Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya lvl 30 olduğumda mad dragon diye dungeon açıldı 2 kere denedim yok bitiremedik.sonra idris :) diye dungeon açıldı şu an 40 lvl im onu da bitiremiyoruz. dungeonları oynayamadan levelimiz geçiyor başka dungeon açılıyor onu bitiremeden yine başka.zaten cleric hiç yok gibi bişi 2 tane karakter sınırı olunca herkes rogue açmış. ad kazanalım diye pvp foundry cart curt yaparken zaten normal campaign questleri de düşük level kalıyor.40 oldum 36 lvl quest yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lvl 60 a kadar ne dungeon yapacan ne skirmish. ben dairly quest için skirmishlere giriorm her level atladıgımda o skirmish gidio başka bir tane geliyor. sonuç olarak daily quest hiç bir zaman bitiremiorm. Saçmalık abidesi. direk 60 olup 60 skirmish ve dungeonlarına gireceksin. lvl aşırı kolay; bence amaç herkesi biran önce max lvl yaptırıp end game için zen harcamalarını sağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 evet ya daily alıyorum level 2 defa yap diyor 1 kere yapıyorum level atladı diye 2. yi yapamıyorum boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 merak etmeyin 60 olduktan sonra çok üzülmüceksiniz muhtemelen kaybettiğiniz 2-3k AD için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Boneslark said: merak etmeyin 60 olduktan sonra çok üzülmüceksiniz muhtemelen kaybettiğiniz 2-3k AD için 60 da AD geliri değişiyor mu ? Yani dungeonlar felan skirmishler çok veriyor mu yoksa item dropdan mı kazanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ne bekliyordunuz abi perfect world oyunundan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya millet milyonlarca ad yapmış ah den.birsürü hesap açıp craft dua filan yapıp onlardan gelenleri ah den satanlar da var.fiyatlar düşünce o ad ler değerlenicek istedikleri kadar zen alabilicekler.bende hala 50k ad var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben inatla cleric oynuyorum. ileride zindanlarda kolay yer bulurum herhalde. pasif perki de aldım hate decrease veren. sıkıntı yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 abi okçu olmak istiyorum. basit simple OKÇU. ok atmak istiyorum arkadaş. Nasıl ranger yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 resmen maintenance trolling, sokarım böyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 stormeagle said: Boneslark said: merak etmeyin 60 olduktan sonra çok üzülmüceksiniz muhtemelen kaybettiğiniz 2-3k AD için 60 da AD geliri değişiyor mu ? Yani dungeonlar felan skirmishler çok veriyor mu yoksa item dropdan mı kazanıyorsun ? yani daily lerden gelir çok değişmiyor ama , level kasarken sağda solda topladığın üç beş materyal bile daha çok edebiliyor 2-3k dan. şu anda AH da biçok item düşüşte ama ben dün glory ile vendordan 2 tane epic pvp chesti alıp satarak 400k kazandım , 200k lık warrior chestini de AH a koymuştum sabahleyin , server açılıktan sonra onuda sattıysam iyi ^^ Bu arada level kasarken sakın sarı enchant taşlarını atmayın (power veren), şu anda piyasadaki en değerli enchantlardan biri fuse edilip 5. seviyeye çıkardığınızda 200k üstü ediyor du yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 nsl o kadar glory kazanıyorsun ki ? Misal ben win ile sonuçlanan bir pvp de 5 kill ile 2. oldum. 200 glory mi ne verdi. Ayrıca craftlar için ne diyorsun ? Ne kazandırıyor şuan için ? Ben leader bide mailsmithing gidioyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 lvl 60 da event varken win 1,050 civarı glory veriyo yaklaşık , event yokken 700-770 civarı , lose 200-300 arası craft ile shirt pant yapabiliyosun , normalde düşmeyen itemler onun harici bence kazancından çok kaybı var , bi itemi yapmak için profession pack falan alman gerekiyo zen ile , direk ah dan çeksen daha kâr lı gibi , ama çok kasmadım kendim doğrusu 9 da duruyo hala mailsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 peki taşları atma diyorsunda, çanta işini nasıl hallettin. çantam ench taşları ile dolu. sığmıyor. bankada yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 stormeagle said: peki taşları atma diyorsunda, çanta işini nasıl hallettin. çantam ench taşları ile dolu. sığmıyor. bankada yok.. altıgen olan taşlar companion için sadece , yüksek ranklara çıkartamıcaksan fuse ile salla gitsin , enchant taşları ise (yuvarlak olanlar ) eğer yüksek ranka çıkartabiliceksen fuse ile çıkar arta kalan çok düşük seviye kalan varsa sil yada sat vendora zaten dediğim gibi hepsi değerli de değil , healer bile power abandığı için oyunda power en çok gidiyor yani kısaca altıgenleri sat , yuvarlakları fuse et , arta kalan düşük seviyeleri sat sarı olan hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 shift+delete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ad bugını kullananlar banlanmış forumda ağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 neymiş ki o isim bug'ı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ne bug ı ya (bu chat kısmında geçişleri kolay yapabileceğimiz bir tuş var mı ? Mesala enter'a basıyorum zone'a konuşuyor, onu hızlıca party e normale alma falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bevier said: Dragon serverında arkadaşlarla bir guild kurduk öylesine takılıyoruz herhangi bir hedefimiz yok maksat muhabbet ve vakit geçirmek, oyunda yalnız kaldığını hisseden varsa özelden bana mesaj atabilir, guilde alırız. +18 harici hiç bir şart aramıyoruz kafalar uyuşsun yeter. Benide alabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 60 oldum. 60 olunca bir sürü dungeon açıldı gear score: xxxx diyor onu geçtim de level 65 olarak gösteriyor ne ayak ? ayrıca sadece 65k AD var. hiç bir item satmadım şuana kadar. çünkü hangi itemlerin para edeceğini bilmiorm. çözüm süreci lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 stormeagle said: ne bug ı ya (bu chat kısmında geçişleri kolay yapabileceğimiz bir tuş var mı ? Mesala enter'a basıyorum zone'a konuşuyor, onu hızlıca party e normale alma falan) direk /p /z flm işte, o kadar zor olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Beholder da TR guildi var mı? name: Hadrin / Cleric oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 60 oldum sonunda. Bir tane hediye chest geldi mail ile. Açınca içinden 2 adet Grym Coin diye bir şey çıktı. Ancak bununla item alınan bir vendor göremedim.. Ayrıca AH'de level filtrelemesi hala çalışmıyor mu ? Bir ring arıyorum level 59-60 arası yazıyorum tonlarca lvl 12 yüzük çıkıyor. Birde 60 olunca gaintgyrim pvp ve pve açıldı. Dairly quest olarak aldım ama nereden yapıyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ilerde gelicek content(gauntgrym) için o coin , şuanda yok henüz vendoru [20v20 pvp falan gelicekmiş onla beraber] ah içinse rarity sini belirt , "60 - " yap böyle arayınca sorun çıkarmıyor pvp den bikaç parça item toplayıp , dungeon eventi varken cragmire dungeonu ile başla , ah da şuanda ring belt neck falan çok pahalı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar