Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D Neverwinter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya lvl 30 olduğumda mad dragon diye dungeon açıldı 2 kere denedim yok bitiremedik.sonra idris :) diye dungeon açıldı şu an 40 lvl im onu da bitiremiyoruz. dungeonları oynayamadan levelimiz geçiyor başka dungeon açılıyor onu bitiremeden yine başka.zaten cleric hiç yok gibi bişi 2 tane karakter sınırı olunca herkes rogue açmış.
ad kazanalım diye pvp foundry cart curt yaparken zaten normal campaign questleri de düşük level kalıyor.40 oldum 36 lvl quest yapıyorum
Mesaj tarihi:
lvl 60 a kadar ne dungeon yapacan ne skirmish. ben dairly quest için skirmishlere giriorm her level atladıgımda o skirmish gidio başka bir tane geliyor. sonuç olarak daily quest hiç bir zaman bitiremiorm. Saçmalık abidesi. direk 60 olup 60 skirmish ve dungeonlarına gireceksin.

lvl aşırı kolay; bence amaç herkesi biran önce max lvl yaptırıp end game için zen harcamalarını sağlamak
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

merak etmeyin 60 olduktan sonra çok üzülmüceksiniz muhtemelen kaybettiğiniz 2-3k AD için

60 da AD geliri değişiyor mu ? Yani dungeonlar felan skirmishler çok veriyor mu yoksa item dropdan mı kazanıyorsun ?
Mesaj tarihi:
ya millet milyonlarca ad yapmış ah den.birsürü hesap açıp craft dua filan yapıp onlardan gelenleri ah den satanlar da var.fiyatlar düşünce o ad ler değerlenicek istedikleri kadar zen alabilicekler.bende hala 50k ad var lol
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Boneslark said:

merak etmeyin 60 olduktan sonra çok üzülmüceksiniz muhtemelen kaybettiğiniz 2-3k AD için

60 da AD geliri değişiyor mu ? Yani dungeonlar felan skirmishler çok veriyor mu yoksa item dropdan mı kazanıyorsun ?

yani daily lerden gelir çok değişmiyor ama , level kasarken sağda solda topladığın üç beş materyal bile daha çok edebiliyor 2-3k dan.

şu anda AH da biçok item düşüşte ama ben dün glory ile vendordan 2 tane epic pvp chesti alıp satarak 400k kazandım , 200k lık warrior chestini de AH a koymuştum sabahleyin , server açılıktan sonra onuda sattıysam iyi ^^

Bu arada level kasarken sakın sarı enchant taşlarını atmayın (power veren), şu anda piyasadaki en değerli enchantlardan biri fuse edilip 5. seviyeye çıkardığınızda 200k üstü ediyor du yanlış hatırlamıyosam
Mesaj tarihi:
nsl o kadar glory kazanıyorsun ki ? Misal ben win ile sonuçlanan bir pvp de 5 kill ile 2. oldum. 200 glory mi ne verdi.

Ayrıca craftlar için ne diyorsun ? Ne kazandırıyor şuan için ?

Ben leader bide mailsmithing gidioyurm
Mesaj tarihi:
lvl 60 da event varken win 1,050 civarı glory veriyo yaklaşık , event yokken 700-770 civarı , lose 200-300 arası

craft ile shirt pant yapabiliyosun , normalde düşmeyen itemler
onun harici bence kazancından çok kaybı var , bi itemi yapmak için profession pack falan alman gerekiyo zen ile , direk ah dan çeksen daha kâr lı gibi , ama çok kasmadım kendim doğrusu 9 da duruyo hala mailsmith
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

peki taşları atma diyorsunda, çanta işini nasıl hallettin. çantam ench taşları ile dolu. sığmıyor. bankada yok..

altıgen olan taşlar companion için sadece , yüksek ranklara çıkartamıcaksan fuse ile salla gitsin , enchant taşları ise (yuvarlak olanlar ) eğer yüksek ranka çıkartabiliceksen fuse ile çıkar arta kalan çok düşük seviye kalan varsa sil yada sat vendora

zaten dediğim gibi hepsi değerli de değil , healer bile power abandığı için oyunda power en çok gidiyor

yani kısaca altıgenleri sat , yuvarlakları fuse et , arta kalan düşük seviyeleri sat sarı olan hariç
Mesaj tarihi:
Bevier said:

Dragon serverında arkadaşlarla bir guild kurduk öylesine takılıyoruz herhangi bir hedefimiz yok maksat muhabbet ve vakit geçirmek, oyunda yalnız kaldığını hisseden varsa özelden bana mesaj atabilir, guilde alırız. +18 harici hiç bir şart aramıyoruz kafalar uyuşsun yeter.

Benide alabilirmisiniz ?
Mesaj tarihi:
60 oldum. 60 olunca bir sürü dungeon açıldı gear score: xxxx diyor onu geçtim de level 65 olarak gösteriyor ne ayak ?

ayrıca sadece 65k AD var. hiç bir item satmadım şuana kadar. çünkü hangi itemlerin para edeceğini bilmiorm. çözüm süreci lazım.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

ne bug ı ya

(bu chat kısmında geçişleri kolay yapabileceğimiz bir tuş var mı ? Mesala enter'a basıyorum zone'a konuşuyor, onu hızlıca party e normale alma falan)

direk /p /z flm işte, o kadar zor olmuyor?
Mesaj tarihi:
60 oldum sonunda. Bir tane hediye chest geldi mail ile. Açınca içinden 2 adet Grym Coin diye bir şey çıktı. Ancak bununla item alınan bir vendor göremedim..

Ayrıca AH'de level filtrelemesi hala çalışmıyor mu ? Bir ring arıyorum level 59-60 arası yazıyorum tonlarca lvl 12 yüzük çıkıyor.

Birde 60 olunca gaintgyrim pvp ve pve açıldı. Dairly quest olarak aldım ama nereden yapıyor bu ?
Mesaj tarihi:
ilerde gelicek content(gauntgrym) için o coin , şuanda yok henüz vendoru [20v20 pvp falan gelicekmiş onla beraber]

ah içinse rarity sini belirt , "60 - " yap
böyle arayınca sorun çıkarmıyor

pvp den bikaç parça item toplayıp , dungeon eventi varken cragmire dungeonu ile başla , ah da şuanda ring belt neck falan çok pahalı yoksa
  • Yeni Oluştur...