mawiman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 KOMŞUMUZ İRAN'DA DA SEÇİM VAR, MİLLİ İRADE KONUŞACAK, HALK SEÇECEK KOMŞUMUZA DEMOKRASİ GELECEK, İRAN HALKI ÖZGÜRLÜKLERİ HÜCRELERİNDE HİSSEDECEKLER...NE MUTLU İRAN İSLAM CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARA !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 caps lock /off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yanlız, şu an iranın demokratikleşmesi gibi bi olay var gerçekten. derslik falan değil de durum, ahmedinejad giderse asya çok şey kaybeder =( go for ahmedinejad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 burada mı okumuştum emin değilim de, obama ve yönetiminin son birkaç haftadır orta doğu'dan çıkmamasının sebebi nedir sanıyorsunuz allasen. Joe Biden falan Lübnan'a gitti seçimlerden önce, ve seçimi kazanması pek de beklenmeyen Batı yanlısı parti kazandı Lübnan'da. Amerika'nın İran'a doğrudan müdahale şansı yok; ancak bölgede etkinliklerini artırmaları, Mısır ziyareti falan tam olarak insanlara "Ahmedinejad'dan başka bir şansınız daha var, demokratikleşebilirsiniz." mesajlarını verme çabasının bir parçası. Ahmedinejad iyi birisi değil; ama Amerika'nın da İran seçimlerine bu şekilde müdahil olması beni rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ahmede bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bu adam kazanamıcak gibi geliyor bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kim kazanırsa kazansın, özgürlük, cumhuriyet ve demokrasi kazansın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çok beklerler daha seçim benim iran benim demokrasi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 kermitinejad alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 şeyi düşündüm olm, bi hafta falan kesmesen sakalı, sonra iran sokaklarında yürüsek gökalple, yaşatırlar mı bizi en kralından acaba. olm düşün bunu, bi tahran uçağına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 uzun zamandır forumda yoktum nahcivandaydım orada ve sanırım orta dogu ve asyada müslümanlar için önemli bir konu sadece bizim basında yer almamasına çok şaşırdım... Bence orta doğunun kaderini etkileyebilecek bir güce sahip iran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ahmedinecad kaybedecek bence. Rejim zabıtalarını kaldırmayı ilk icraat olarak vaat eden bir aday var o kazanır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Umarım reformcu aday Musavi kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahmedinecat kalırsa bizim zararımıza yıllardır abd nin müttefigiyiz diyoruz bi savas cıksa ankara gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 gazetelerin televizyonların gazına gelmiş türk gençi reformcu x yobaz y yok artık lebron z. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 siz ne derseniz deyin... isterlerse yobaz isterse yenilikçi veya sağçı veya solcu ... Ama işin özü bize demokrasi dersi verecekler birde dünyaya vatandaş oy kullanarak yönetim tarzını belirliyor belirmiyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ben kavrayamadım bize neye göre ders vermiş oluyorlar? birde Ahmedinecad kaybedecek muhtemelen ama buda iran için sonun başlangıcı olabilie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahmedinejad dan seçim sonrası ABD için " I KILL YOU" açıklaması bekliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=neTsQng-70o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abd yanlısı biri olmasın da kim olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi musevi'ye destek veren kızlar o kadar taş o kadar taş ki ben ahmedinecad olsam bilerek kaybederim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hakkaten dolmuşsun abi sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "midye dolma" said: abi musevi'ye destek veren kızlar o kadar taş o kadar taş ki ben ahmedinecad olsam bilerek kaybederim lan musevi değil musavi o abi :) abdnin adamı gibi geliyor bana o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 en iyi sistem ingiltere kraligi yav kim secilirse secilsin hic bi mok deyismiyo(son soz elizabetin) bence iran vazgecsin bu demokrasiden cok demo kaldi cunku (tabi hala deyismemisse kraligin anayasal haklari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ahmedinejad giderse iyi olacak, abuk sabuk her konuda çıkıntılık yapmayacak birileri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar