reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 wow bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hem de beleş wow ve türkçe olacak.. fakirler oynayabilsin diye yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Browser üzerinden crafting var, AH var, mail gönderme falan var. Süper, beleşe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu arada çok enteresan acaip p2w bişi yok market içinde, ağırlıklı kozmetik, sadece craft hızlandıran naneler sanırım p2win sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yok yok o sadece Zen store. Zen'i Astral Diamonds'a çevirirsen, oyundaki en imba item, mount, rune ne varsa alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 business model p2w ilk günden beri söylüyor zaten adamlar. silkroad, ko tayfası için süper işte paraları yok vakitten boş şey yok, para verip alacağına 3 ay kasar alır onlara fark etmiyor. gw2 ile kıyaslamak biraz yanlış bence tabii ama kişilerin kendi fikri saygım sonsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lvl 10 oldum cleric'im ile pvp açıldı. bu akşam eve gidince bi test ederim. nasıl bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 o olayı bilmiodum zeni tekrar bişilere çevirmeyi o zaamn evet p2w,bu arada gw2 ile kıyaslanır çünkü gw2 buy2play sonuçta bu oyunlara artık noramlden biraz daha uzun soluklu singleplayer olarak baktığım için misal gw2 1,5 ay gitti buda max o kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 199u veren drizzt olabiliyormuş direk ona çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cleric çok güçlü be. hiç pot mot bişi kullanmadan dalıyorum mobların arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 akıyor cleric ya, mana falan da yok, çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lvl 3'üm baştaki tutorial kısmını geçtikden sonra şehre geldim, ancak görevlere girdiğimizde open world değil sanırım ? Olay nasıl biri özetleyebilir mi ? Questleri tek başımıza yapıyoruz benim anladığım kadarıyla, sadece şehirde open world oluyor. kısa cevaplar ile; skirmish gibi bir sistem veya raid vs adını ne koyarsanız anladınız siz ne demek istediğimi böle bir olay var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Gangren said: akıyor cleric ya, mana falan da yok, çatır çatır mana yokta o action pointler aslında asıl olay o yüzden tam combo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şu an gözlemlediğim kadarıyla open world değil yani kocaman kocaman haritalar yok. kapılardan geçerek haritalar arası geçiş yapıyorsun. wowdaki dg findera benzer bi olay var pvp wowdaki savaşlar gibi. end game nasıl bilmiyorum. 1 ay gideri var gibi duruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Reflective said: şu an gözlemlediğim kadarıyla open world değil yani kocaman kocaman haritalar yok. kapılardan geçerek haritalar arası geçiş yapıyorsun. wowdaki dg findera benzer bi olay var pvp wowdaki savaşlar gibi. end game nasıl bilmiyorum. 1 ay gideri var gibi duruyor oyun. e o zaman single player hıssi yaratır ki, bana şuan öle geliyor mesala, single oynuyormuşum gibi... Acaba add friend yaparak dungeonlara grubun ile falan girebiliyormusun, eğer yoksa 1 ay bile sürmez oyun ömrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tabi girebiliosun, hatta gather your party and venture forth yazısı bile çıkıyor. 5 man yerler var, wow gibi. Open world gelmemesinin nedeni şehir olması ve instanced olması yoksa quest yaparken moblar aynı instancelarada milletle girebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Open world olan alanlar da var, Tower District gibi. Tower District'te herhangi bir instance'a girmeden quest yapıyorsun ama bazı questler instance'a yolluyor. Oyunun genelinde zaten "kanal" muhabbeti var. Her kanal ortalama 150 kişi falan oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 indiriyorum deniyim bi .. server falan ne seçiyim ping i iyi olan söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu mini map'in orda foundry, xx dungeon bir şeyler yazıyor 15min kaldı 20min kaldı şeklinde. Giremiyorum edemiyorum level sınırlaması mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Onlar eventlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 işteyim ses yok bir şey yok çözemiyorum okuyamıyorum hızlı hızlı geçiyorum her şeyi. Ortalama bir şey söyleyin ne diyorsunuz gideri var mı ? Alınır mı 30-40$ lık paketlerden ? Yoksa elder scrolls Online mı beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi oyna para vermeden paket felan almana gerek yok. Para vermelik birşey yok çünkü para vermeye kalkarsan durmadan isticek sistem bu. Bayana kadar takıl escrollda böle olucak, bu saatden sonra themepark mmolar hep kısa soluklu endgame eksiği olan oyunlar. Ha hep bir kitlesi olucak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mantıklı, artık casual game sardı dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beta key bulamiem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 var bende fazla beta key takas olur istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar