ya. ama şu hızlı atlayıp zıplayan yaratıklardan paso dayak yiyorum lan kaçıyorum artık görünce sdhf. helikopter çalmak neymiş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ulan sonda bi elizabet var anasını satim ben öyle hayvanın 2 saat oldu öldüremedim şerefsizi. küfür ede ede bitiremedim. oyunu kolaya almanın yolu nedir ? seçeneklerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 elizabet kolay ya uzun sürüyor sadece, o ekran karartandan kaçıp hunterları consume et, sonra devastator kullanıp vurkaç yapacaksın o kadar. asıl ondan sonra bir boss var, sinirlendim kapadım artık oyun ayrıca çok daha güzel olabilirmiş sahiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 konsol oyunu işte. çok büyük şeyler beklememek lazım. sandbox tadında oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 abi son boss eşşek gibi bişi ya, paso bok püsür atıyor ayakta 1sn duramıyorsun. kullandığım taktik anca etraftaki binaların üstlerine çıkarar diğer binalara falan atlarken arada bir çakacaksın işte, bir de sürekli hunter consume ederek hayatta kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 acı gerçek son değil o dsfs daha da sonrası var, hatta daha feci spoiler daha önceden savaştığın bir şey ama bir yerde zaman limiti devreye giriyor ve pek mümkünatı yok bu defa, 5. denememde bir vuruşluk can kaldığında süre doldu, isyan ettim kapadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 insanları consume edip özel vuruş kullan.O özel vuruş yapacagı zaman duraklıyor baya bi uzaklaşabildiğin kadar uzağa kaç,ben şu kollarının güçlendiği ve fırlattıgın şeylerin daha cok dmg vermesine yarayan talentlere gitmiştim cok işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar