Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 test testtir ne ya? madem testti bulunan sorunların çözümü ne? 1 değil 2 değil o kadar çok açık çıktı ki oyunda milletin bi komut satırı açıp -godmode yazmadığı kaldı. madem test etmekti amaç o zaman fixleyip wipe atsınlar. ama adamların uzun vadeli bi planı yok ki en kısa sürede ne kadar vurgun yaparlarsa o kadar iyi.wipe istemezük diyen adamların %90 ı bi hafta sonra sıkılıp başka oyuna geçecek zaten.uzun vadeli oynayacak adamlar bu oyuna bakmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bunun patlayacağı betada belliydi. Benim üzüldüğüm paticik'in bu oyuna bu kadar bel bağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yoklukda bakıyorsun işte... Rift f2p geçiyormuş ona bakıcam biraz, elder scroll gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 denize dusen yılana sarılır misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 sildim olm ben bunu dayanamadim fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 zamanında cok kötü diye söylendiğimde ana bacı kaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Bak yemin ediyorum 1 günlüğüne root admin yapsalar bu kadar fazla şeyi yapamazsın. Şimdi de sınırsız stamina bulmuşlar. CW ler pvp de durmadan sıçrıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 adamlar oyun hatalarını istismar/exploit ediyor en basitinden. ne root u ne alakası var. telefon mu root luyosun ? :) çok kolaymış gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bilir kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 "root admin verseler" yazısını görünce 13ünden gün almış türk CcC Hacker is on the run havası oldu , rahatsız oldum nedense hehe pardon kusura bakma. free oyunların da bir kalitesi olsun burda lütfen hackinge bulaşmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 AH geldi ama çok kıllandım. 6 tane mor item vardı. Ortalama fiyatdan 6 tane koydum. Koymamla mail kutusuna gitmem bir oldu. 6 tanesini 15 saniyede satıldı. Kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bende olmuştu, tekrar indirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Pardon yanlış anlamışım... bende downloader sorun olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 haha resmi türkçe sayfası açıldı diye mail atmışlar bide asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ya böle salak bir şey yok. oyunda bildiğin aç kaldım. Oyunun en değersiz şeyi gold suzum artık. Bir dungeonda ortalama 15 pot 3-4 injury kit harcıyorsun. Bunların toplamı 1 gold. dungeondan kazandığın 3-5 silver.. 15 goldum vardı, sadece dungeonlarda injury kit pot almaktan bitti. Oyunda hiç bir şey gold vermio. Skirmish dungeon v.s hepsi AD verio. Bildiğin aç kaldım. Questde yok napıcam ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 mob farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 MasterHapLo said: windows8 de calistiran var mi. client.exe acamadan hata veriyor devamli. cozum bulamadim. http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?162831-Launcher-issues-Updated-here Dostum bunu deneyebilirsin. Bende laptopta hiç sıkıntı yoktu, desktopta launcher script error veriyordu. Clientı replace ederek patcherı çalıştırdım. Şu an gayet normal çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aşırı lag yaşayan var mı ? dün ve bugün beholder'da hareket edemiyorum. 600-700 ping. 20mbit fiber / istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 stormeagle said: ya böle salak bir şey yok. oyunda bildiğin aç kaldım. Oyunun en değersiz şeyi gold suzum artık. Bir dungeonda ortalama 15 pot 3-4 injury kit harcıyorsun. Bunların toplamı 1 gold. dungeondan kazandığın 3-5 silver.. 15 goldum vardı, sadece dungeonlarda injury kit pot almaktan bitti. Oyunda hiç bir şey gold vermio. Skirmish dungeon v.s hepsi AD verio. Bildiğin aç kaldım. Questde yok napıcam ki ben. Bu kadar iyi bir ekonomisi olan oyun daha hayatımda görmedim . kıyasladıklarım Wow ve eve . Oyunda para kazanmamamın imkanı yok . Her türlü Para kazanma olanığı var. şöyle diyeyim günde ortalama 200 altın veya 450 bin diamond veya 1200 zen rahatlıkla kazanabiliyorum . Sırf al satla yapıyorum bunu o kadar çok para kazanma yöntemi var ki oyunda anlatmakla bitmez. Bu arada Gold = Ad = Zen Bu üçüde birbirine rahatlıkla çevriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 al satla iyi para kaldırıyorsan pek uğraşmadan, bu oyunun kötü ekonomisini göstermez mi? iyi bir ekonomide al sat yaparak bu kadar kar edememen gerekiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Densiz said: al satla iyi para kaldırıyorsan pek uğraşmadan, bu oyunun kötü ekonomisini göstermez mi? iyi bir ekonomide al sat yaparak bu kadar kar edememen gerekiyor sanki. iyi bir ekonomide para kazanılır kötü ekonomide kazanmak daha zordur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 MasterHapLo said: DA2019 said: MasterHapLo said: windows8 de calistiran var mi. client.exe acamadan hata veriyor devamli. cozum bulamadim. http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?162831-Launcher-issues-Updated-here Dostum bunu deneyebilirsin. Bende laptopta hiç sıkıntı yoktu, desktopta launcher script error veriyordu. Clientı replace ederek patcherı çalıştırdım. Şu an gayet normal çalışıyor. sorun mumbledanmis baska oyunda da yapmisti. mumbla kapaliyken giriyor oyuna ilginc. ayni portu kullaniyorlar sanirim. Mumble ve teamviewer i uninstall ettim. Rahatım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 e anlatta bilelim nasıl kazanıyorsun ? özellikle gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ayrıca beholder'da oynayıp lvl 60 olan varsa, dungeon için pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar