Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 60 da şu daily ler geliyor ilk başta anlam veremedim daha sonra internetten baktım da sanırım ilerde 20v20 tarzı pvp alanı falan gelicekmiş , pve olanıda raid dir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 raid olmıcak bu oyundaa hiç max 5 man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 rogue larada nerf lazım. p2w karaktermiydi neydi bilmiyorumda adam 8k crit vuruodu. toplam hpem 15k bu arada craft ekranım kayboldu. hiç bir craft eşyası gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi ben %1 falan abartı zannediyodum öehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 oyunun item recommend sistemi bile para tuzağı, maviden iyi yeşil olsa bile maviyi recomend etmeye devam ediyo sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 oyun resmen fakirler vs zenginler olarak ikiye ayrılmış. fakirler dileniyor zenginler aşağılıyor. zenginlerde gıcır gıcır parıltılı mountlar, elbiseler fakirlerin üstünde bi penye bi pantolon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 5 golda bi at aldım. at değil eşşek. 3 vuruşta attan düşüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Oyuna girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 tr lokasyonlu bir server açılsa iyi olur 200ms iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 warriorla rogue a 200 critliyorum adam bana 600 600 vuruor bi dengesizlik var, tanklar shield acip daily skilli blockluyor falan aslında fena oyun deil hosuma gitti ama warrior yalan gibi yada ben biseyleri yanlıs yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 server crash da nie hala acılmadı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Tarumar said: oyun resmen fakirler vs zenginler olarak ikiye ayrılmış. fakirler dileniyor zenginler aşağılıyor. zenginlerde gıcır gıcır parıltılı mountlar, elbiseler fakirlerin üstünde bi penye bi pantolon. tam ortaçağ işte dayı daha ne arıon. Derebeylik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 rogue kesinlikle imbalance. nerf yer. aşırı vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Pascha said: warriorla rogue a 200 critliyorum adam bana 600 600 vuruor bi dengesizlik var, tanklar shield acip daily skilli blockluyor falan aslında fena oyun deil hosuma gitti ama warrior yalan gibi yada ben biseyleri yanlıs yapıyorum abi sen düz fightersın işte savaşçısın, adam suikastçi vs. zaten rogun normal şartlar altında warriordan fazla mage'den az vurması lazım. yine şimdi balance diye bir sürü qq gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 oyun çok kötü ama bende indiriyorum bakalım çok canım sıkılıyor 3 4 gündür boşluktayım yapacak daha iyi bir şey bulamadım :(((( server söyleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 oyun bence iyi ve iyi olmasının sebebi de şu: herkes f2p nasıl olsa boktandır 1-2 gün oynar sallarım diye geçiyor beklenti çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Flassh said: oyun çok kötü ama bende indiriyorum bakalım çok canım sıkılıyor 3 4 gündür boşluktayım yapacak daha iyi bir şey bulamadım :(((( server söyleyin? dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 @Lectre: bazı pvp oyunlarında shield&sword warriorlar çok can yakıyor. perkle item ile mi alakalı acaba? daha 24 lvlım bazı oyuncular geliyor üstü hep mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben 9 levelım ama ne bileyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben cleric'le çok ezilmeye başladım, 1v1'de rogueları bırak warriorlar bile çatır çatır yiyor, nolucak böyle bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Tanrına dua et ve ona hizmet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 p2w... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Saeros said: ben cleric'le çok ezilmeye başladım, 1v1'de rogueları bırak warriorlar bile çatır çatır yiyor, nolucak böyle bilmiyorum aynen öle. 49 control wizardım. roguelar taciz ediyor bildiğin. Bazen bir skill bile atamıyorum. Zaten bastığın skillerin çoğu bir şekilde adama işlemiyor. cast time çok uzun. adama göstere göstere büyü atıyorsun oda kaçıyor dodge oluyor. İlk başta düşüncem; tamam oyunun mantığı bu rogue lar kılırgan mage leri tacizliyor.. Sonra bi baktım tank, fighter vs farketmiyor herkese 1k 2k vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 stormeagle said: rogue kesinlikle imbalance. nerf yer. aşırı vuruyorlar.. tum mmolarda hep bu sorun var ya. Rogue dedigin ilk baslarda hep imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 60 level nerdeyse 9k gear score lu Great weapon figherım benzer/daha kötü geara sahip trickster rogue gelip 23k vuruyor... (full hp : 26-27k) ortalara doğru bi regeneration skilli açarım bi damage resistance açarım diyorum ama %70 den tek atıyo adam bana bile :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar